Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - десета част

• 23 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте милички и аз да се разпиша, че от няколко дни все по нещо на главата ми време не ми остава а и вие сте доста активни човек не може да ви навакса  Wink
Да ви се оплача днес мъжа ми така ме ядоса, че изпуших отвсякъде направо ми избиха балансите явно съм се поизнервила напоследък и го сравних със земята не му останах длъжна  smile3515 smile3516.
За предколеден подърък колко му е #Cussing out
Стискам палчета на всички болежките ни да стават все по малко и на мамчетата в напреднали седмички да издържат до края .
А за готвенето аз няма да готвя май ще готви провинения и ако идват гости те ще носят също по нещо, аз нямам никакви сили за готвене, но за ядене ще се намерят newsm53 newsm53

# 721
Алиш, не се шашкай чак толкова, явно всички ще лежим до края.. и мен ме обзема параноята, че нещо ще вземе да стане, особено като започна да мърдам напред- назад - и моята шийка е 25мм, но каквото е писано, това ще стане. Ти само лежиш или си позволяваш и нещо повече?
Мариела, откакто застудя почти не съм излизала, иначе по-рано си позволявах кратки разходки. Сега майка ми идва в къщи да ми помага с домакинството и така, всички са се мобилизирали покрай мен  Laughing А сега от залежаването ли не знам, но като седя по-дълго на крак и почва да ми натежава, и имам чувството, че бебето ще изпадне  Laughing

# 722
  • Пловдив
Момичета цял ден ви чета от телефона и затова не се включвам. Днес излезнах от затвора и бях като изтървана Grinning - ходих до личната да ми изпише инжекциите за месеца, после на кафе с приятелка и след това с мъжа ми да напазаруваме и да купим елха. Утре (т.е. днес за Бъдни вечер) мисля да украсим елхата и да направя коледни меденки и питка. За Коледа ще сме по родители, така че не мисля, че малко труд щеми навреди.

Нимфичка, супер е че нещата са стабилизирани и ще си удома за празниците Simple Smile

Мини, аз от 4-ти месец съм си с перманентно воднисто течение и вече свикнах с ежедневните превръзки по 24 часа. Микробиология и РН са ми идеални и док каза, че съм ок в това отношение. Така че нямаш повод за притеснение.

Алесина, много се радвам за добрите новини от прегледа. И вече не се тревожи излишно и си пази сърчицето! А за тромбофилията стискам палци да е всичко ок и да нямаш!

# 723
Добро утро, момичета! Simple Smile

Дони, като гледам поста ти в колко часа е писан, то по-добре да не си беше лягала!!! smile3521 Трябваше по малките часове да запретнеш ръкавки и да почнеш да готвиш! Wink Радвам се че си успяла да се разходиш и да смениш обстановката, малко да се социализира човек, никак не е лошо. Защото нашето разнообразие в излизанията е до док. в болниците или до аптеките в нищо друго не се изразява... Хайде весело изкарване на празника!  Hug

Навън изглежда адски студено и днес мисля да си седя само у дома на топло, не че имах намерение да излизам, ама така ми става по-леко!  Mr. Green Ще врътна една баница с тиква по-късно днес, а останалото майка ми ще го направи. Simple Smile

Дано да влизате днес и да си по лафим, ако ли не ви пожелавам една прекрасна вечер с любимите хора, много здраве и късмет както на вас, така и на семействата ви! Целувки и прегръдки за всички!  Hug Hug Hug

# 724
  • София
Добро утро и от мен,ранобуднички!

Аселинке,браво за хубавите новини.Още вчера прочетох и много се радвам Hug. Дано нямаш тромбофилия,стискам палци.Аз нямам и въпреки това бия фраксипарин заради кръвопотока,не е страшно хич.В името на каузата и от пиле мляко ще си бием дето се вика hahaha Joy hahaha

Дони,супер за разходчицата и за коледното настроение.На мен не ми е много празнично,но майка ми ще ни изпрати за бъдни вечер храна,та поне малко ще усетя от коледния дух.

