Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите храни за котки?
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
Защо котката ми има голи петна по кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите храни за котки?
Форумът съдържа различни мнения от собственици на котки относно храната за техните домашни любимци. Сред споменатите храни, като Orijen, Arden Grange, Hill's и Royal Canin, много собственици са доволни от Hill's. Въпреки това има и оплаквания за алергични реакции и проблеми с храната. Това подчертава важността на индивидуалния подход при избора на храна за котките чрез консултация с ветеринарен лекар за най-подходящите опции.
-
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
-
Защо котката ми има голи петна по кожата?
-
Защо котката ми се чеше по кожата след използване на йод?
-
Защо котката ми е агресивна към моята котка? Каква може да бъде причината за агресивното поведение на котката?
Бях си поръчала разфасовка от 7 кг... Яде няма и 1 кг, 1 кг. завещах на Алфредо (котаракът на нашите - Алф
) и другите 5 кг. дарих на Зелиха, която отглежда много котета, това е линк към кампанията
.
Мъжът ми се майтапи, че котаракът просто не одобрява вижданията ми за Фън Шуй и не аз разтребвам след него, а той подрежда след мен. Наложи се да ги покрия някъде слонаците. А толкова се гордеех с колекцията си. Дразни се като затворим вратата и за щяло и нещяло мяучи хем тъжно, хем изнервено. Иди, че разбери какво точно иска. Само като си спомня колко кротък беше в началото.... правел с е е гадината, че е послушен и сега започна да си показва проклетията

за всички останали космати и мустакати бижута.

Има едни инжекции , които вета е поставял на едно от котетата ни , петната бяха 'до кожа' - на хълбока, на лапичката и на още едно място ,. не си спомням къде, + мазане с някакво лекарство, което предварително се разтваряше във вода (даваше ни го концентрат в спринцовка)

Единият реве в тоалетната, щерката приплаква, че тя пък си пукна крачето в училище и сега е в гипс. А аз -така. 

Отново помислих, че е от боя, но петънцето растеше и се появиха още две. Ох, страх ме е да го заведа на ветеринар, ама ме е страх и да не стане по зле. Сребърната вода помага, взе да му расте козинка, но все пак още не е напълно здрав. И това лющене на кожата дали е от йода. Той ветеринара ми каза, че така съм щяла да му изгоря кожата с този йод. И се надявам от това да се лющи, но е на доста дебели парчета. Като при псориазиса. Иначе всеки ден по 4-5 пъти го пръскам със сребърна вода.