за секса

• 36 697
  • 517
  •   1
Отговори
# 405
Може мъжете им да са галантни кавалери, да ги карат да се чувстват дами всеки ден, да им угаждат, да се грижат да им е добре, спокойно и уютно и непрекъснато да им благодарят какви прекрасни жени са, а също така честичко да благодарят и на съдбата, че са се оженили точно за тях.

На такъв с радост ще посвиря и ще вложа целия си талант и старание! А ако всичко това се подплати и с дебел портфейл, отворен за нас като семейство, мога и шедьовър да сътворя. Embarassed  Laughing  Joy
И пак стигаме до момента какво ще провокира у теб поведението на другия. Ако мъжът е някой недодялан загубеняк, няма да се учудя, че жена му няма желание да посвири на инструмента му.

Интересно мнение...но внимавай да не паднеш в клопката...останалото е само фарс...но какво пък...веднъж се живее!!!!  Laughing

# 406
  • Бургас
 Thinking За какво говорим всъщност?  Joy
Свирки, признания, презервативи, бой, пози, изневери  Mr. Green Съвсем се обърках вече, а ми е важно да участвам   JoyJoy Whistling

п.п. По повод изневерите и признанията - най-разпространените схващания са май:
1. Искам да знам всичко, после ще му мисля какво да правим.
2.Ако ми изневерява, аз не искам да знам. Няма значение, стига отношението му към мен да не се променя и всичко в семейството ни да е както трябва.
Кое е по-правилно не знам, зависи от човека, морала, ценностната му система и т.н.

# 407
Thinking За какво говорим всъщност?  Joy
Свирки, признания, презервативи, бой, пози, изневери  Mr. Green Съвсем се обърках вече, а ми е важно да участвам   JoyJoy Whistling

Правилно правиш, важно е участието! Ръководи се от принципа на Кубертен!

2.Ако ми изневерява, аз не искам да знам. Няма значение, стига отношението му към мен да не се променя и всичко в семейството ни да е както трябва.

Аз лично съм за този вариянт! Прави каквото си правиш, но нещата нека си останат на прага на дома, вътре нека си е същото! Освен, ако не ти пука вече!

# 408

Аз лично съм за този вариянт! Прави каквото си правиш, но нещата нека си останат на прага на дома, вътре нека си е същото! Освен, ако не ти пука вече!

И аз съм ЗА не искам да знам, освен , ако не го напрови тъпо , така че да разбера сама! Не ми трябва да знам, всеки има щения някога различни и насочени встрани от парньора си , защото трябва да ги споделяме не разбирам?!? А за самата изневяра няма да дебатирам, защото темата е сто пъти дъвкана във форума - всичко по този въпрос е относително и зависи от много фактори.
Права е Мон и аз не знам за кво вече иде реч , за 69 ли, за духова или оперна музкиа, но важно е участието. Laughing Flutter Whistling

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 07:36 от Fortune

# 409
Янечек - той просто е такъв. Май не може да лъже, знам ли...Казва, че жената трябва да го обича такъв, какъвто е, тоест - той трябва да е открит и да остави избор да ли тя иска да е с него. Не само в тази си постъпка така е правил, някак е странен характер. Живее малко в негов свят, но пък много щастлив като гледам  Wink

Много ги обичам такива - Аз съм си такъв, аз съм честен, и това дава повод да нараняваш другите.  Сигурно е щастлив - гот е да мислиш само за себе си.

# 410
И аз съм ЗА не искам да знам, освен , ако не го напрови тъпо , така че да разбера сама! Не ми трябва да знам, всеки има щения някога различни и насочени встрани от парньора си , защото трябва да ги споделяме не разбирам?!?

Знаеш ли Форти..понякога целта е да разбереш че ти се изневерява...ей така, за да те наранят умишлено...сложно звучи, нали????
Както и да е ...целта оправдава средствата....но не всичко изглежда розово....
Встрани от партньора може да те доведат доста фактори...щом у дома не намира съчувствие е ....разбираемо....но пък по важното е винаги да си готов за случая!!!!  tooth

# 411
И аз съм ЗА не искам да знам, освен , ако не го напрови тъпо , така че да разбера сама! Не ми трябва да знам, всеки има щения някога различни и насочени встрани от парньора си , защо трябва да ги споделяме не разбирам?!?

Знаеш ли Форти..понякога целта е да разбереш че ти се изневерява...ей така, за да те наранят умишлено...сложно звучи, нали????
Както и да е ...целта оправдава средствата...

хаха... знаеш ли Соте, при мен не стои въпроса да разбера, защото умишленото нараняване ще е двустранно... отсрещната страна си го знае и стриктно се внимава.  Ако ме разбираш какво имам предвид?Laughing Mr. Green Не че нещо , но за толкова време заедно е разбрал как точно при мен умишленоТо не е на дневен ред- т.е. или да не знам или право куме в очи. Това"казвам ти дъще, сещай се снахо" хич не връзва декиш при мен даже става по-лошо. Още повече, че уважам щенията встрани от парньора, защото знам, че няма нищо вечно. Peace

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 08:38 от Fortune

# 412
Някои жени смятат оралната любов за тяхно преимущество и не дават на мъжете също да я практикуват. Невероятно, но факт, имам такива приятелки, тяхна си работа.  Mr. Green

Връщам се да чета темата.

# 413

Още повече, че уважам щенията встрани от парньора, защото знам, че няма нищо вечно. Peace

Сложила си  Peace, ма да си кажа!
За мен, тези щения се уважават, когато започнат да се появяват в самия теб. Просто не върви да не ги уважаваш, а сам да ги имаш! Айде да ти сложа  Peace

# 414

Още повече, че уважам щенията встрани от парньора, защото знам, че няма нищо вечно. Peace

За мен, тези щения се уважават, когато започнат да се появяват в самия теб. Просто не върви да не ги уважаваш, а сам да ги имаш! Айде да ти сложа  Peace

Аха....и аз съм забелязала нещо подобно.....   Laughing   Обикновено толерантните към изневярата са такива първо заради собствените си щения.....
Мъж/жена,които са категорично против външните щения ,обикновено обичат човека до тях и нямат такива ....терзания. 
  Grinning

# 415

Още повече, че уважавам щенията встрани от парньора, защото знам, че няма нищо вечно. Peace

Сложила си  Peace, ма да си кажа!
За мен, тези щения се уважават, когато започнат да се появяват в самия теб. Просто не върви да не ги уважаваш, а сам да ги имаш! Айде да ти сложа  Peace

Всъщност това не важи за мен! Сложила съм Peace , защото осъзнавам факта, че брак и съпруг/съпруга не значи клонинг и до гроб мой... ние сме различни хора и имаме в различни периоди различни щения.
А що се отнася до намека ти/благодаря за съмнението -чак се поласках Laughing/, за щенията да ти кажа аз съм толкова капризна и придирчива , че доакто ми се появят такива щения... доста време ще мине, но това не ми пречи да уважавам щенията на другите. Някак не ги приемам лично , а гледам на тях като явление в живота ни. Всичко друго прекалено затормозява психиката, а аз отдавна не се тормозя за такива неща.  И пак ще си сложа Peace Laughing

Уточнявам Ъгейн:
Краси, аз не толерирам изневярата като факт, а толерирам щенията на човекът като такъв т.е. ясно ми е, че такива у всеки се появяват рано или късно, някои ги осъществяват други не. Точно защото съм наясно с това смятам, че ако тези щения се осъществят не искам да знам - просто е. Laughing
Трябва да сме доста ограничени, ако смятаме, че цял живот партньора ни ще бленува само и единствено по нас и ние по него... това си е химера. Живата си е живот и трябва да се живее реално.

Цитат
Мъж/жена,които са категорично против външните щения ,обикновено обичат човека до тях и нямат такива ....терзания.  [/b]  Grinning

Ти не си на този свят - я се събуди голяма жена си, независимо дали има или няма изневяра- щенията си съществуват.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 09:33 от Fortune

# 416

Аха....и аз съм забелязала нещо подобно.....   Laughing   Обикновено толерантните към изневярата са такива първо заради собствените си щения.....
Мъж/жена,които са категорично против външните щения ,обикновено обичат човека до тях и нямат такива ....терзания. 
  Grinning

Хмм, с последното изречение май отново наклони темата към тезата - който изневерява или приема изневярата като нещо случващо се - значи не обича партньора си  Laughing

Възможно е, ако към тази изневяра са прикачени чувства - да има такъв момент, но надали при 100% от случаите и хората. Но трябва да си малко по-широкоскроен, за да можеш да разбереш другите.

# 417
  • София
Ооо, аз съм много толерантна към изневярата и щенията извън двойката! Само че по отношение на другите двойки, тройки и прочие геометрични фигури и многочлени! За собствената си връзка и своя партньор - не!  Naughty Никакво толериране на изневяра и задоволяване извън нас! Като сме се женили, сме си казали каквото има за казване и разбиране, да е мислил!

# 418
Аз пък никога не съм коментирала с мъжа си какво бихме правили ако на един от нас се случи да има секс с друг човек. Имаме си по-интересни теми, прекарваме си добре заедно, не виждам защо трябва да се товарим с разсъждения по някаква хипотетична ситуация, в която може и никога да не попаднем.

# 419
Аз пък никога не съм коментирала с мъжа си какво бихме правили ако на един от нас се случи да има секс с друг човек. Имаме си по-интересни теми, прекарваме си добре заедно, не виждам защо трябва да се товарим с разсъждения по някаква хипотетична ситуация, в която може и никога да не попаднем.

Peace

А ако някак си някой попадне, ако обича, да се оправя сам, без да натоварва другия.

Общи условия

Активация на акаунт