Непозната,малко остана до финала,чакаме вече добрите новини с нетърпение Hug

Момичета,извинявайте,че не ви споменавам всички поименно,обаче ми е трудно да пиша тия дни.На всички с проблемни шийки-никакво скъсяване! На всички с някакви болежки-да минават бързо и за постоянно! Laughing

Мъжа ми днес ще дойде от обед още,много ми липсва,явно и хормоните ме тресат,ама с него си ми е най-добре. Довечера поне ще сме си двамата плюс тумбачка Flutter Малко остана и ще ме изписват.Сега пък кръвното е 110-70 преди да съм пила хапчета,според една сестра нямало нужда да ги пия при такова ниско кръвно Rolling Eyes.Абе важното,че ме стабилизираха,пък доктора ми да решава-каквото каже,това е. Момичета,я кажете сега като ме стабилизираха,нали няма вече опасност за бебето.Не искам нищо да чета по въпроса,че да не се отчаям пак.

Весел празник на всички довечера. Да хапнете хубаво и да се повеселите  Hug dance

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 07:57 от nimfi4ka

# 725
Добро утро момичета и весела коледа. Hug

Нимфичка, кръвното трябва да си го мериш 3 пъти на ден, за твое успокоение. Възможно да ти изпишат и лекарства за вкъщи, но д-ра ти ще каже. Сестрите не ги слушай(те винаги много знаят). Спокойствие му е майката Laughing

# 726
  • Пловдив
Аселинка, за сметка на късното лягане ставам късно - още не съм се надигнала от леглото Grinning Но гладът вече ме налегна, така че нямам избор.
Прекрасен и много уютен ден, момичета

# 727
Алиш, и аз съм в същото положение - като постоя малко повече права и започва да ми натежава, а и след вчерашното обикаляне и кръста ме заболя, та ходих вечерта вкъщи приведена, явно вече в нашите седмици тежи...а и видях, че сме с един и същ термин - 2 март..
Аз като излезна някъде и после дали се шашкам не знам, обаче винаги получавам контракции и започвам да се обвинявам дали нещо няма да стане сега..а доки ми каза,че контракции и от притеснение се получават...

Дони,
браво и ти си се поразходила предпразнично значи Simple Smile, друго си е да си малко сред хората.

Весел и слънчев ден на всички! Hug Hug

# 728
momi4eta, nqkoi trqbva da pusne nova tema, za da si pi6em o6te dulgo vreme

# 729

Здравейте тумбачета. Влизам да ви пожелая весели коредни празници. Нека коледния дух да ви даде много сили и вяра и да ви зареди с положителна енергия. Искам и да ви почерпя с тортичка, че днес имам рожден ден

Изписали сте много, почти сте приключили темичката и не мога да изчета всичко, но се надявам всички да сте добре и да стискате кълки до финала.
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 730
  • Пловдив
bebs_y, честит рожден ден на този светъл празник! Бъди жива и здрава и скоро щастлива мама  Hug

# 731
  • На един клон
Темата е към края си и с това и моето досадно присъствие и включване там,дето не ми е работа,дамен.
Пожелавам ви здрава и щастлива Нова Година !
Според някои светът щял да се свърши през 2012,но според мен СЕГА СЕ ЗАПОЧВА !За всички вас,които очаквате ценните си рожби, предстои годината на щастието,годината на пълнотата и на сбъднатите мечти!!!
Дълъг път сте изминали и още предстои,но накрая всички ще бъдете щастливи!
Айде,че се отнесох,а това съвсем не е в стила ми,хахаха.Ще ми се смеят.
Стискайте кълки!!!
 bouquet   bouquet   bouquet

# 732
Стискайте палци, кървя Sad. Нищо не ме боли за сега.

# 733

бързо звънни на док и към болницАта-стискаме палци-всичко ще е ок

# 734

бързо звънни на док и към болницАта-стискаме палци-всичко ще е ок

Док ме инструктира по телефона. Ще чакам час, два и ще видим  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт