В момента чета....8

• 41 977
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Започнах:

# 526
  • София
О, Сам, задължително после да споделиш  Hug Не сам я чела, наскоро си я купих и много бих искала да чуя мнение.

# 527
Това е книгата, заради която се влюбих в Моъм.

# 528
  Ммм, много  любима книга,страхотна!!! Heart Eyes  Аз започнах вчера "Петте четвъртини на портокала",но съм едва в началото.

# 529
  • Варна
"Мастиленият лабиринт" на Людмила Филипова
много исках да прочета нещо нейно, повлияна изцяло от мненията в този форум. трябва да призная съм приятно изненадана, книгата ми харесва

# 530
"Мастиленият лабиринт" на Людмила Филипова
много исках да прочета нещо нейно, повлияна изцяло от мненията в този форум. трябва да призная съм приятно изненадана, книгата ми харесва
Аз свърших "Анатомия на илюзиите". Сега ще търся и тази. "Черно злато" също много ми хареса.
Ако може да споделиш мнение като я завършиш.
Аз вчера от няма и къде, защото библиотеката ще отвори чак на 2 януари започнах тази:

# 531
  • на североизток от Рая

Колебала съм се дали да я прочета, но щом я хвалите, още през януари ще я взема от библиотеката.

Аз едва се сдържам да не грабна една книга  и да се излегна блажено на дивана. Но се зарекох, че ще чета през януари. А дотогава има време, все пак.

Снощи уж нямаше да чета, но пак се зачетох в "Гераците". Поплаках си. После четох разкази от Елин Пелин. И така се смях на един от тях. Направо беше "Сълза и смях" у дома.

Хубава празнична вечер!  Wine Glass

# 532
Благодаря на Вивиан и TheBlackWidow за отзивите!  Hug
Хубав празник на всички Hug

# 533
Започнах Бягащата с вълци на Клариса Естес

Хубав празник на всички  Party Time

# 534
О, Сам, задължително после да споделиш  Hug Не сам я чела, наскоро си я купих и много бих искала да чуя мнение.

Вив, задължително Simple Smile

Какви хубави отзиви прочетох за нея, но Моъм ми е любим автор и не очаквам разочарования от него.

Честита 2012, здраве, късмет и все така да има четящи и обичащи книгите хора като нас и около нас   bouquet

# 535
ЧЕСТИНА НОВА ГОДИНА! Пожелавам на всички много здраве, щастие и късмет!
Вчера прочетох Проектът "Калигула" на Патриша Корнуел. Чете се бързо и ме държа в напрежение през цзялото време. По принцип тази авторка е една от либимите ми.
Сега ще започвам Последната Амазонка. 

# 536
Тъкмо привърших "Четири слепи мишки" на Дж. Патерсън и сега ще започвам другата, която си взех, пак Патерсънова  Mr. Green

# 537
  • на североизток от Рая
      ЧНГ ! Здраве и късмет желая на всички!

Тази вечер ще започна

С тази книга ще открия новата си читателска година. Отзивите за книгата досега са били само положителни. Дано и на мен да ми хареса. Помня, че я бях започвала, но незнайно защо не я продължих.

# 538
Най-накрая, с голямо нетърпение почвам:

# 539
Аз също реших,че 1.01 е ден за започване на нова книга и въпреки,че не съм довършила разказите на хърватина, които четях сега започнах "Младите лъвове" на Ъ. Шоу

Общи условия

Активация на акаунт