Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • В къщурката на хълма на феите
Плодче минавам специално да проверя резултата, а вече и да ти кажа тихичко честито, заслужаваш го - твоята борба продължи твърде дълго Hug
ВНД много го мислиш скъпа, знам, че това е най-трудното при нас, но просто спри - и да го мислиш и да не го мислиш нищо няма да се промени, просто се тормозиш Hug Hug
аз пък тъй и не разбрах къде моа да оплакна окото с тумбачето на Кафенцето и шЪ страдам тука тихо Whistling Mr. Green

# 721
Vnd,  Hug Heart Eyes
Зузи , на ужасно много жени се случва в начална бременност ! Не се тревожи !  hug
Честити сърчица на всички !
Много стиснати палчета за нуждаещите се !   bouquet Hug

# 722
  • Пловдив
Плодчeееееееееее,  newsm44 newsm44 newsm44 Много се радвам! Лека бременност и едно истински сладко бебче на финала!

pospalancho, душичката златна като прилепче е застанал с главата надолу  Crazy Браво, само такива сладички новинки да ни пишеш до последно  Hug

Зузи, според мен може и да е от по-нисък прогестерон знае ли се. Аз лично си бях превантивно без да съм имала зацапване на Утрогестан 2 х 3. Слушай док и лежи, не ставай без причина! Стискам палчета всичко да е наред с теб и бебчо  Praynig

vnd, 0.1 не е никакво спадане. При мен яко варираше температурата от 36.8 до 37.1 и все си мислях, че МЦ ще дойде като я видех спаднала, но не идваше и при двете бременности. Просто си е до организъм и не е задължително да не е станало  Wink Hug

r@li
, много си съмнителна  Thinking Чак пък 2 дни след спиране да се появят странични ефекти не вярвам  newsm78

Точица, честито сърчице  Two Hearts

Досега и снимките гледах - прекрасни сте всичките   bouquet Heart Eyes

# 723
Болките спряха, надявам се така да се задържим....

Кажете какво да правя със зверското главоболие, от което ми се гади чак...доки каза дори и парацетамол да не пия Rolling Eyes

# 724
Уф, Зузи, то май друг начин няма. Освен пусни си малко музика, мъжо да ти масажира главата. А утре иди на истински масаж. Друго не се сещам. А ние стискаме палци скоро за твърдо добри новини от теб  Peace
Рали, какво преживях аз с мъдрец. И сламка не можех да си вкарам в устата. А кърмих малкия и то само на кърма и много държах да не му давам адаптирани млека. Получи се, но антибиотик без вреда няма. Събрах му чиста кърма и после с лъжичка, а той милият не знаеше какво е това нещо. И не го пих колкото трябваше само и само да се изчистя по бързо.

# 725
И аз това се питам възможно ли е два дни след спирането на хапчетата да започнат страничните реакции  newsm78 Тази вечер вече и течности не мога да поемам а мястото където вадеха зъба вече дори не го и усещам.Ще изчакам до вторник сряда и ако не е от лелката ще вървя на лекар да видим от какво е.А не се съмнявам за бременност защото с предните две нямах такива оплаквания. Hug и лека нощ от мен

# 726
Плодче, честито, бъдете много щастливи!!! Дано сега повлечеш крак в новата тема и да има цял куп положителни тестове!!!!  newsm51

Зузи, почивай си и стискам палци да се махне зацапването по-скоро!!!

Мадам Тиква бъди спокойна и си набележи добър лекар, при който да отидеш  Hug

Успех на всички, които пропускам  Hug

Кафенце, страхотни сте с двойното малко кафенце !!!

# 727
аз:  милу, наболява ме тумбачето, май ще вземе да ми дойде.  мъжу:  мразя ги тези идващи тумбаци!

Joy hahaha

още веднъж честито от спечелилите от тиража тази седмица!!!   Hug  хубав уикенд на всички ви!!! bowuu

# 728
  • Велико Търново
Оставих си гостите за малко, за да изкрещя:
Плодчееееееее, страхотна новинаааа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Много, много, много, мнооогооооо се радвам за теб и до края само с хубави новини да ни засипваш  newsm68 newsm68  love001
Зузка  Praynig да спре кървенето и да не е нищо сериозно.
За главоболието (дано вече ти е минало), но защо не пробваш с нарязан суров студен картоф на челото. На мен много ми е помагало (този метод го знам от обичната ми баба)  Hug
Оставям ви, че гостите чакат  Heart Eyes

# 729
  • В къщурката на хълма на феите
Кафенце тумбака е мааали .. пу пу пу! Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 730
За десерт - ПЛОДЧЕ!!!
Честито Плодче!  bigdance2
Наслаждавай се на бременността!

Рали - този антибиотик не трябваше ли да го пиеш поне 3-4 дни? Не е шега работа - обади се на доктора.

Зузи - дано всичко да е наред. Наистина често се случва, но все пак се пази.  Hug

# 731
Кафенце, страхотна двойна тумба...ама много сте хубави така 3 в 1 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пу пу пу  Hug Hug Hug

# 732
ама много хубави били тези тумбаци, може ли и аз да разгледам албумчето, може ли линк?   Hug

# 733
  • Варна
Най-накрая се завърнах милички  bouquet
Плодче, миличка Честито!!! Пожелавам ти една прекрасна бременност изпълнена само с положителни емоции и на финала едно красиво, здраво и ревящо бебче  Heart Eyes Hug
Зузи,  Praynig Praynig Praynig, бъди силна и си мисли как ще го гушкаш това бебе през юни  Hug
Благодаря ви милички за палчетата, безценни са! За сега съм добре, направиха ми цитонамазка и след 1 седмица ще е готов резултата. Яйчниците ми са добре, но ще ги следим през 6 месеца в продължение на 2 години. Оказа се, че съм имала и ендометриозни огнища по връзките на матката, които са ги обгорили и сега ще ме наблюдават дали няма да се появят пак. Решиха, че за сега няма нужда да ме тъпчат с инжекции и хормони. ИИИ накрая най-хубавото, което доки каза, беше да се отпусна, да си живея живота и да започваме с опитите за бебче след цикъла  Mr. Green
Няма да мога да пиша няколко дни, но ще ви следя  Hug Hug Hug

# 734
ВК, миличка, много се зарадвах на зелената светлина! Останалото не го мисли, всичко ще се нареди, ще видиш! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт