Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Иха, поспалански прашец - мушкам се, pospalancho  Hug
ELIL11  Praynig дано да са хубави изследванията и скоро вкъщи, че без маминки сме за никъде
shanel1982 извинявай мила, но да смъкваш 10-15 кг. по време на бременност си е чиста лудост и дори доста опасно за бебето Shocked, просто насочи усилия как да не качиш повече от 7-8 кг. за цялата бременност и така ще ти е най-добре и на теб и на бебчето.Мисля че дюканската трета фаза за бременни и кърмачки е добра идея."Милките" по на рядко - повече плодове и разходки на въздух, пък и според мен си изглеждаш много добре  4470 ... след две раждания  Hug
eti_1988 Hug мила, дай Боже да спират тези системи вече и да се порадваш на хубава и спокойна бременност
мишки като знаем и чакаме, ставаме като немски овчарки, в най-малкото нещо виждаме симптоми на бременност и после се разочароваме като дойде лелята.Не обръщай много много внимание за да не се разочароваш, пък ако е станало - то ще се чуе  Wink
molito_84  Hug, започваме с палчетата за следващото, дано да стане  Praynig
Doni M  Hug това е най-нормалното нещо по време на бременност - да ти падне хемоглобина, няма да се плашиш (моя беше 97 през цялата ми бременност) - само да ти кажа че от това желязо може яко да те запече, взимай мерки предварително - там разни активии, мюсли, марулки и всякакви такива ..., а да питам пускат ли все още на бременните изсл. за токсоплазмоза?
lolilita_  Joy
Блонди,  не се знае, и моята е неестествено ниска, може да по-ниска от студа ...  Praynig Hug
НА ВСИЧКИ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:39 от pettesa

# 451
zdraveite. Momicheta sprqha mi sistemite i jivot i zrave utre shte me izpishat. Dnes poluchih i nai-golqmata nagrada za tova izpitanie- vidqhme bebo i syrceto mu tupka Heart Eyes male kolko go obicham toq bebo, a e edva 8mm zapetaika. Vsichko si struva za nego.
Zuzka stiskam silno palci za podobni novini Hug

# 452
Аз не съм съгласна, че свалянето на кг по време на бременност е опасно. Опасно е ако се лишаваш от храна или си на такива ограничителни режими като Дюкян/който изобщо не харесвам и без бременност-като режим, това ударно белтъчинно меню и изключване на основни храни, удря право в черния дроб....лично мнение, но и доста станаха хората със странични ефекти от него, не рискувайте здравето си има и много по-полезни и лесни начини за махане на теглото и чрез здравословно хранене и за постоянно.
 Но ако бременността е стимул и мотивация да се мине на оптимален хранителен режим, в следствие на който се редуцира теглото, по -добре за бебо няма. И да не говоря наизуст, какво имам предвид: До вчера си махал яко пържено и полуфабрикати,газирано, сандвичи и бисквити и сладко, но ето научаваш че си не само ти и искаш най-доброто за детенце и минаваш на хранителен режим- печено и варено-зеленчуци, месо и риба, махаш сладкото, сандвичите,газираното и фафлите плюс повече разходки и раздвижване. Ефекта със сигурност ще е редуциране на теглото, но бебо и ти пак ще сте добре, защото с по-малък калоричен прием има голяма хранителна стойност. Така, че е хубаво при бременност да се мисли и да се прави разлика между калорийна/ енергийна стойност на храната и хранителна стойност на храна, това са две съвсем различни неща/ Но повечето мами го знаят това нещо, защото естествено искат за бебо най-доброто  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 10:00 от pufpafka

# 453
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
eti_1988 супер ...   Hands Clap, браво на тебе и честито тупкащо сърчице   Kissing Heart

# 454
Добро утро и от нас , все още 2 в 1 Simple Smile
След малко тръгвам към болницата за тонове, от вчера имам контракции , но не болезнени , не знам какво ще каже днес докторката, стиснете палчета и скоро да се гушкаме.
Сигма , аз също мисля, че за да ти е по-спокойно можеш да попиташ доктора и евентуално да направите ЦС   bouquet
Моли, следващото ще е с + резултат, вярвай.
Меци , как сте?
Ренденце , какво става със сополите , изгони ли ги вече   bouquet
Петьофи, тук сме , благодаря че ни мислиш, стискай палци със следващото включване да сме 2-ма   bouquet
Стискам палци на всички нуждаещи се , болните да оздравяват (аз съм по-добре вече ), и не чакащите да вадят магистралките  Hug  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 455
  • В градината...
Sarnia, мерси за черната прогноза, ама и без нея си знам колко са ми намалели шансовете вече.

# 456
SlunchoO хайде в следващия пост да пишете вече  baby така.  fingerscrossed всичко да е наред и ти желая едно наистина незабравимо раждане!
eti_1988 честито ти  Two Hearts и много се радвам за добрите новини покрай теб.Дано лошото вече е зад гърба ти и само положителни емоции да ти носи  preggo от тук на сетне!  Hug

# 457
Здравейте мацки Hug Hug
Меци как е Мецан?
Слънчо Peace Peace Hug Hug Hug
Моли следващия път ще е положителен Hug Hug
Етииииииии браво Hug Hug Hug
Аз отивам на разходка ,че времето е страхотнооооооооооо  Peace Peace

# 458
  • Варна
Добро утро! Hug

Лоли, страхотен разказ в картинки. Laughing

Моли, съжалявам, миличка, че не се е получило. Sad Hug Стискам палчета следващията месец резултатът да е две чертички. Praynig Praynig Praynig

Ети, честито тупкащо сърчице! Two Hearts

Слънчо, Praynig Praynig Praynig

Зузи, къде си?  Чакаме хубавите новини. Praynig Praynig Praynig

Петьофи, как сте с детенце? Hug

# 459
Блонди,  не се знае, и моята е неестествено ниска, може да по-ниска от студа ...  Praynig Hug

Не знам дали е от студа, ама докато стане това бебе, може и да се разведа аз  hahaha Не съм споделяла, че меря Т° сутрин, а термометърът ми е дигитален и гадната пущина писука, като я включваш и тройно писука, като е готова с отчитането. После си светкам с гсм, да видя какво пише. Уж го правя, докато мъжът ми спи, ама както си похърква, така явно и чува и сега мисли, че получавам среднощни смс-и от таен обожател  smile3537

Ети, много се радвам, бързо да те пускат вкъщи  Hug

# 460
  • В градината...
Блонди, искрено ме разсмя с тоя термометър - направо си те визуализирах, навряна под юргана с телефон в ръка и термометър, прясно изваден от ...  Sick

# 461
Блонди все едно мен описваш с този термометър. Аз всичко си казах на мъжа ми, той ме хвана  Crossing Arms То и моя писка и една сутрин, аз си го бях нали мушнала, ама съм задрямала и  мъжа ми ме бута да се събудя и  вика, "Мише,мишее- нещо писка между краката ти ама така си се увила и немога да го извадя"  Laughing Laughing. Естествено трябваше да обяснявам какво се случва. Embarassed

# 462
Добро утро и от нас , все още 2 в 1 Simple Smile
След малко тръгвам към болницата за тонове, от вчера имам контракции , но не болезнени , не знам какво ще каже днес докторката, стиснете палчета и скоро да се гушкаме.

Ренденце , какво става със сополите , изгони ли ги вече   bouquet

Слънчо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за тоновете.  Чакаме новини  Hug
А за сополите още съм си с тях, но в по-нормални количества  Hug

Ети честито сърчице  Heart Eyes
Тикве и моя почти е догонил 40-те, а ми е обещал 3, още с първото не сме се справили, смятай другите 2 кога ще ги правим  ooooh!
Жоржи то и при теб не останало  Hug
Зузи  Praynig Praynig Praynig
Атадар дано дано  Hug  bouquet
Блонди леле за една температура ще разтурите семейството. Ти обясни ли му - не го оставяй да си мисли лоши неща
пуфпафка  hahaha hahaha

# 463
Тук съм, милички, но новините ми не са от най-добрите. Има сак, който отговаря на седмица закъснение, а аз имам 2, ембрион не се видя. Доки иска да ме види отново в понеделник и да видим какво ще става  Rolling Eyes Единствената ми надежда е просто по-късно да е станало самото оплождане (от 9-13 септември сме правили само опити). Предния път бях в 7 с и 5 дни, когтао чухме пулс, а днес съм в 7с и 1 ден. Надявам се и се моля до понеделник да расте сакчо и да се види и ембион. Доки е на мнение, че това много често се случва и може би всичко е наред, защото пък гърдите си ме болят като на бременно...не знам какво да мисля и честно казано не знам изобщо какво чувствам....блокирала съм сетивата си, защото ще полудея вече от "добри новини". Въпреки всичко, не смятам да навеждам глава, а напротив! Ще дам шанс на това дете да се развие и няма да го тровя с нерви, а каквото сабя покаже!   Praynig Praynig Praynig

# 464
  • При моето слънце
Зузи, сигурна съм, че това са излишни притеснения и всичко е наред, ще чакам да пишеш в понеделник, за да си представя охилената ти физиономия  Hug
Слънчо,  Praynig от кога те чакам, за да ти честитя, пожелавам ти всичко да мине по възможно най-приятния начин  Hug
Тони, как да е, расте, дивее и хубавее, като всички деца, аз рядко се включвам с писане, но ви чета редовно и ви мисля  Heart Eyes
Хубав слънчев и много усмихнат четвъртък на всички  Hug
п.п. забравих да напиша, че понякога притесненията за изоставане в развититето са излишни, а с моята бременост все бях с две седмици назад, даже три, накрая по апарат излизаше, че съм 36 седмица, а родих живо и здраво момченце 4 дни преди термин  Peace Дано с тези думи съм успяла поне малко да успокоя някоя мама  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт