Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 755
  • 717
  •   1
Отговори
# 345
Лолитка,ЧРД! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това! http://vbox7.com/play:4156fa07&al=2&vid=2542151

Зузка, моля се нещата да се развият по изненадващо добър начин за теб Praynig
Тикве, дано кръвния ти даде желания резултат!!!

Момичета послушах съвета за крушите и вчера ходих до пазара да си купя. Още снощи изядох две и днес сутринта една и резултата не закъсня... smile3550

# 346
Блонди, чакаме резултата! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig

# 347
  • Gone with the wind
Лолитке, ЧРД
Желая ти много здраве и час по-скоро да се преместиш един списък нагоре, че вече доста се задържа в долното списъче  fingerscrossed

Ку4о, много се надявам да зарадваш половинката с мечтания подарък. За нечетенето те разбирам напълно. А, 13 винаги ми е било късметлйско число  Grinning. Ето ти и малко късметлийски прашец   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

Ивапче, поредната ни прилика  Mr. Green Да не сме някакви тайно разделени близначки с теб, а, а, а?  Laughing

# 348
  • Сливен
Да взема и аз ли да го пробвам този номер с крушите, че от август заради фолиевата киселина спрях зеленото чайче и сега имам подобен проблем. Някъде четох, че зеления чай пречи на полезното влияние на фолиевата киселина, която този път пия преди да съм забременяла.
 Praynig Praynig Praynig дано при тези от вас ,които имат някакви проблеми и съмнения, относно бременностите си , всичко да отшуми по-бързо и нещата да се развият в най-щастлива посока Grinning

# 349
Момичета послушах съвета за крушите и вчера ходих до пазара да си купя. Още снощи изядох две и днес сутринта една и резултата не закъсня... smile3550

ЕЕЕ,мила, радвам се, че съм ти  помогнала Simple Smile Ще имам предвид, че действат, не съм пробвала с тях.

# 350
roxanna, ако говориш за истинския зелен чай, аз мисля, че той няма слабителен ефект.
Да не би да говориш за онзи зелен чай, който е в зелени кутии, защото не той, а истинския зелен чай пречи на усвояването на фолиевата киселина.

Забравих да споделя, че съм около седмица след овулация и тайно се надявам да се е получило този път, но засега нямам признаци.

# 351
Блонди и Зузка стискам палци Praynig Praynig Praynig
Лолитка ЧРД newsm59

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 13:11 от Anni

# 352
заради фолиевата киселина спрях зеленото чайче

Shocked Shocked Shocked еми браво на мен..................аз пък понеже съм много умна пия фолиева киселина от една година,но пък започнах зелено чайче от 3 седмици................и си сърбам с колежките по чаша даже и две на ден ooooh!...............нали да съм в купа и аз Thinking.................ще трябва да го спирам непременно.............че то така или иначе вече 8-ми месец си чакам радост.............а остава заради зеления чай да разбия и малките надежди,които имам Rolling Eyes....................

# 353
Аз пия зелен чай сутрин, а фолиева киселина вечер и се надявам така да няма проблем.

# 354
  • Burgas, Bulgaria
 резултата е    381.90   Rolling Eyes
краката ми се подкосиха --хайде превеждайте

# 355
  • Sydney
мадам тиква превод в ефир - положителен е  Simple Smile Peace
след 48 часа пусни пак  Peace

# 356
Тикве, това е резултат за 4-5 г.с. Всичко си е на мястото и го има!

Аз изчезвам към новото док да ме погледне....стискайте, мацки!

# 357
мадам тиква превод в ефир - положителен е  Simple Smile Peace
след 48 часа пусни пак  Peace
Peace

zuzi_79   Praynig Praynig Praynig

# 358
  • Сливен
roxanna, ако говориш за истинския зелен чай, аз мисля, че той няма слабителен ефект.
Да не би да говориш за онзи зелен чай, който е в зелени кутии, защото не той, а истинския зелен чай пречи на усвояването на фолиевата киселина.

Забравих да споделя, че съм около седмица след овулация и тайно се надявам да се е получило този път, но засега нямам признаци.
Говоря за истинския зелен чай, този в зелените кутии не съм го пила от 9-10години. На почти всяка опаковка зелен чай пише ,че има леко слабително и отчистващо действие и на мен си ми действаше много добре, но поне след него си ми остана навика да пия тази напитка и сутрин задължително пия една чаша(но не от зеления, а някакъв друг) и чак след това кафе.
Пожелавам ти ,celika, след още седмица, или там колкото се пада да видиш своите две чертични Praynig

# 359
Благодаря ти, roxanna! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт