Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 388
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Доволна от скайп консултация с Ани.Точни неща,отнасящи се до мен и човек,за когото бях дала данни.С някой неща направо ме разби като точност.Ще споделям по нататък за развитие на прогнозата и.

Браво! И при мен така!
Дано да се сбъдне. Praynig

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  ох дано дано на всички ни се сбъднат!Аз гледам в сайтовете за оферти тези следните:http://www.lapni.bg/offer/1918   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1303&refid=23574&webid=67  и други но не съм чувала нищо за тези астроложки!Иска ми се да си направя и при друг астролог хороскоп  Wink Някой да си е правил при тези женички!!

Аз си купих ваучер за една от тях, направи ми хороскоп, но като цяло не съм доволна, защото само общи неща, нищо конкретно. Предполагам, че работят с някаква програма, която генерира хороскопа, имайки предвид, че дадох час на раждане на който мама ми е казала, че съм родена, а Ани ми каза друг час на раждане при мен, което не е без значение за астрологията.

# 286
Доволна от скайп консултация с Ани.Точни неща,отнасящи се до мен и човек,за когото бях дала данни.С някой неща направо ме разби като точност.Ще споделям по нататък за развитие на прогнозата и.

Браво! И при мен така!

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  ох дано дано на всички ни се сбъднат!Аз гледам в сайтовете за оферти тези следните:http://www.lapni.bg/offer/1918   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1303&refid=23574&webid=67  и други но не съм чувала нищо за тези астроложки!Иска ми се да си направя и при друг астролог хороскоп  Wink Някой да си е правил при тези женички!!

Аз си купих ваучер за една от тях, направи ми хороскоп, но като цяло не съм доволна, защото само общи неща, нищо конкретно. Предполагам, че работят с някаква програма, която генерира хороскопа, имайки предвид, че дадох час на раждане на който мама ми е казала, че съм родена, а Ани ми каза друг час на раждане при мен, което не е без значение за астрологията.

Сигурно с някаква програма да.Благодаря за мнението ти при коя си прави ако може да споделиш?? Simple Smile Simple SmileА за часът да,от значение е определено!Моят се оказа в 10.34  а не 10.30 както знаех и аз от майка ми Wink

# 287

Браво! И при мен така!
[/quote

Астроложката беше Азалия Simple Smile

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  ох дано дано на всички ни се сбъднат!Аз гледам в сайтовете за оферти тези следните:http://www.lapni.bg/offer/1918   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1303&refid=23574&webid=67  и други но не съм чувала нищо за тези астроложки!Иска ми се да си направя и при друг астролог хороскоп  Wink Някой да си е правил при тези женички!!

Сигурно с някаква програма да.Благодаря за мнението ти при коя си прави ако може да споделиш?? Simple Smile Simple SmileА за часът да,от значение е определено!Моят се оказа в 10.34  а не 10.30 както знаех и аз от майка ми Wink

# 288
Да, знам че моят е 0,15, а се оказа 0,27.

Азалия ми прави хороскопа, които закупих с ваучер.

# 289

Благодаря ти  Peace

# 290
Здравейте! Днес трябваше да посетя Керанка в Добрич,но по стечение на нещата не успях да отида. Но имам две приятелки от Варна,с които днес трябваше да се срещнем в Добрич при Керанка. Аз не отидох,но те отидоха и после споделиха какво им се е случило.
Отишли са сутринта и е валяло силен дъжд. Излязъл е мъжът на Керанка и им е казал да изчакат навън,на дъжда,не ги е поканил изобщо вътре. А къщата е нямала навес. Както и да е,това няма кой знае какво значение.
Влязла е едната ми приятелка.Гледала й 10тина минути.  Питала е кой Георги, Тодор,Николай,Димитър, Мария,Ивелина, Гергана,все много често срещани имена. Моята приятелка се е сетила само за 2 от всички 7-8 изброени имена. И й казала,че няма близки хора или хора с друго отношение с тези имена. Но тя е продължила да изрежда имена. После й казала,че е имала връзка с момчее(стара връзка) и да се молела на икона,че тази връзка е приключила. Чакала я по-добра любов. Казала й,че има проблеми с яйчниците и й дала рецепта с мед. Попитала я защо често плаче сама? Казала й да спи върху захар вечерта преди да отиде на интервю за работа и т.н .Пожелала й всичко най-хубаво и не й дала възможност да задава въпроси.
Втората ми приятелка и тя влязла. И след като всичко приключило с нея,двете ми приятелки си споделили на коя какво им е казала и установили,че  и на двете им е казала почти едни и същи неща. Казаха ми,че нещата им се припокривали на 90%,с малки разлики.
Аз се отказах от Керанка вече след като чух това от тях. Искам да подчертая,че не съм ходила аз,а те ми го разказаха!

