Уф бе:)

• 40 311
  • 456
  •   1
Отговори
# 150
нищо особено не виждам в ситуацията - един мъж да се позагледа по някоя друга жена и  в представите си да я накичи с всякакви идеали ,
щом е и крайно откровен , явно е докрай , та ти е казал
ще му мине идеализирането и възхитата , всичко отминава ...

# 151
Но нито е тръгнал да ми споделя колко е впечатлен от фигурата и тоалетите на някоя майка, нито нищо...
Какви фигури, какви тоалети, Тоня.  Армии 90 кг  глигани се разхождат по градинките с колички и анцузи. Тук там някоя слаба,но все тая. Много дебели станаха жените в последно време Rolling Eyes. Не знам хормони ли пият нещо, какво е, но и на мене ми прави впечатление. Мъжът ми всеки път казва, че се чуди кой им ги прави тея деца.

# 152
Ти ужким си рускинче , пък не знаеш. Прекрасната Наташе се превръща в мамаша.

# 153
Днес си поговорихме с ММ за изневерите.Каза-за сега не е имало,но не гарантирал.И както се отпусна взе да ми разказва как докато з съм работела се запознал с перфектната.Описа ми я от до,къде и какво работи,къде и как живее,без мъж била...красавица според неговите променени  виждания.Споделяла му...
Да си мисля ли...?
Моля без убиди

мирка, доколкото помня - той знаеше за твои реални изневери...Не съм чела темата, но директно си казвам, аз и тогава попитах - как ги виждате нещата, сега явно е момента - да си поговорите наистина, защото някак не е нормално ти наляво, той надясно. За мен щом мъж говори така за жена - има нещо или ще има!

# 154
А, не винаги Трещи, недей ти така Laughing

# 155
Не съм си измислила нито един от постингите си.Явно живота на съвременния българин е осеян с лъжа и всеки мисли,че нон стоп го лъжат или манипулират.................
Значи, нито едно от децата ти не е от съпруга ти, в такъв случай?   Thinking
Аз продължавам да се чудя що сте заедно...ти с любовници, явно и на него му се прищяло....децата не са негови....странни птици сте.

# 156
Е... тя колко деца има?

# 157
Какви фигури, какви тоалети, Тоня.  Армии 90 кг  глигани се разхождат по градинките с колички и анцузи. Тук там някоя слаба,но все тая. Много дебели станаха жените в последно време Rolling Eyes. Не знам хормони ли пият нещо, какво е, но и на мене ми прави впечатление. Мъжът ми всеки път казва, че се чуди кой им ги прави тея деца.
Много грубо! Не знам къде ги виждате такива жени, защото аз виждам много слабички току родили жени или такива с деца на по 2,3,4 год, които са доста добре изглеждащи - слагат в малкия си джоб доста девойчета!!!

# 158
Не съм си измислила нито един от постингите си.Явно живота на съвременния българин е осеян с лъжа и всеки мисли,че нон стоп го лъжат или манипулират.................
Значи, нито едно от децата ти не е от съпруга ти, в такъв случай?   Thinking
Аз продължавам да се чудя що сте заедно...ти с любовници, явно и на него му се прищяло....децата не са негови....странни птици сте.

И аз товаз се питам - 1-во повярвах за комшиите, ама другите казаха, че не е. Повярвах и на тях, щото явно са запознати с живота на авторката. Сега пък тя не си измисляла, направо се ошашавих. Не че ми е зор, ама най-малкият проблем в случая е, че НМ си говори с непознати жени и те му споделят нещо си  Tired

# 159
  • София
опа, тук има нещо! Какви са тези комшии?

# 160
занася ви момичето , Краси от Пловдив веднага захапа , има ли толкова ... неостра жена на света ...

# 161
опа, тук има нещо! Какви са тези комшии?

Ами нали каза, че децата й са от двама комшии, приятели на мъжа й  Laughing

# 162
  • София
прочетох, че го каза, ама явно при нея никога не се знае кой какъв е и защоо такъв е. Такава интрига завъртя, че чак мен ме разчовърка.

# 163
прочетох, че го каза, ама явно при нея никога не се знае кой какъв е и защоо такъв е. Такава интрига завъртя, че чак мен ме разчовърка.

Абе то и аз не се впечатлявам много от разни драми, ама тука стана по - зле от най- пенливите сапунки. Станах разногледа вече.
И все съм съм виждала хормони да оказват влияние някакво, ама чак такива фантазии ми се виждат сериозни вече.
Както и да е - да ражда по-бързо, че не ми изглежда добре работата.

# 164
Аз затова ги бъркам двете с Танчето. Напише нещо, после - не съм го писала, не съм била аз, не е така, ама вие защо ми напомняте какво съм писала преди.

Общи условия

Активация на акаунт