ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 45 742
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
emigrantka,съжалявам,че съм пропуснала часовете,ама те са винаги (е почти винаги)едни и същи.
И така ще докладвам.Ааа преди това за палачинката-1 яйце,28 гр.сирене,28 гр.трици и като го смеся,слагам малко водичка(2-3 с.л.),защото става по-сочна и по-лесно се разстила в тигана Simple Smile.Пържа с 2/3 ч.л мазнина.Тази закуска и елдата ми държат най-много! Rolling Eyes

1 piqnata vishna-15.03-9 блока;
2 5 хранения-стриктна пчеличка
   -8.30;
   -12.30;
   -16.00;
   -20.00;
   -23.30.
3 Няма изкушения-инатеста пчеличка;
4 Днес се храних само със зелени храни Naughtyзелена пчеличка;
5 всичко мина през кантара Simple Smileмерителна пчела;
6 над 1,5 л вода-водна пчела;
7пчеличка-поетеса:
   -закуска-2 блока-28 гр.овесени ядки +56 гр сирене+12 фъстъка;
   -обяд-2 бл.-220 гр карфиол+180 гр.броколи+28 гр.сирене+56 гр.извара+6 маслини+1 мандарина;
   -сл.зак.-1 бл.-40 гр.пуешко филе+1 киви+6 фъстъка;
   -  вечеря-3 блока-126 гр.скумрия+4 ч.ч.зеле+2 стръка зелен лук+!/2 круша+113гр черв.вино Simple Smile;
   -к . закуска-1 блок-1 ч.ч к .мляко
8 ходих 3о мин.-спортна пчеличка
9 ами аз май хванах 7 пчелици Joy smile3508

Май започва да става по-лесно да не греши човек,ама аз все още нямам резултати CryЕееххх,Трудна работа!Аз толкова години съм си ги трупала,а пък вие искате бързо да ми ги отнемете!Няма пък!Не си ги давам! newsm45 newsm45 smile3512

# 31
  • София
1.  Състезателка - Moharet - 15.03 - четвъртък - 9 блока
2. Стриктна пчеличка: Хранения на ден - 5 - сутрин 09:00ч, обед 13:00ч, следобед 16ч, вечер 20ч, късна закуска 23:30.
3. Устоях на изкушенията и си имам и инатеста пчеличка
4. И една зелена също
5. Всички хранения, премерени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка
6. Всеки ден пия по 2,5-3 литра вода - днес не беше различно - водна пчеличка
7. Пчеличка поет
Закуска - мед, сусамов тахан, пилешка шунка - 1 блок
Обяд - пиле печено 3П, домати и краставици 2В, ябълка 1В, бадемки 9бр
Сл. закуска - пилешка шунка, киви и 3бр кашу
Вечеря - направих си гюведже с извара 2П и яйце 1П; салата 1В, бяло вино 1В, киви 1В, зехтин 3М
Преди лягане - айранче и кашу
8. И спортната днес не я изпуснах
9. Май пак успях да уловя цели 7 пчелички  newsm44
10. Според мен днес улових 7 пчелички и една геройска Simple Smile

А сега идва часът на Споделено с Емигрантка  Hug
Вече три седмици стоя плътно в Зоната, чувствам се супер, сита съм и почти не огладнявам, а същевременно корема ми не е издут от преяждане, а чувствам някаква невероятна лекота. Понякога само огладнявам преди вечерята. Ето какъв ми е режима по това време: сл.закуска, свършвам работа, пазарувам, прибирам се, спортувам и започвам да готвя. През това време чакам милото да се прибере от работа и да изведе кучо и така се получава, че между спорта и вечерята имам час, а понякога час и половина. Мисля, че на това се дължи моето огладняване, но няма как да го променя, защото ми е приятно да си вечеряме с милото заедно Simple Smile
Сетих се и още нещо - преди си имах традиция виниги  в следобедно време да пийвам кафенце, защото започвах да се чувствам много изморена и заспала на работа. От две седмици не съм се сетила за кафе следобед, просто не се чувствам така отпаднала, както и преди Simple Smile

# 32
Триците и овесените ядки не са ли червени? Виното също?  newsm78

# 33
  • София
Ааа MeRiTo` виното специално го проверих преди да си сипя, иначе нямаше да го изпия  Laughing

В тази връзка искам да питам за сиренето - вие обезмаслено ли ядете, и ако е обезмаслено, моля ви, кажете ми какво сирене купувате, защото аз си взимах веднъж и беше много гадно и оттогава не съм яла сирене, а много обичам  newsm78

# 34
 newsm78  newsm78<- тая емотиконка много ме кефи  Joy Joy Joy
Аз си купувам най-обикновено сирене - Маноя, Мизия, Елена.. въобще не ги знам какви са и колко масленост имат, но въпреки това си хапвам и маслини/орехи с него.
Виното вярно, че било зелено, извинявам се  Blush

# 35
  • София
Хаха и на мен много ми харесва тази иконка  Laughing
Еми значи и аз ще си хапна утре сиренце без угризения, че с тая извара вече съм се озъбила, хич не е вкусна  Laughing

# 36
  • София
MeRiTo` сетих се да те питам нещо. Ти сигурна ли си, че имаш да сваляш килца, че с твоя спорт хич не си представям да имаш нещо излишно  newsm78

# 37
MeRiTo` сетих се да те питам нещо. Ти сигурна ли си, че имаш да сваляш килца, че с твоя спорт хич не си представям да имаш нещо излишно  newsm78
Имааам Sad Не искам да съм кльощава кифла, но искам да се харесвам поне самата аз. 158см на 59-60кг не са ми добре. По едно време бях 57 и се харесвах. Дори кантара ако покаже най-малко 56 пак ще се кефя. Simple Smile А и след НГ като почнах да тренирам редовно почнах да се харесвам повече. Но определено има какво да сваля. Дори за моето телосложение и по-малко от 56 ще ми стоят перфектно, но нека не се изхвърлям толкова далече засега.  Blush
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304028_2722 … 4_512614892_n.jpg - Не е като да нямам месце по себе си, макар че не изглеждам дебела де (пухкава съм, както казва мамута от Ледена епоха Joy), но все пак.. аз си знам  Laughing

# 38
  • София
Имааам Sad Не искам да съм кльощава кифла, но искам да се харесвам поне самата аз. 158см на 59-60кг не са ми добре. По едно време бях 57 и се харесвах. Дори кантара ако покаже най-малко 56 пак ще се кефя. Simple Smile А и след НГ като почнах да тренирам редовно почнах да се харесвам повече. Но определено има какво да сваля. Дори за моето телосложение и по-малко от 56 ще ми стоят перфектно, но нека не се изхвърлям толкова далече засега.  Blush
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304028_2722 … 4_512614892_n.jpg - Не е като да нямам месце по себе си, макар че не изглеждам дебела де (пухкава съм, както казва мамута от Ледена епоха Joy), но все пак.. аз си знам  Laughing

Естествено, че ти най добре си знаеш и ще свалиш точно толкова, колкото се чувстваш добре.
Честно казано се възхищавам на ентусиазма ти за спортуване. И аз се старая всеки ден да спортивам, но не съм сигурна, че ще мога да издържа на твоето темпо  Hug
Дано скоро всички да можем да се похвалим с минуси Simple Smile

Пропуснах да ти кажа, че разгледах подробно сайта на Румяна. Много ми харесва тази мадам, даже мисля да й пиша и да пробвам някой от нейните режими Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 00:42 от Moharet

# 39
Дано, дано. Аз уж нямаше да се качвам на кантара, ама всеки ден сутрин го правя тоя номер  Laughing
За спорта - няма нищо сложно. Само докато усетиш, че те хваща мързела (ако само това е причината естествено, защото при мен е това Grinning), ставаш, обличаш се и почваш да загряваш. Докато загряваш мислиш каква тренировка ще си направиш. Ако знаеш само как действа...  Joy Зарибих и 2-3 колежки, вече на лекции обсъждаме кой каква тренировка си е направил предния ден и колко се изпотил  Joy Joy Надминаваме момчетата, които ходят на фитнес  Laughing

# 40
  • София
Е, то е ясно, че жените сме по-инатливи и постоянни от мъжете (да ме извини някой мъж, ако чете Simple Smile )
Аз също гледам на се качвам на кантара, но вчера се изкуших. Засега доста добре вървят нещата при мен, дано да продължи.
Хайде сладки сънища на всички  Hug
На Емигрантка - по-късно  Hug

# 41
  • Chicago/Varna
piqnata vishna , Moharet , MeRiTo` ,прекалявате  smile3514. То да не види нещо едната от другата, и айдееее юруш всички със пчеличка-герой  Crossing Arms Ми помислете малко пък и за мен, на края аз ще се тюхкам, коя да е победителка  ooooh! И така състезанието става едно скучно, без интрига.... ааааа  newsm48
piqnata vishna , голяма си нетърпеливка Simple Smile Малко по малко, хубавите работи стават бавно тук. Едва 4 дена си по стриктно в зоната, спокойно, ще дойде ден да се радваш Simple Smile
Moharet , хубаво е чувството нали?Simple Smile да не си уморен, и да не се чувстваш като парцал. Много е кеф, като ти е леко, и да ти е комфортно в тялото  Peace Което значи, че щом се чувстваш ок, значи и здравето ти върви към по добро Simple Smile Всяка една умора, отпадналост и квото и да е там,означава, че организма нещо го мъчи Simple Smile Радвам се много като се хвалите с такива макар и дребни неща, които всъщност са много важни  Hug
MeRiTo` ,много се зарадвах като те видях Simple Smile Изглеждаш чудесно Simple Smile Добре си си, но най-важното е ти да се харесваш, така че давай с рогата на пред, и скоро ще се радваш на успехи Simple Smile овесените ядки са зелени, и тъй като Дани спомена, че не може да намери там из магазините от тия бавно готвещите, и за другия вид  няма да има наказание. А за кантара, аз казвам да не се качваш известно време, кажи на сестра ти да го скрие някъде. Иначе няма да е интересно в края на състезанието.   bouquet
Айде от мен да мине, и аз да ви покажа  съдията на пчеличките  Wink  че после в края на състезанието да знаете кого ви идва да нокаутирате box  Joy

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 01:42 от Emigrantка

# 42
  • Chicago/Varna
Между другото днес осъзнах колко ненужни неща има в магазина  Shocked Shocked Като започнеш от солети, пуканки, чипсове, та стигнеш до бисквитки, вафлички, шоколади, бонбони - всичките различни, различно и шарено опаковани само и само, за да привличат вниманието на хората и най-вече на децата и да си кажеш "Я, това е нещо ново, ама изглежда вкусно, чакай да го опитам/чакай да го взема за детето, ще му се зарадва." Ужас!
MeRiTo`  аз докато съм обикаляла магазините, и аз така съм си мислела, и си мислех,че ако всички хора се хранеха по зоната Simple Smile 99% от фирмите за храни биха фалирали, и щеше да има само плодове и зеленчуци в магазините Laughing

# 43
Относно пазаруването в магазините, аз до такава степен съм се отучила да отминавам тия рафтове, че наскоро, когато бяхме с една приятелка в магазина аз толкова бързо ги отминах без дори да си завъртя главата към тях и тя ме спря и вика чакай да разгледаме. Просто ми стана навик дори да не поглеждам към тия храни и не ме и блазнят.
 MeRiTo`, Emigrantка  изглеждате стахотно  Hug
И на мен ми направи впечатление, че повечето момичета карат на сухи храни. А те освен, че са малко като количество, мисля и че ще ви накарат бързо да забравите за Зоната, защото писва от тях, ако ядете едно и също дълго време. Например аз си нося всеки ден кутията с обяда на работа и като видят колежките ми какво количество храна има вътре винаги реагират "А ти нали си на диета?" . За тях диета означава глад, но се старая да им обясня, че за да се отслабва трябва да се яде. Laughing
Ето и моя отчет за вчера:
1 - Dani1712, четвъртък, 15.03, 10 блока
2 - нямам пчеличка поради лоша организация, защото храненията ми бяха само 4 - в 9ч -3Б, в 13ч -3Б, в17ч-1Б и в 20,30ч -3Б
3 - След прегрешението ми от предния ден и мъмренето от съдията днес бях много инатеста и не се отдадох на изкушенията
4 - Тук съм отново с червен търтей
5 - Вземам мерителната пчеличка
6 - И водната пчеличка също
7 - Пчеличка поет:
закуска - сладкишче в МВ
обяд и вечеря - мусака с прясно зеле и телешка кайма
сл. закуска - кисело мляко и 6 фъстъка
8 - Днес вземам спортната пчеличка
9 - Нямам шанс за геройската Cry
10 - Завършвам деня с 5 пчелички и 1 търтей

# 44
ЙЕЕЕ какви сте стриктни и хууубавици, много съжалявам че нямам време да пиша, но пък е такова удоволствие да Ви чета след като сте натрупали и постове, а и със снимки - разкош - всички трябва да се покажем след състезанието какви сме грации.
За многото количество храна - аз си реших проблема като замествам половината зеленчуци със покълнала ръж - по магазините се намира лесно ръж за покълване, накисваш семенцата за два дни във вода и готово - имаш вкусни въглехидрати и много полезни, като една и половина лъжица е 1 Блок.
Друг заместител са Фибра Фит - писала съм и преди - мнооого вкусни фибри, на прах и имат вкус на стрита вафлена коричка - 2,50 в Карфур
Хубав зонов ден с много усмивки, бягам да работя

Общи условия

Активация на акаунт