Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • shumen
Mince-честит рожден ден.Да си жива и здрава и септември щастлива мама.Каси и при мен е така от вчера.Нямам никакви симптоми и нямам търпение вторник да отида на преглед.Само малко ме болят гърдите и много ми се спи.

# 616
F.a.t.e. казаха ми термин 1.10, но започнах в тази тема и много ми харесвате всички, затова искам и аз да се включа в първата страничка, ако може ме напиши 30.09, на 32 години,първа бременност,от Добрич, в момента местожителство Лондон, мерси

# 617
Mince,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!Бъди безкрайно обичана жена,а септември-и горда мама!Весел празник! Hug
Момичета,не се шашкайте за изчезващите симптоми-нормално е един ден да ни е лошо,на другия-да се чувстваме отлично.Това не значи,че бебчетата не са добре.С тази ми бременност например,гърдите ми изобщо не са се надули,никакви болки нямам там,седят си празни и отпуснати.А предните пъти ставаха като балони.Може-би причината е и в това,че преди 20 дни спрях да кърмя,знам ли... newsm78.Но това,което със сигурност помня от предишните пъти е,че точно на моменти симптомите напълно изчезваха и забравях,че съм бременна.

# 618
 stefanel  аз съм за везни,таткото за дева,но в крайна сметка каквото дойде Wink
Виж това може би ще ти е интересно  
http://horoscope.shumenbg.com/center.php?wform=det

# 619
F.a.t.e. .... ако може ме напиши 30.09, на 32 години,първа бременност,от Добрич, в момента местожителство Лондон, мерси

Записана  Hug

stefanel Ние ще сме девичка- като мъжа ми  Heart Eyes и много се радвам  Flutter

# 620
Здравейте момичета! От доста време не съм писала, но съм нон стоп по някакви прегледи - гинеколог, хематолог, ендокринолог.... Ас също съм на л-тироксин ТСХ-то ми варираше м/у 2,22-2,85-2,38. Гинеколожката ми каза, че е ок, но аз настоях да видя ендокринолог, който ми обясни, че за бременни е добре нивата на ТСХ да се поддържат м/у 1 и 2. Тaка че от няколко дни съм на л-тироксин 50мг. Много ниското ТСХ също не е добре, но пък маи е по-добре от високото тъи като щитовидната жлеза произвежда достатъчно хормони за бебчо, които са много важни за образуването на мозъка...От около 2 седмици съм и на клексан и аспирин, въпреки че все още не е много ясно дали имам нужда от подобно лечение, но поради предишните ми спонтанни аборти, хематолога реши да ми назначи тази терапия. В четвъртък съм на преглед, а БХС ще правя чак на 27 февруари, което ми се струва късно. Ще повдигна въпроса с гинеколожката ми дали да не изтеглим датата, но като я знам какъв е кривак пак ще ми каже да не и казвам как да си върши работата #2gunfire

# 621
Здравейте и от мен, аз съм в 10 г.с. и бях със зацапване, за което лежах в аг-патология, сега пия магнерич на таблетки / там ми го вливаха венозно/, и ми казаха да полежа още десетина дена, но вече нямам търпение да се постопли и да мога да излизам да се разхождам, че само вкъщи ми е много трудно Simple Smile. Успех на всички ви и бременността.
При мен засега всеки ден е различен, но като че ли всичко минава нормално.

# 622
Благодаря на всички за поздравите и топлите думи!!!

# 623
  • Варна
Mince , честит рожден ден! Да си жива и здрава   bouquet

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 18:01 от Barbera

# 624
  • Бургас
Mince честит рожден ден!
Аз във вторник съм на преглед при лекаря, който съм избрала да ми води Ж.К. Чакам с нетърпение да видим сърце, защото по моите сметки тогава ще съм в 7 седмица и 2 дни.
И моите симптоми са на приливи и отливи. Но най-странното е че в последно време започва да ми се гади към 13.30. Сутрин нищо ми няма, но вечер е ад. А и много ми се спи Simple Smile

# 625
Mince, Честит Рожден Ден  smile3525 Да си жива и здрава, най-обичаната жена и септември горда и щастлива мама. Весел празник  Hug

tolinka, много ти благодаря  Hug за мнението за доц. Димитрова. Прочетох тук там, че не е много разговорлива, но за мен е важно да е специалист, а не да си говорим празни приказки.

Нашета запетайка със сигурност ще е дева, няма шанс да е везни. Най-много да ни изненада и да стане лъвче.

# 626
Момичета, току-що ми се появи една кафява точка на бельото и се притесних, легнах си веднага, но не знам дали е нормално, повече ли трябва д е течението за да се обърна към лекар?

# 627
Минце ЧРД лека и безпроблемна бременност.
Софиичето. Една кафява точка не е проблем. Легни си и почивай. Ако се засили или продължи се свържи с доки. Пиеш ли някакви лекарства в момента и какви?

# 628
Mince честит рожден ден. Да си жива и здрава, много щастлива и едно сладко и здраво бебче наесен.  bouquet Аз много се надявам въпреки, че сме определени за дева, да е лъвче, но в крайна сметка когато дойде.

# 629
Пак към мамите които сме на Л-Тироксин - днес си пуснах ТСХ, доста е намалял - от 8.00 преди 2 седмици на 2.05 сега. Значи ако веднага се величи дозата има промяна много бързо. Аз не очаквах че толкова бързо ще има ефект. Преди пиех по 50 мг, а сега съм по 100 мг. Пишете при вас как се променят стойностите. Peace
Браво на теб Мариела! Страхотен резултат си постигнала. Ще взема и аз да си пусна едно ТСХ в понеделник да видя как е при мен. Ще са минали само 2 седмици откакто пия еутирокс, но се надявам и при мен да има такъв успех.

Общи условия

Активация на акаунт