Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от желанията, изразени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват новата тема във форума, лични здравни проблеми като диабет, бременност и тестове за бременност, както и обмен на пожелания за късмет и подкрепа един с друг. Основните теми в дискусията включват бременност, здраве, лични преживявания и семейни радости. Форумът служи като платформа за участниците да споделят своите преживявания, радост и притеснения, свързани с бременността, здравето и семейния живот. Основните теми в дискусията включват бременност, тестове за бременност, симптоми и емоции, свързани с очакваните положителни резултати. Форумът служи като платформа за жените да споделят своите преживявания по време на бременността и опитите за зачеване.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от желанията, изразени в дискусията?
-
Какви са някои от емоционалните предизвикателства, които се споделят по време на дискусии?
-
Какво представлява зацапването по време на бременност?

Но няма логика първо да се появява тестовата черта, и чак по-късно, че и на другия ден контролната. 
Кой ви го изписа дуфастона? Аз като отидох при моя личен лекар и казах, че ми зацапва, доста преди менструацията и той каза само че се случва на някои момичета, въпреки че на мен до сега -никога. И ми даде направление за гинеколог и ме прати вкъщи, чудя се сега ако онази според мен прозрачна линийка си е била все пак не мираж, кога се налага да се пие дуфастона и от кого да поискам рецепта. Не желая повече да ми се случва подобно нещо

предните месеци си следих ЦС и става като белтък на яйце за няколко часа ме боли корем ниско долу все едно ще ми дойде и след този ден си знам ,че на 14 ден ще ми дойде . Не знам дали разбрано обяснявам ,ще дам пример минали месец болките ми бяха във вторник и след 2 седмици точно във вторник си ми дойде . Другото което забелязах точно след този ден със ЦС и болки започват да ме болят гърдите и така е докато ми дойде лелката . В последните месеци голямо разучаване си правя на тялото
,но пак не можем да улучим момента .

пред Яжка