Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Зузи, бъди спокойна, аз мисля, че в понеделник ще имаш повод да ни почерпиш виртуално !  Hug Колко момичета се шашкат, че не виждат ембрион в началните седмици. Излишни нерви. Ако пък не му е писано, следващия път. Ти си толкова позитивно настроен човек, че няма как да не ти се случат съвсем скоро най-хубавите неща. Прегръдки, и да знаеш, че аз не забравям за почерпките и си ги чакам !  Crossing Arms  Mr. Green

# 466
ЗУЗИ дано всичко да е наред , мила - просто твой те сметки , да се окажат грешни.
EТИ   честито сърчице.
Благодаря на всички за милите пожелания , след няколко часа ще разбера , какво е положението с мама . В момента и правят коронарография и само чакам , да звънне телефона.Тя е силна жена , знам че ще се справи .
Относно мъжете ---ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ--- ама си ги ---ОБИЧАМЕ ---!!!

# 467
  • София
rendence  те може и да не ви трябват три опита за три бебета Wink Praynig Peace
pufpafka  Crazy Joy Heart Eyes
zuzi_79  Praynig Praynig Praynig стискам палци всичко да е наред и в понеделник да видите ембрионче. ако ти е притеснено, защо не потърсиш и второ мнение, да не чакаш до понеделник Rolling Eyes

# 468
Здравейте,минавам само да проверя Слънчо, Зузи и дали и ма добри новини.
Слънчо, успех и най- лекото раждане ти желая  Praynig Hug Praynig
Зузке,  Praynig Praynig Praynig
Ами, това е от мен, прегръщам ви и  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 469
И аз си мислих за второ мнение, но всъщност на този етап няма смисъл. Така или иначе няма да се види нищо по-различно. Ще си чакам понеделника, заредена с позитивизъм и за неуспех изобщо няма да мисля и говоря. Стига толкова гадост! Два аборта ми стигат - време е за едно пухкаво юнско бебе! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря за подкрепата на всички!  Hug

Слънчо, успех, миличка!  Praynig Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 11:07 от zuzi_79

# 470
 Naughty ааааа Атадар ако са 3 наведнъж малко повечко ще ми дойдат  Joy, ама пък до две се приемат  Mr. Green
Зузи  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig . На моя приятелка и бяха казали същото (аз съм писала и преди),че даже и бяха запазили час за к....., а в момента празното сакче е на 2 годинки и е голяма щурачка - дано и при теб е така  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 471
Зузи, стискам палци всичко да е наред, гледай да се разсейваш до понеделник и да си сравнително спокойна  Hug

Перуника, без толкова натуралистични подробности, де  Crazy

Пуфпафкеhahaha hahaha

# 472
Ех, Зузи, стискаме палци всичко да се нареди  Praynig Peace Hug
А Слънчо явно си е взела чантичката щом я няма нещо тези дни, ще чакаме мерките на бебо вече  Grinning
Ети, браво, хайде да не ти се налага вече да стъпваш в това отделение   bouquet
Момичета ,  а за слабеенето, нямам намерение да съм на Дюкан, точно сега. Моята практика през двете бременности е качвам много за съжаление, тъй като съм си от ящните и без и с бебе. После се кърмим една година и чак тогава забочвам с диетите. Пуфпафка, много хубаво си го написала и го осъзнавам, но не ми се получават точно така нещата  Embarassed и пържени картофки си хапвам и сладичко, но се старая да не ям постоянно, въпреки, че при мен кофти настроението ме залепва за хладилника, а като съм бременна си е почти през цялото време  Cry

# 473
Тук е още Слънчо:

Добро утро и от нас , все още 2 в 1 Simple Smile

Но довечера може и да я няма  Wink

# 474
ШАНЕЛ  и аз качвах много килца през бременностите.
С големия-40кг.
С малкия-28кг.
Сега варирам около 50+ - просто движението е истината.
Интересно ми е третия път как ще бъде.

П.П. Поздравление за кърменето.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 11:51 от ELIL11

# 475
  • В къщурката на хълма на феите
Слънчо, Дианка добре сме, един вид младоженци Mr. Green мен мноУ романтично ме будят сутрин Blush Mr. Green иначе през деня тичаме да оправяме документите му и вече се изприщвам от разни институции, ама още малко ooooh! Слънчо чакаме те с нетърпение с най-хубавата новина, и стискам всички палци (освен десен долен, че той е нетрудоспособен в момента Mr. Green ) Hug Hug

# 476
  • Габрово
Петьофка  Hug. Наистина си върви времето не чака  Wink. Целувки на адашчето.

Молинка, ще стане, няма начин  Hug. Харесваш ми така борбена.

Зузи_79, само позитивно мислене, другото уви от теб не зависи. Стискам силно палци в понеделник да се похвалиш  Hug.

Ети, радвам се на хубавите ти новини.

Слънчо, най-лекото раждане ти пожелавам тези дни  Grinning.

Денят е прекрасен, радвайте му се.

# 477
  • Варна
Зузи, и тук искам да те гушна и да ти каже да спреш да се притесняваш и да си изчакаш прегледът в понеделник. Hug Hug Hug

# 478
Зузко  Hug само така позитивно мислене! Аз на пръв преглед отидох 8с и1д и тогава след доста въртяне и търсене едва хвана док. пулсации.Така че не се вкарвай в излишни тревоги предварително (казвам го като знам,че въобще не е лесно защото и аз съм минала по този път,но все пак запълни времето си с нещо и мисли колкото може по-малко за това)  Hug Hug Hug

# 479
Момичета, благодаря ви, но всъщност при мен се получава около 2 седмици разлика между седмиците по коремен ехограф и по цикъл. Не е просто липса на пулс...затова не знам какво да мисля...

Общи условия

Активация на акаунт