Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 833
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Кофеин, къде съм написала нещо за света и хората? Написах, че който не е решил навремето - той не е заминал. А и колко хора заминават с вече големи деца в чужбина, не е нещо странно!

Не емиграция бре, Анди, за забавление. Фащаш самолета и фиу до Виена примерно с билет за 90 евро и така веднъж годишно поне. Ама то, като гледам, няма смисъл да обяснявам що е забавление. Само сметки кога, кой, защо, колко. Пък в края на краищата 50 процента от браковете ще финишират с развод, май нещо такова беше статистиката.

Тогава да питам, къде са се дянали подходящите? Не сме във война, мъжете процентно са си стандартно количество, не мрат, не ги избиват.
Гейове, много гейове. Все още е модерно и популярно сред мъжете.
Аз предупредих Андариел още в началото. Сега се сетих за нейната причина да се впечатлява така по темата, всъщност сподели, че е каква булка ще доведе синът й. Ако е като от Сексът и градът, махни, махни...

Иначе рано бракуваните и размножените бая лично приемат нещата, бранейки със зъби и нокти своя "модел", както е видно от последните 20-тина страници (Много сте продуктвни днес, не мога да изчета темата), въпреки приказките кой се "разпознавал" и какво взимал навътре.

Judy, моля те, дай на viliko последната "дума", че не се издържа вече. Laughing

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 18:48 от Елица

# 2 596
  • София
аха, сега разбрах! Конкретно аз не, защото не ми е в характера. Не обичам много да обикалям пътищата, напътувала съм се до родните места и на двама ни, писнало ми е. Ни щъ, трудно ще ме прилъже някой да пътувам, без значение с какъв транспорт. Мразя да вися по гари, летища, автогари (дори и космодрум да беше). Забавленията ми са други.

аз като сериозна връзка разбирам тази, която се доближава до класиката - да е готов да те запознае с мама.  Wink Не ще ли да имаш никакви допирни точки със семейството, значи е на принципа на секса.

# 2 597
  • София
Обич Синеока , на 35 можеш да се окажеш разочарована по хиляди начини. Един от тях е да се разочароваш точно от брака (след 1-2 неуспешни). Както си живееш кротко с някой съпруг, така може да се окажеш изоставена и отхвърлена на 35, 45, 55. И да трябва да започнеш отначало.  Peace

може, може, случва се постоянно. И все пак, по-добре да е имало нещо сериозно, пък дори приключило зле, отколкото все да не се стига до сериозната част.

# 2 598
  • Колибите

аз като сериозна връзка разбирам тази, която се доближава до класиката - да е готов да те запознае с мамаWink Не ще ли да имаш никакви допирни точки със семейството, значи е на принципа на секса.

Ох, права си и не съвсем - моят ме запозна с мама, тати и децата си.
Ма общо не ще, да го е@ Sick.

А на мацките, дето ме пращат във форум Татковци - а-а-а-а, здрав пръст не връзвам аз Joy.

# 2 599

А на мацките, дето ме пращат във форум Татковци - а-а-а-а, здрав пръст не връзвам аз Joy.

Що.. толкоз ли си ревнива????  newsm78
Ахаа.. сетих се.. там пишат мами под прикритие с мъжки никнейми!!!!  Joy

# 2 600
  • София
като не ще - ако ще! Ти нали вече си си подала документите и всичко, ако не му харесва, да си гледа работата! Пред него ще има два варианта - или ще кандиса и ще хареса детето, или като други мъже ще си вдигне шапката. Детето е по-важно от мъжа. Хайде, да идва по-бързо новината за дете при теб, че започнах да се вживявам и аз!
Сетих се сега за темата на Мира, дето мъжът й си харесвал мацки на детската площадка. Днес доста татковци ходят там, не е като навремето. Та, не се знае, може там да ти излезе късметът, като започнеш с детето да провисяваш часове наред! Като при кучкарите е - водиш го да играе, пишка и ака, и вземеш, че си намериш сродна душа.

# 2 601
  • Колибите
като не ще - ако ще! Ти нали вече си си подала документите и всичко, ако не му харесва, да си гледа работата! Пред него ще има два варианта - или ще кандиса и ще хареса детето, или като други мъже ще си вдигне шапката. Детето е по-важно от мъжа. Хайде, да идва по-бързо новината за дете при теб, че започнах да се вживявам и аз!

Естествено, че съм си подала документите - решението си го взех преди да се запознаем и ни на йота наличието на връзката ни не повлия действията ми. Викам си - какво пък - хем бебе, хем голямо дете ще имам. Да, ама не. А за детето, много се чака. По закон - две години. В повечето случаи около година. Даже и второ искам да имам след първото.
Не, просто ми е криво, че не ме обича. Ма ша потрая още малко и ша го разкарам...

А бе тя картинката ми е ясна - като в онази тема - човекът си намери безплатен секс. Ама и аз Joy Mr. Green Laughing.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 18:46 от Розмариня

# 2 602
  • Колибите

Що.. толкоз ли си ревнива????  newsm78
Ахаа.. сетих се.. там пишат мами под прикритие с мъжки никнейми!!!!  Joy

Не просто тоя филм съм го играла вече, мерси. Имам си цел в живота, дреме ми за ...пиклювци... Joy Да бе, ша тръгна да търся мъже, че и в интернет Joy.

# 2 603

Не просто тоя филм съм го играла вече, мерси. Имам си цел в живота, дреме ми за ...пиклювци... Joy Да бе, ша тръгна да търся мъже, че и в интернет Joy.

Някои мами имат опит в търсенето на мъже из интернет  Mr. Green .. могат да те светнат!!!  Joy
Дано постигнеш целта си.. само глей да нИ тЪ препикае некой пикльо!!!!  Mr. Green

# 2 604
Всеки се мъчи да убеди другия,че е направил по-правилен избор от другия. Осъзнавайки обаче,разбира се,че всеки избор си има и + и - . Осъзнавайки обаче,че животът не е просто низ от избори,а и други неща като късмет,случайности,възможности,обстоятелства - които при всеки един индивид са различни и изобщо несравними.
Хората са казали - докато не влезеш в обувките на другия да повървиш малко с тях нямаш никакво право да съдиш или пледираш за грешно/правилно.
И по коя нечувана логика биха могли да се сравнят два човешки живота и техните детайли-изборите,възможностите,резултатите.... и изобщо всичко ?
Ама е по-лесно да кажеш,че едната блуза е изцапана,а другата чиста,нали ?  Laughing Само щото ти си мислиш,че в момента си с чистата  Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 19:37 от *Dreaming

# 2 605
  • Paris, France
Не емиграция бре, Анди, за забавление. Фащаш самолета и фиу до Виена примерно с билет за 90 евро и така веднъж годишно поне. Ама то, като гледам, няма смисъл да обяснявам що е забавление. Само сметки кога, кой, защо, колко. Пък в края на краищата 50 процента от браковете ще финишират с развод, май нещо такова беше статистиката....................................

Иначе рано бракуваните и размножените бая лично приемат нещата, бранейки със зъби и нокти своя "модел", както е видно от последните 20-тина страници (Много сте продуктвни днес, не мога да изчета темата), въпреки приказките кой се "разпознавал" и какво взимал навътре.

Аз лично не браня моя семеен модел. Не мисля, че има универсално решение. Писах няколко пъти, че ако на една жена и е добре сама, не иска деца или връзка няма смисъл да се пъне да ги създава.

Не разбрах как точно децата пръчат на краткосрочните пътувания. Ние с нашите пътувахме непрекъснато преди да започне задължителното училище и редовно през ваканциите и уикендите след това. На мене бракът и децата не са ми попречили да се образовам. Откакто са се родили съм научила 3 езика и куп други неща. Не работя, защото не искам и защото има кой да плаща сметките.

Ако по някакви причини се разведем не бих съжалявала за нито миг за времето прекарано заедно и ако един ден започне да ми дотежава брачния живот не бих се поколебала да поема сама по своя път както са направили майка ми и баба ми. Направо се чудя как баба ми се е развела с 2 деца в средата на миналия век без да се притеснява от общественото мнение а ние тук, в 21ви век го споменаваме през пост.

# 2 606
Четейки тази тема, оставам с впечатлението, че жената на 35+ е направо за боклука... Стига с тези генерализации за самотност, бездетие и пр. Има различни обстоятелства, стечение на живота, личностни характеристики, които понякога водят до такива ситуации, но не може да се твърди, че това е общовалидно правило.
На 35 години жената е в разцвета на силите си, а тук оставам с впечатлението, че ако няма съпруг и 2 деца, направо да ходи да се гръмне. Нека да сме малко по-толерантни към чуждия избор и житейски обстоятелства.
Хм, не ставаше ли дума за това, че такива жени са имали много пъти шанс да не бъдат сами на тези години, но са избирали да бъдат сами? А сега вече не искат да са сами, но пък им е трудно поради други причини. Кофти характер например. Непораснали хлапета, които не могат да си поделят с другарчето любимия комплект чаши с уинкс дори на 35 годишна възраст.
Просто, съжалявам, но НЕ МОГА да повярвам, че здрава, права, умна и хубава жена не се е омъжила или поне живяла на семейни начала досега поради нещо различно от собствен избор или кофти черти на собствения характер.

# 2 607
  • Paris, France
аз като сериозна връзка разбирам тази, която се доближава до класиката - да е готов да те запознае с мамаWink Не ще ли да имаш никакви допирни точки със семейството, значи е на принципа на секса.

Ох, права си и не съвсем - моят ме запозна с мама, тати и децата си.
Ма общо не ще, да го е@ Sick.

Опитай да погледнеш от неговата камбанария! Ако правилно съм разбрала, той е вдовец с 2 деца. Деца си има и повече от средностатитичекия мъж и още едно дете не би го зарадвало особено а ще му бъде допълнителен разход. Има го и емоционалния проблем - може би гледа на създаването на ново дете с нова жена като на оскверняване на паметта на починалата майка на децата му?????? Ако аз, не дай Боже, се окажа в неговото положение за нищо на света не бих имала дете от друг мъж. Ако съм разведена - може.

Ти писа, че още на третия месец си искала семейство и деца с него. Много малко мъже в съвременна Европа биха се обвързали толкова сериозно след толкова кратък период. Сега хората живеят дълго заедно преди да се женят и да имат деца. Може би е забелязал, че гледаш на него като на спасителен влак и се е почувствувал неоценен като мъж. Не зная. Аз не бих стояла във връзка, която не ме устройва нито ден. Стоейки с него губиш възможности за по-подходящи запознанства.

# 2 608
Четейки тази тема, оставам с впечатлението, че жената на 35+ е направо за боклука... Стига с тези генерализации за самотност, бездетие и пр. Има различни обстоятелства, стечение на живота, личностни характеристики, които понякога водят до такива ситуации, но не може да се твърди, че това е общовалидно правило.
На 35 години жената е в разцвета на силите си, а тук оставам с впечатлението, че ако няма съпруг и 2 деца, направо да ходи да се гръмне. Нека да сме малко по-толерантни към чуждия избор и житейски обстоятелства.
Хм, не ставаше ли дума за това, че такива жени са имали много пъти шанс да не бъдат сами на тези години, но са избирали да бъдат сами? А сега вече не искат да са сами, но пък им е трудно поради други причини. Кофти характер например. Непораснали хлапета, които не могат да си поделят с другарчето любимия комплект чаши с уинкс дори на 35 годишна възраст.
Просто, съжалявам, но НЕ МОГА да повярвам, че здрава, права, умна и хубава жена не се е омъжила или поне живяла на семейни начала досега поради нещо различно от собствен избор или кофти черти на собствения характер.

Какво значи ,,Шанс да не бъдат сами,, ? То шанс да не бъдеш физически сам и да народиш деца с някого си под един покрив - всеки има - по един , два,три, десет пъти.

# 2 609
Уточнявам, че става въпрос за тези които аз познавам.
Аз не познавам мъже на по 35-40 мачовци, които само да си сменят гаджетата. Познавам най-меко казана залупеняци, въпреки че с някои съм дори близка, с други вече - не. Хора, които се притесняват, че "някоя си" ще им разбърка в шкафа с тенджерите, че ще им премести дистанционното, че ще им пипне уредбата дето са си купили през незнам си коя година. Хора, страхуващи се от жените, хора искащи ги за малко и по възможност не в къщите им. Такива мъже познавам на 35! Все пак приемете, че не всички след тази възраст са идеалните половинки.
Много важно уточнение, което трябва да вмъкна и при описанието на "моите" мъже на тази възраст.
С теб или се познаваме, или имаме общи познати... или казаното се отнася за мноооого по-голяма група мъже hahaha

Общи условия

Активация на акаунт