# 291
kadrokoskabouquet

# 292
  • София
Някой скоро да е ходил или говорил с леля Искра от с. Бистрица ?
Говорих с нея преди 2 дни. Бях говорила с нея отдавна и ми беше дала срок януари, сега каза, че ще е след 4 месеца. По другия ми проблем налучкваше, казваше нещо, което ме провокираше да отговоря и след това тя го доразвиваше. Всъщност не ми каза нищо конкретно, че имам шанс...Вярно, мила и добронамерена жена, но... Thinking

Очевидно при всеки е индивидуално, при мен леля Искра позна абсолютно всичко и то за бъдещи събития, нещата се развиха точно както тя ги предсказа, имаше само незначително разминаване в сроковете. Аз пък съм крайно недоволна от Ани от Пловдив  Simple Smile.

Фактори като вторник или петък ти е гледала, или рано сутрин има ли при теб?

Има ли значение по кое време се гледа?Аз бях във вторник и съм доволна.ще видим обаче по отношение на бъдещето ще познае ли. newsm78

Пиши за бъдещето Simple Smile но аз знам, че вторник и петък са дни за гледане.

# 293
  • София

Как така часът се оказва друг от това което знаете, нещо не схващам. Майка ми казва, че съм родена около 7, 7и30 сутринта, но точен час не знае.

# 294
Здравейте! Днес трябваше да посетя Керанка в Добрич,но по стечение на нещата не успях да отида. Но имам две приятелки от Варна,с които днес трябваше да се срещнем в Добрич при Керанка. Аз не отидох,но те отидоха и после споделиха какво им се е случило.
Отишли са сутринта и е валяло силен дъжд. Излязъл е мъжът на Керанка и им е казал да изчакат навън,на дъжда,не ги е поканил изобщо вътре. А къщата е нямала навес. Както и да е,това няма кой знае какво значение.
Влязла е едната ми приятелка.Гледала й 10тина минути.  Питала е кой Георги, Тодор,Николай,Димитър, Мария,Ивелина, Гергана,все много често срещани имена. Моята приятелка се е сетила само за 2 от всички 7-8 изброени имена. И й казала,че няма близки хора или хора с друго отношение с тези имена. Но тя е продължила да изрежда имена. После й казала,че е имала връзка с момчее(стара връзка) и да се молела на икона,че тази връзка е приключила. Чакала я по-добра любов. Казала й,че има проблеми с яйчниците и й дала рецепта с мед. Попитала я защо често плаче сама? Казала й да спи върху захар вечерта преди да отиде на интервю за работа и т.н .Пожелала й всичко най-хубаво и не й дала възможност да задава въпроси.
Втората ми приятелка и тя влязла. И след като всичко приключило с нея,двете ми приятелки си споделили на коя какво им е казала и установили,че  и на двете им е казала почти едни и същи неща. Казаха ми,че нещата им се припокривали на 90%,с малки разлики.
Аз се отказах от Керанка вече след като чух това от тях. Искам да подчертая,че не съм ходила аз,а те ми го разказаха!

Много ми е безумно като започнат да изреждат БГ именник...
Когато ти писне и  с цел да вкараш доза адекватност в беседата попиташ: ".ок, хубаво,познавам един...Иван...да речем...какво имате предвид за това име,с каква цел го вкарвате в разговора  по своя инциатива??".
Отговор( да не говорим пък смислен) естествено няма.

# 295
и на майка ми са й казали в болницата 5,40,но ани според професията ми каза,че е 5,36.

# 296

Как така часът се оказва друг от това което знаете, нещо не схващам. Майка ми казва, че съм родена около 7, 7и30 сутринта, но точен час не знае.

прави ратификация за часа на раждане. в смисъл да се до уточни дали е 10.30 или 10.34 или пък 10.24..

# 297
Цитат
Прави ратификация за часа на раждане. в смисъл да се до уточни дали е 10.30 или 10.34 или пък 10.24..
Каква е цената за ретификация?

# 298
Цитат
Прави ратификация за часа на раждане. в смисъл да се до уточни дали е 10.30 или 10.34 или пък 10.24..
Каква е цената за ретификация?

Не знам,аз като си правих хороскопа при Ани ме помоли да и дам инфо за някакви важни събития в моя живот за да може да провери и коригира с точност часът ми на раждане!;)

Аз искам да ви попитам имало една ясновидка от гр.Камено Нина се казвала жената някой бил ли е при нея за  да сподели мнение евентуално?Питам заради една моя дружка!Каза ми че много добра била ама...Wink

# 299
 newsm62 newsm62 newsm62  Момичета гледам Горещо по Нова тв и моля ти се най-добрата ясновидка в България Николета Йорданова, Цветанка Рангелова и най-добрата нумероложка  Стефка Добрева!!!!плюс бонус лудата Теодора-гадателката на Берлускони!! Ей на това му се вика попадение!!!Не знам имам чувството че тези жени без Оксана Станчева  си плащат за да се показват по тв  newsm47 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт