Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 109
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
А в МБАЛ какво се изложиха, че се наложи да ходиш в Дева МАрия?
Сега като ти връщах постовете назад, Донита, на единия ден ти мериха тоновете, а на другия - роди. Утре мисля и аз да отида на отворените врати и ме хваща шубето, да не се озова след някой ден пак там  Mr. Green
Теди, ядосаме дежурния... Отивам аз на приемно, казвам каквото ми е споделила доки, а той ми вика,  "Какво ме занимавате мене тогава, щом са ти казали, че може да си за патология - на 7- ми етаж."
Попитах не следвали той да ме прегледа и да реши дали съм за тях или патология, а той ми се сепна, че не съм за там,  да съм си ходила, като съм получила разкритие те щели да ме свалят... полудях при мисълта да родя в ръцете на точно този "лекар". Излязох и казах на мъжо да кара към Девата, а те пък взеха, че ме прегледаха и установиха, че раждам...
  Записа на тонове ми го прави акушерката, при която родих първото си дете и като й споделих, че ми изтичат води ме навика да съм ходила при Дорийска и да не чакам... ако не ме беше стреснала, можех и в къщи да си родя.

# 586
  • Бургас
Този лекар Ангелов ли беше?

# 587
Възможно е да е бил наистина ангелов, като слушам какво отношение е имал

А каъв е този Минчев, който щял да замества д-р Бояджиев? Да не е Миринчев от МБАЛ?

# 588
Възможно е да е бил наистина ангелов, като слушам какво отношение е имал

А каъв е този Минчев, който щял да замества д-р Бояджиев? Да не е Миринчев от МБАЛ?

Не е Миринчев, а Минчев. И първия ден, когато се обадих и на другия, когато те ми се обадиха ми казаха, че ще го замества д-р Минчев. В сайта им не намирам специалист с това име, но сега видях, че като избереш кабинет ФМ и 4Д името на д-р Бояджиев е сменено с д-р Мирослав Минчев. Не знам кой е и от къде е, затова и си запазих час за Хубчев. Някой знае ли го въпросния Мирослав?

Сега видях, явно е някой от Стара Загора, но от коментарите нещо не ми вдъхва доверие -> http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MYIZ7Apv444 … ct=clnk&gl=bg

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 13:03 от exa

# 589
[ Теди, ядосаме дежурния...
И на мен ми е интересно кой е лекаря?

# 590
  • Бургас
Аз да се отчета след посещението ми на Отворените врати. Посрещна ни една от акушерките (не старшата, понеже била в отпуск), а една младичка - много любезна и лъчезарна. Разведи ни из първия етаж - приемна, предродилна зала, родилна зала, операционна. После ни качи на 3-я етаж да видим "хотелската част". Долу в една от залите имаше жена, сложена на система, чакайки явно разкритие. А в другата току-що беше проплакало бебче. Беше много миловиден момент.
Обясниха ни, че когато влезем в 9-я месец можем да ходим на консултации. След първото посещение се записвали часове - всеки работен ден между 9 и 12ч. Та в началото на юни ще съм там.
Иначе какво да ви кажа за обстановката - болнична, предполагам, че в Дева Мария е по-приветлива, но от това, което видях в 1-ва не останах разочарована. Чисто, стерилно, стаите изглеждаха нормално, не е мизерия в никакъв случай.
Това е, ако има нещо, питайте.

# 591
Здравейте!Май наистина коликите започнаха #CrazyСнощи от 3  до 7 ч. си порева!Аз дори чай не бях направила,но номера със сешоара на коремчето му помогна много.Поръчах едни капки от Израел,но докато дойдат май със сешоара ще действам.
 Един въпрос имам.Понеже днес му падна гадния пъп и забравих на всяка смяна ли пак да мажа със спирт и солфатиацол?Мога ли да го мокря или да слагам лепенка.Вие на всяко къпане ли слагате шампоан...в болницата казаха на 3 дни?
 И още нещо -направих ли лентичка ,но не я виждам...вие виждате ли я или нещо не съм я направила?

# 592
След като е паднало пъпчето - честитоооооооо:) можеш вече спокойно да къпеш детето и да го мокриш. Почиствай го още малко със клечка за уши напоена във спирт. Ние при всяко къпане си слагаме шампоан:)

# 593
mar4ella24, на всяко къпане слагам шампоанче, пъпчето си го мокрех и преди да падне и след това. Със спирт го минавах веднъж на ден след като падна.

# 594
  • Ямбол
Д-р Минчев е нов.Миналата седмица лежах в Девата за задържане и д-р Минчев го обучаваха.На 10 като ме изписваха д-р Бояджиев беше на смяна и този Минчев беше с него в кабинета за прегледи.Докато Бояджиев ме преглеждаше,обясняваше всичко на Минчев.Нямам никакво мнение за него.

# 595
Явно покрай цялата дандания в МБАЛ в МР набират нов персонал за Девата. И все пак щом е нов и са го обучавали се радвам, че реших да си сменя часа.

# 596
Относно дежурния - нямам идея кой е. Като цяло не съм запозната много много с имената им.
 Ангелов не е ли в Дева Мария?  Поне като ни изписваха лекаря се представи като д-р Ангелов - но знам ли колко има!?
 Това, което ме учуди лично мен беше колко човека бяха в залата по време на раждането...  Имаше едно младо момче, което наблюдаваше, д-р Ризова, акушер Гяурова, още един лекар /забравих му фамилията, той ми слушаше тоновете през цялото раждане/, педиатър и една санитарка... Навалица...
 Дали този младия не е бил въпросния Минчев?

# 597
  • DE
Аз като раждах, ги преброих - 12 човека имаше в родилна зала с мен. Тогава Ангелов се обучаваше. Simple Smile

# 598
Можете да се доверите на д-р Ангелов:) - той е от Ямбол и според мен и моите наблюдения е добър лекар и с нормално човешко отношение

# 599
Има ли отворени врати в Дева Мария и някой знае ли кога са?

Общи условия

Активация на акаунт