Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 119
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
И моят термин е през октомври и аз съм в болнични. Ходя при д-р Златев в трета поликлиника, издава ги без проблем  newsm10

# 541
  • Бургас
И моят термин е през октомври и аз съм в болнични. Ходя при д-р Златев в трета поликлиника, издава ги без проблем  newsm10
Май и аз ходя при същия Златев, само че в Ел Масри

# 542
  • Бургас
Май и аз ходя при същия Златев, само че в Ел Масри
Същия ще да е Simple Smile .И аз ходих с първата бременност при него в Трета, но доколкото разбрах работи и в "Ел Масри"

# 543
Аз лично бих поискала от ЛЛ направление за следене на бременност и бих сменила наблюдаващото АГ - още повече, че тя не ви е дала приемлив вариант за болничните, а в този момент едва ли ви трябва такава грижа. Първо бих се уговорила с др. АГ. Късмет, момичета!

# 544
  • Бургас
А Ризова каза, че от 20-ти юни е в Меден Рудник. А дали тогава я отварят незнам.

и на мен също ми каза че е от 20 юни, но откриването е сега на 24-ти

# 545
  • Бургас
M3r17o, ти не беше ли при д-р Габровска?

Понеже преди месец и аз бях във вашата позиция, когато д-р Гавазова излезе в неплатен отпуск, напълно ви разбирам. Аз избрах д-р Ангелов от 1-ва, колкото и негативи да се изсипаха срещу него. Той пое пациентите на моята АГ а и решихме, че той евентуално може и да ме изражда.
Аз исках да ви питам друго - всеки път ли на ЖК ви гледат на видеозон, понеже последният път когато отидох, докторът не ме погледна. Само сестрата чу тоновете на бебето, измери ми кръвното и ми пусна кръв и урина.  Тази седмица ще ходя вече за 45-дневния болничен и предполагам, че трябва да ме погледне, ама дали... Като излязох от ЖК , бях леко разочарова, че не ме е видял, но майка ми и други нейни колежки (понеже е мед.сестра) ми каза, че не е задължително всеки път, а и все пак това си е облъчване.
И един последен въпрос - до края какви прегледи предстоят? Има ли от същинските гинекологични прегледи? Как ще се справям, момичета не знам - мен ме е страх и супер неприятно то един преглед, а какво остава от самото раждане... ooooh!

# 546
  • Бургас
при нея съм да..  но нали съм решила да раждам в девата, а там е желателно да направят 2 прегледа преди раждането../в случай че съм при друг гинеколог../ че за това там Ризова ме преглежда  Wink

# 547
Аз лично бих поискала от ЛЛ направление за следене на бременност и бих сменила наблюдаващото АГ - още повече, че тя не ви е дала приемлив вариант за болничните, а в този момент едва ли ви трябва такава грижа. Първо бих се уговорила с др. АГ. Късмет, момичета!

А каква е процедурата за да си сменя гинеколога? Само взимам направление от личния и отивам при новия лекар. А документите които имам, трябва ли да си взимам от стария лекар?

# 548
  • На морето!
M3r17o, ти не беше ли при д-р Габровска?

Понеже преди месец и аз бях във вашата позиция, когато д-р Гавазова излезе в неплатен отпуск, напълно ви разбирам. Аз избрах д-р Ангелов от 1-ва, колкото и негативи да се изсипаха срещу него. Той пое пациентите на моята АГ а и решихме, че той евентуално може и да ме изражда.
Аз исках да ви питам друго - всеки път ли на ЖК ви гледат на видеозон, понеже последният път когато отидох, докторът не ме погледна. Само сестрата чу тоновете на бебето, измери ми кръвното и ми пусна кръв и урина.  Тази седмица ще ходя вече за 45-дневния болничен и предполагам, че трябва да ме погледне, ама дали... Като излязох от ЖК , бях леко разочарова, че не ме е видял, но майка ми и други нейни колежки (понеже е мед.сестра) ми каза, че не е задължително всеки път, а и все пак това си е облъчване.
И един последен въпрос - до края какви прегледи предстоят? Има ли от същинските гинекологични прегледи? Как ще се справям, момичета не знам - мен ме е страх и супер неприятно то един преглед, а какво остава от самото раждане... ooooh!
Ултразвукът не е облъчване. Ако поискаш могат и два-три пъти в месеца да те гледат, друг е въпросът какво виждат. Иначе ЗК поема 2 прегледа при бременност без усложнения.
Ако аз се тревожех като теб, а и без да се тревожа не бих се спряла на Ромил Ангелов- това е възможно най-грубият, алчен и неприятен АГ в Бургас - според мен.

А каква е процедурата за да си сменя гинеколога? Само взимам направление от личния и отивам при новия лекар. А документите които имам, трябва ли да си взимам от стария лекар?
Би било добре да си вземеш документите, иначе с направление от ЛЛ става смяната.

# 549
Добро утро, Момичета!
Вчера ме сюрпризираха с една лоша новина, че д-р Бояджиев от Девата е получил инфаркт. Ужасна история, предстои му операция и т.н. Дано се оправи човека.
 Сега обаче трябва бързо да реша кой ще ми направи секциото след седмица.
Много ми е стресирано, защото първо разчитах на Георгиев/лека му пръст/, сега се случва и това с Бояджиев, но всички сме хора и това е живота - няма как да планираш нещата.

# 550
  • Бургас
Добро утро, Момичета!
Вчера ме сюрпризираха с една лоша новина, че д-р Бояджиев от Девата е получил инфаркт. Ужасна история, предстои му операция и т.н. Дано се оправи човека.
Много ми е стресирано, защото първо разчитах на Георгиев/лека му пръст/, сега се случва и това с Бояджиев, но всички сме хора и това е живота - няма как да планираш нещата.
Добро утро!
Напрегнатият начин на живот за съжаление си казва думата!Дано се възстанови д-р Бояджиев!
А за това кой ще ти води секциото, не се тревожи.Дай Боже само да мине по живо-по здраво!Избери си друг лекар и се обади да обсъдите нещата заедно!

# 551
Добро утро, Момичета!

Ужас!!! Дано се оправи човека... Той преди години ми прави лапаро и останах много доволна. Много е внимателен.
Амии не мога да ти препоръчам Ризова (нали се маха от Девата) а и сега трябва да я сменям. Май остава само Гамишев........

Късмет ти желая!

# 552
  • Бургас
За Ангелов след първата ни среща не мога да кажа, че е груб, даже напротив. Ама то има време да си покаже и другото лице. Аз може би съм и с предимството, че майка ми му е колежка и се познават от доста време. Сега като отида да си взема болничния тази седмица ще ви кажа впечатленията си. Относно алчността - да, ако викнеш лекаря посред нощите да идва да те изражда, мисля, че е нормално да му се плати. А и с моя мъж сме на мнение, че ако всичко мине нормално няма нищо лошо да се даде. Кой в днешно време се радва на бонбони и фъстъци ? Може и да ме нападнете, но за съжаление в нашата здравна система пациентът е принуден да си купи спокойствието в болницата.

# 553
Добро утро, Момичета!
Леле ужас, дано се оправи наистина Sad ! Че и ми предстоеше преглед при него сега в неделя. Дали трябва да се обадя да отменя часа за прегледа или направо да си запазя час за друг лекар. Някой всъщност дали ще поеме неговите смени  newsm78 , а и кой? Препоръчайте ми при кой да си направя първата ФМ и 4Д

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 10:37 от exa

# 554
Здравейте момичета.Ужаса новина за Бояджиев ,дано да се оправи по скоро Praynig.До колкото знам -има заместник... Hug

Общи условия

Активация на акаунт