90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
И аз така,няма отказване,хванала съм се на хорцето и докрай Simple Smileдано да се пораздвижи тоя кантарев малко ,много жестоко зациклих.........и тоя плодов ми е най-труден,и през целия ден ме гони някав ужасен студ:(намям търпение ътре да си похапна пържолки:) Peace

# 721
  • София
Deskata_83, е то всеки би задържал ако не ходи 3 дни до ВЦ-то, това гледай да оправиш.  Hug
Студа е знак, че топиш мазнините.  Laughing Пий топъл чай, помага.

# 722
  • Варна
Ейй фиданки изчитане нямате бе!
Аз днес съм на белтъчини, но нещо от снощи ми тръгна на разваляне на менюто. не съм съгрешавала, но все нещо се случва и не мога да хапна това дето съм намислила.

Снощи вместо доматките с лук хапнах салата настъргани моркови, краставица и соеви кълнове- ходиме на китайски и ги помолих да ми спретнат нещо режимно.

За днес на обяд исках пилешка пържолка, но мъжа ми ме привика да го взема от тенхите и мамн беше наготвила грах с месо. Направо полудях толкова гладна бях и той милия се хили и вика- ще извадим само меце за теб- как да му обясня, че то като е варено с граха не става. И айде дъвках портокал Sad
Прибираме се след 2 часа и викам айде- ще изям пилешкото със зеленчуци дето ни остана от Китайския снощи- нахвърлям му се иииии то лютооооо. #Cussing out чак корема ме заболя.

Поне на вечеря най-сетне ядох пържолки, но мъжо ги беше направил пикантнииии- та забърсах бая кисело зелце покрай тях. 

а за Варненската среща да разбирам ли че е тази неделя- 22ри? Ако да- аз съм пас. Извън града ще сме.

# 723
Момичета, аз съм тотално отчаяна и не виждам как ще сваля поне още два три кг до края, след като другата седмица ми е трети воден, а аз не съм мърдала от втория воден  #Cussing out Карам си по план, но желанието ми тотално се изпари и не се чувствам добре психически ХИЧ Cry

Хубава вечер  Hug

Спокойно маце Wink Не се стресирай и аз съм почти така Simple Smile
Много малко мръдвам, но ще се оптуши. Може да пробваш да раздвижиш малко нещата - по-големи или по-малки порции, нещо което отдавна не си хапвала или нещо подобни  Peace

Мистан,Санитка при мен положението е същото!За третото завъртане  имам само ,0400 гр.
надолу .Утре последен воден и в неделя приключвам с 90 ДД. И аз не постигнах това,което желаех но на пролет сначале  Rolling Eyes

Хубава вечер фиданки  Hug

# 724

а за Варненската среща да разбирам ли че е тази неделя- 22ри? Ако да- аз съм пас. Извън града ще сме.

Жалко, хубава банда се заформяме ... Следващия път

СРЕЩА НА ФИДАНКИТЕ - ВАРНА
22.01.2012 - 16.00 часа
Варна, Бар Соло

бул. "Христо Ботев" 18 (Fullmax centar),
карта:http://www.barsolo.bg/bg/contacts/
Заведението е в центъра на града, срещу хотел Golden Tulip /Бизнес хотела/.
Bar SOLO разполага с Детски кът, в който спокойно можете да оставите своите деца докато разпускате с приятели. Безплатен паркинг.

Моля, да ми пишете на ЛС или deizi_dar@mail.bg, за да направя резервации...
За сега сме две аз и ana_huanita /виж снимки първа страница/

Я сега да видим дали можем да се съберем фиданките от Варна ...

# 725
Deskata_83, аз също имам такива проблеми и пия вечер по едно хапче лакс-ес, на билкова основа е.
Днес да се отчета:
з- портокал
о -зеле с ориз и филия черен хляб
в -зеле с ориз
И аз още от първият ден съм -1,5 Flutter
Сега отивам да чета първа страница за утрешният ваглехидратен любим ден!
Спокойна и сита вечер на всички!

# 726
 Rolling Eyes бих искала да попитам за 8ми път какво е това където го пиете с лимон и билки защо се пие и как препрочетох мхого назад но не успях да го намеря

ще го сподели ли някой

# 727
Rolling Eyes бих искала да попитам за 8ми път какво е това където го пиете с лимон и билки защо се пие и как препрочетох мхого назад но не успях да го намеря

ще го сподели ли някой
Не си чела достатъчно назад Wink Laughing
Това е отвара от лимони и лайка. Пие се уж за топене на мазнини,ама май нямало ефект.Доколкото споделиха момичетата,които го пробваха.  bouquet
П.С. Чак пък за осми път newsm78.Пита само веднъж в и все ми се струва че ти отговориха. Whistling

# 728
Да се отчета и аз днес. Ден втори, нищо смъкнато newsm78 , но съм се настроила психически, е нещата стават бавно.
Отчет за днес:
З: 2 ябълки
О: леща+ царевица ( както и за следобедна закуска).
В: голяма салата от китайско зеле, домат и краставица+ супата от леща.
Не съм пила много вода, но си купих заместител на сол.
Дайте повече инфо за интервалите на хранене и колиествата, следобед много огладнявам.
Лека!  bouquet

# 729
  • София
Отчет за днес:
Две ябълки
салата моркови и 100гр сирене
печено пилешко със зеленчуци

# 730

О: леща+ царевица ( както и за следобедна закуска).

Лори,пропусни си следобедната закуска,която до колкото разбирам е като обяда ти.След обяд се консумират само плодове и то ако си много гладна.Основните хранения са само на обяд и вечеря!

# 731
Здравейте и от мен! Днес - плодов:
з-2ябълки, кафе
о-1 ябълка и 100гр сурови орехи
в-1 банан и право на фитнес Mr. Green
Деня ми мина доста леко и се надявам утре да преборя 6-цата, която направо ме съсипва и потиска адски многооооо Praynig Praynig Blush
Лека вечер фиданкии Hug

# 732
  • По света и в нас.

blackisback
- какъв чай си си взела?  newsm78

Темата е малко по- долу от нашата. 17билки. Взех си я от билкова аптека, ето тук може да прочетеш.
С този чай организма се прочиства и се подготвя за бременност.Ако нямаш намерение да раждаш,много внимавай.

# 733
  • Варна
еее забравих да ви питам, може и да сте говорили по-рано днес, но все пак..... гледахте ли днес На Кафе? Аз бях в един магазин и дочух много интересни неща говореха- за храните, мазнините и т.н.

Ето линк http://play.novatv.bg/play/262737/

# 734

blackisback
- какъв чай си си взела?  newsm78

Темата е малко по- долу от нашата. 17билки. Взех си я от билкова аптека, ето тук може да прочетеш.
С този чай организма се прочиства и се подготвя за бременност.Ако нямаш намерение да раждаш,много внимавай.

Shocked ново двайсет  Shocked

Това пък как..не разбирам, уж четох. Нищо де, ще си го пия, пък бременности не планирам засега. Аз съм предпазлива де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт