Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Aнтонели, ТедиHug Hug Hug Hug Hug

Много ви благодаря за палците, имам огромна нужда от тях Hug Hug Hug Praynig Praynig

Зузи, и за теб мила  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 496
Плодче, стискам и аз, дано, дано  Hug Няма страх, сега като Шанелчето да ти кажа да заминаваш за нов тест, няма ние да чакаме и да тръпнем сега така  Close

За мен тестът е невалиден обаче, което пък не означава отрицателен  Party Но няма логика първо да се появява тестовата черта, и чак по-късно, че и на другия ден контролната.  Crazy

Яже, ти къде се буташ към бабите  Twisted Evil Laughing Hug

# 497
Момичета, сега като се замисля ми стана едно криво, защото чета тук из форума, че започвате да пиете дуфастон при евентуално по-ранно кървене или бременност. И сега си казвам, че ако не се е получило при мен, само защото не съм пила тъпите хапчета такава ми се скривява всичко и  ooooh! Кой ви го изписа дуфастона? Аз като отидох при моя личен лекар и казах, че ми зацапва, доста преди менструацията и той каза само че се случва на някои момичета, въпреки че на мен до сега -никога. И ми даде направление за гинеколог и ме прати вкъщи, чудя се сега ако онази според мен прозрачна линийка си е била все пак не мираж, кога се налага да се пие дуфастона и от кого да поискам рецепта. Не желая повече да ми се случва подобно нещо  Tired

# 498
  • Лондон/Пловдив
Плодче аз няма да си намеря място от вълнение така ,че хвани си чантичката и право в аптеката за тестче  Hug
Като гледам в тази тема как валят положитени тестове дано и мен ме огрее скоро  Heart Eyes
Днес ми пристигнаха ову тестовете поръчвам ги от ибей защото по магазините ми се сториха много скъпи . Сега не знам от кога да ги почвам ,ей срамота много съм неграмотна  Blush
Днес ми е 3 ден от цикъла ,а самият той ми е през 29 до 35 дни  Mr. Green за последните 6 месеца гледам .През последните 3  ми е идвало на 30 ,29 33  (дните  ги пиша по спомен  Blush)
Според вас на кой ден да започна тестването  newsm78 предните месеци си следих ЦС и става като белтък на яйце за няколко часа ме боли корем ниско долу все едно ще ми дойде  и след този ден си знам ,че на 14 ден ще ми дойде . Не знам дали разбрано обяснявам ,ще дам пример минали месец болките ми бяха във вторник и след 2 седмици точно във вторник си ми дойде . Другото което забелязах точно след този ден със ЦС и болки започват да ме болят гърдите и така е докато ми дойде лелката . В последните месеци голямо разучаване си правя на тялото  Joy ,но пак не можем да улучим момента .

# 499
  • В градината...
pufpafka, чакай сега - да изясним фактическата обстановка, както се казва. Личният ти даде или не ти даде направление за гинеколог?
И не се коси за минали работи, ами бягай при гинеколога и него питай, личният не му е това работата  Thinking
Чери мам http://home.telkomsa.net/focus/testinstructions.htm
Блонди, то май ние сме бабите  ooooh!

# 500
  • Лондон/Пловдив
pufpafka  нали знаеш за естествения подбор ,много бременности приключват още преди да сме разбрали за тяхното наличие дори . Доста съм чела за това и мога да ти кажа ,че понякога е за добро . Другият път няма да имаш такъв проблем  Hug ,а дори и при най малко съмнение за бременност си ходи при гинеколог най -добре той ще ти изпише хапчета .

# 501
Ами каза ми да изчакам да ми мине менструацията и да отида при гинеколожката.
 При мен се сучи зацапването през почивните дни и бях на път на 23тия ден от цикъла, при цикъл 29-31 дни, веднага като се върнах вкъщи си направих тест-от най евтините, който както описах беше с някаква почти прозрачна следа от черта.
 След това в понеделник, температурата рязко падна и почна същинската менструация, която беше много обилна, чак ми стана лошо отидох при лекаря, който ми изписа витамини и ми даде направление за гинеколог и каза да отида след като приключи м. Въпроса ми е ако пак се повтори подобно нещо от кого да търся рецепта и кой ще ме насочи какво да правя. На гинеколог бях последно юни, направи ми преглед и цитонамазка, даде ми витамини и ми обясни как се правят бебета, нищо друго. Сега ще ходя уж при друга гинеколжка, която била по-внимателна, но знам ли вече, толкова ми се скриви сега като тръгнах да го мисля, че се чудя и аз какво да правя и как да реагирам ако пак се повтори подобен процес,.

# 502
Чери, започвай тестовете от 12-тия ден. Моят цикъл също е на 29 дни, но ми отчитат винаги точно на 14-тия. И аз си ги взимам от ибей  Peace

Перунике, бабиHeart Eyes Hug

Пуфпафке, не си вкарвай сега в главицата филми от рода, че ако какво си, щяло еди какво си. Няма никакъв смисъл, нито знаеш  Stop

# 503
  • Пловдив
Зузи , гуш и тука  Hug Hug Hug Както ти казах горе главата и не унивай! Аз вярвам в това бебче, затова и ти не се предавай  Praynig Hug

jiorjitaчудесни новини и все така да е наред всичко до края  Hug Много малко остана вече до финалната права  Wink

atadar, бързо оздравявайте цялото семейство! Няма да се давате на някакви бацили  Naughty

pospalancho, баба Яжка, питам непитам, ама си пуснах една стерилна, че да не го мисля. Док каза, че е ок и нормално да има някакви бактерии, понеже чашките не са стерилни. От лабораторията днес ми казаха същото, но аз предпочитам да си го видя това ОК черно на бяло  Whistling

pufpafka, благодаря - това и направих, че да ми е мирна съвестта  Peace

pettesa, оле само това ми липсва  ooooh! Дано да не стане така. Още пускат токсоплазмози - поне моят док по ЗК ми даде направление още в началото и го изследвах.

eti_1988,
браво момиче! Направо си герой... и бебче също  Hug Heart Eyes Хайде оправяйте се бързо и се прибирайте на топличко вкъщи  Hug

SlunchoO, леко раждане пак да пожелая и една невероятно запомняща се първа среща с бебчо  Heart Eyes Hug

Блонди, хаха остави мъжо така да си мисли, тъкмо ще вземе да се чуди с какво да те впечатли отново  Crazy pufpafka и твоя опит с термометъра ми харесва  hahaha hahaha hahaha

Плодчe, аз си виждам две черти  newsm78 Ама вече щом контролната не се е появила сумати време незнам. Вземи си друг тест и кажи какво става  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 504
Блонди знам, че е така въпроса е че толкова съм неориентирана в тези неща, че като ми се случи нещо необичайно, а аз съм сигурна че това ми състояние не е нормално, се чудя какво ми се случа и дали е случайно, а както сте чули може би за бургаските лекари се славят със своята компетентност, просто се притеснявам и искам да знам какво ми се случва.
Та така, явно сега ми изби тревожността и разочарованието, комбинирано с притеснение и ви замесих и вас в това си настроение  Confused

# 505
  • Лондон/Пловдив
Блонди ми що не казваш кой взимаш Laughing ,за първи път ми е и не знам дали правилно съм се насочила . И аз си мисля ,че от 12 трябва да започна ама с това играене на цикъла не знам .
pufpafka  ако имаш положителен тест и пак ти се случи същото в болница при гинеколог почти във всеки град има частни АГ-та и там може да отидеш .  Сега не го мисли защото само си вредиш и измъчваш . 

# 506
# 507
Плодче от това стискане на палци за теб и Тиквето няма как да не е станало, виж тя вече се похвали, сега си ти наред Praynig Помниш ли Кафенцето беше писала, че първо тест за Ову си е направила и аз така се сетих че имам такива и на 3 ден от закъснение си направих такъв и първо се появи тестовата силно наситена, а после контролната, която беше по -бледа. Чакам с нетърпение да се похвалиш тия дни Hug
Зузи, вярвам, че и при теб нещата ще се развият в положителна посока, палци за понеделник!
Ети, браво, че се оттърваш и скоро ще си у дома, дано не ти се налага повече такъв престой!

На мен ми е много спечено нещо, трябва да ида на лекар и да моля за болничен, че да избягам от тая химия. Сега изниква и въпроса дали всичко ще е ОК Praynig?

# 508
  • Велико Търново
Яжкеййййййййй- как така, ти приличаш на 23 годишна ????
Антонелка, приличам, да, и никой не вярва, освен близките ми  Mr. Green, но аз след 2 месеца ще навърша 33  Whistling
Така че, Блонди, не е случайна титлата  newsm27 пред Яжка  Joy Joy Joy Joy
Пуфпафке, не се самоизмъчвай така  Stop Дуфастонът се изписва от гинеколог по определена схема на прием в зависимост от целта. Аз имах извънменструално кафеникаво течение в продължение сигурно на 4-5 месеца. И след това със супер обилен цикъл. Но това не означава, че през тези месеци съм била бременна и съм губила бебето  Thinking
А при положително тестче, ако толкова се притесняваш, ще отидеш на гинеколог и той ще те посъветва какво и как да пиеш  Hug
Чери, Перуника ти е дала много хубав линк. Но на теб ти е малко шашав цикълът  Crazy Аз с моя цикъл от 31-32-33 дни  Mr. Green започвам с тестовете за О на 15-ти ден, като миналия месец ми отчете положително на 18-ти ден. Но пък аз съм с малко по-къса ЛФ от твоята - 12 дни ми е  Heart Eyes
Дони, добре си направила  Peace А кога ще излязат резултатите от стерилната?  Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 16:15 от баба Яжка

# 509
Ауу, колко бабиери значи сме се събрали тук, чак не се класираме и за другата тема с мамите над 35  Joy

Чери, почваш ги от 12-тия и не спираш, докато не се появи положителен, като варираш чак до 35  Crazy Межди 14-тия и 20-тия ден би трябвало да покаже.

Общи условия

Активация на акаунт