Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте

Тези дни пиша куросова и няма много време за форума, пък и лаптопа ми нещо дава дефект и трудно се закачва към нета, а когато се закачи малко след това връзката се разпада Sad Май има нужда от преинсталация, а и без това май съм "хванала" някой нет вирус.

Ако помните преди 3-4 дни писах, че ми е зацапало и лелката идва. Да, но още я няма. Честно не вярвам нещо да се е получило и продължавам да не вярвам, но вчера минах покрай една аптека и си взех тест-Шуърчек писалка. Направих го късно следобяда. Странното е, че тестовата черта бе много размазана, след като поизсъхна теста - тестовата се превърна в червена точка (нямаше и следа от втора черта). Стана ми криво, че не е +, но до верта ми мина Simple Smile
 Днес го погледнах и видях, че се е появило бледо подобие на контролна черта. (Зная, че след 30-тата минута втората черта не означава нищо.)
Ималили ли сте същия случай с новите Шуърчек, в смисъл тестовата първоначално да е много размазана и след това да става точка Simple Smile Ей така, от любопитство питам Simple Smile
Ето го и тестът сниман преди малко: http://storage4.album.bg/2ff/img_1166_40c26_28608567.jpg

След малко се връщам да ви чета.

# 481
плодче направи още един след два дни и дано нещата да се категорично  EFP  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 482
За мен този тест е положителен!

Аз като ми започна зацапваето този месец, реших да направя един от евтините тестове. И при мен имаше подобен казус. Тъй като се появи почти белезникава-отразителна вора черта, която се виждаше само на силна светина, все едно е отразителна лентичка фолио. После изсъхна но стана пак многооо, много бледа, видима само на светлина. Бях решила да правя втори, но ми дойде с такава сила и толкова обилна менструация и се отказах, Според мен при съмнение, трябва да се прави кръвен. Можеш да изчакаш датата, ако ти закъснее тичай на кръвен да не се чудиш какво се случва  Hug. Но за мен този тест е положителен, пази се, а ние ще  Praynig Hug

# 483
Плодчe, и на мен нещо ми се вижда съмнителен тоя тест. Не знам какви са тези нови Шуърчек, ама аз ако бях на твое място щях да ида за още един. Ако имаш нерви обаче, изчакай ден-два и при липса на лелка - тествай пак. fingerscrossed

# 484
  • В градината...
Плодче, да знаеш, че си бременна.

# 485
Плодче не хвърляй сега такива бомби де  Crossing Arms кВи са тез неща от теб я марш за друг тест,а ние през това време ще се  Praynig Praynig Praynig Praynig.Ама и на мен ми се вижда съмнително нещо.Пожелавам ти от сърце това да се окаже твоята темичка!  Hug Hug Hug

# 486
Благодаря, Ренденце, Пуфпафка, Теди, Жоржи, Перуника Hug Hug Hug
Дано Praynig Praynig Praynig Praynig

Чак сега като препрочетох поста си осъзнах Mr. Green , че вчера първо е излязла "втората черта"-тестовата, а днес видях и "първата черта" - контролната.
Нещо обърках коя черта за какво е.
Тъй като контролната не е излязла веднага тестът е невалиден, нали така?
Ако до два дни лелката я няма отново ще се тествам.

# 487
 #Crazy #Crazy #Crazy 2 дни?Е как ще изтраем сега ние два дни  Joy Joy Joy
Сега сериозно  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за най-хубавите новини от теб!

# 488
Чак сега като препрочетох поста си осъзнах Mr. Green , че вчера първо е излязла "втората черта"-тестовата, а днес видях и "първата черта" - контролната.
Между другото, точно над това се зачудих аз, докато ти четях поста. И си мислех дали случайно си разменила имената на чертите, или наистина си видяла първо чертата, показваща бременност... Ти сигурна ли си, че не искаш още сега да идеш за ново тестче? Rolling Eyes Не че съм подстрекател, ама съм малко пищисана от вчера насам и една хубава новина би ме разсеяла и разведрила. Simple Smile Аааааама съм егоист, а? Mr. Green

# 489
  • Велико Търново
Дони, пий желязото и си свиркай  Whistling Показа ли на док резултатите?
Йори, кво стана - леля да не те подмина  Flutter
Лоли, приятна почивка без мъж  Hug
Жоржи, наближава паметната среща  Heart Eyes
Ети, така се радвам, че утре се прибираш  Hug Честито сърчице! Чувството сигурно е великолепно  Heart Eyes
Слънчо, чакаме те с хубавата новина  baby_neutral
Перуника, и без графиките на Сарния е ясно, че с напредването на възрастта, шансовете за забременяване намаляват. Още повече, ако става дума за първо дете. Няма какво да се заблуждаваме  Peace Колкото и да ми е трудно да го преглътна, защото и аз съм в "гадната" част на графиката  Whistling
Лелее, Блонди, изясни ли му на човека какво всъщност се случва  Mr. Green
То и моя писка и една сутрин, аз си го бях нали мушнала, ама съм задрямала и  мъжа ми ме бута да се събудя и  вика, "Мише,мишее- нещо писка между краката ти ама така си се увила и немога да го извадя"  Laughing Laughing. Естествено трябваше да обяснявам какво се случва. Embarassed
 Joy Joy Joy Joy
Зузи, и аз си мисля, че този път всичко трябва и ЩЕ е наред  Heart Eyes Сигурно тези 4 дни до понеделник ще са едни от най-дългите в живота ти, но се моля новините тогава да оправдаят цялото чакане на света  Praynig Hug
Елил, дано при майчето ти новините са добри  Praynig
Плодче, валиден или не - стискам силни палци да е станало  fingerscrossed

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 14:45 от баба Яжка

# 490
Teddy, объркването ми дойде от това, защото при стария шуърчек първа е контролната, а втората е тестовата, а при новия е обратното.

Страх ме е да направя втори тест, за това ще изчакам. Blush

ЯжкеHug Hug

# 491
Яже, няма да е лесно, но пък ако това е цената, която трябва да платя, за да си видя сакчето с ембрионче, а ембриончето тупкащо и да го задържа такова - ще я платя, ако ще и 20 дни да чакам! Heart Eyes Благодаря ти, миличка!  Hug

# 492
  • В градината...
баба Яжка, така е, не споря.

# 493
Teddy, объркването ми дойде от това, защото при стария шуърчек първа е контролната, а втората е тестовата, а при новия е обратното.
Аз като всичко на всичко максимум 2 пъти съм правила тестове (преди този, дето си показа вече чаканата бременност), та съм толкова боса коя чертичка къде е... Все съм чела къде пише С и къде Т, та да разбера валиден ли ми е теста. Laughing Ще стискам зъби и палци, докато се престрашиш пак и силно се надявам да ни зарадваш (че и себе си, и половинката ти разбира се)! Praynig Praynig Praynig

# 494
Плодче, мило, купи си от онези дето изписва "Pregnant" и работата ще заспи при тебе, стискам палци, аз много се ококорих на теста, май, ще ни зарадвааааааааааш  Hug Hug

Яжкеййййййййй- как така, ти приличаш на 23 годишна ????

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 14:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт