Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 918
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Ауу,Хриси докъде я докарахме  словесните излияния на Муки да убият Мустафа ,инсулт ли е получил 

Не, Славенка.
Края на трейлъра ми е отворен. Не се знае как ще свърши сцената, пък и ми е забранено да издавам. Просто в същия момент Мустафа смучеше бонбон карамел Му и му влезе в кривото гърло.

Здравейте момичета, след хубавата серия снощи. Не съм ви дочела, но ако Хриси разреши бих искала веднага да довърша трейлър-мейлъра, че  тоя вече от три месеца не'ам нерви.:

Скрит текст:
След като бонбончето му влезе в кривото гърло, той падна възнак и започна да се дави в конвулсии. Двама от брадатите му съкилийници веднага скочиха, грабнаха го за краката и го обърнаха надолу с главата. Започнаха да го тръскат за да изпадне бонбончето. След дълго тръскане бонбончети изхвръкна, но брадатите чичковци бяха толкова уморени, че го изтърваха и той си падна върху главата. Това беше неговия тъжен край.
Много отдавна ми се искаше да довърша точно този трейлър.(така ми го говорят сценаристките)

Цитат
и той си падна върху главата.
Както се казва,Всички проблеми на човек му идват от главата

# 166
mp42 - - права си за сълзите с и сълзите без хонорар. Обаче ние сме по-истинските / аз например на едно място просто си плача, а на друго направо си рева /.
Freespirit - - ако направят тържество за Муки и Рахми - ще е заради  Рахмито повече,  той си е неразделна  част от семейството - всички  имат  към него  нужния  респект и уважение. Керим му казва батко, докато Мукито е "Мукадес`анъм".
Redroze74 - - и моето мнение е,че Мерием с добрина и цялостното си поведение напълно заслужи да бъде най-близкия човек до Фатмагюл по време на подготовката на сватбата - шиенето на роклята, споделянето, пазаруването, последната вечер преди самата сватба.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора. Днес сме развълнувани всички - хубавичко си пишем. Интересен би бил експеримента - ако БГ мама  има опция както при  "скайп" - разговор в ефир. Бих участвала с удоволствие.

# 167
  • София
Извинявайте,че така ви връщам назад,ама тичам след вас  Hug!
Така е, но ако искаха можеше модела да е пак същият  Wink

Може би нарочно са решили модела да е друг. Спомена за онази рокля и края й беше много неприятен. Не е искала нищо да й напомня за миналото.
Поне аз така си мисля.
Мисля си,че наистина можеше да се доближава до стария модел. Струва ми се,че спомена за старата рокля не би трябвало да бъде лош-онази рокля беше такава крачка в отношенията им, толкова символика вложи Керим в нея,че много ме заболя,когато я скъса. А той я скъса,само защото я беше докосвал Ердоан/това би трябвало да е маловажно,като стойност за самата рокля/.
Ще ви кажа,какво основно не ми хареса в новата рокля-тя изглежда като закупена от някой сватбен център,изобщо не прилича на сътворена от ръцете на Фатмагюл,не мислите ли?
Така усещам аз нещата  Hug!

# 168
Подсказка:

Меджхул казва: Engin Ekyurek Hayran sayfasi не разбра ли какво каза Меджхул? Мустафа умира в 74 еп., казва Меджхул. Докато се опитва да избяга, ще бъде ранен и ще почине. Ето свърши, оттървахме се. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi, превод: Engin Akyurek Bulgarian Fans)

# 169
Извинявайте,че така ви връщам назад,ама тичам след вас  Hug!
Така е, но ако искаха можеше модела да е пак същият  Wink

Може би нарочно са решили модела да е друг. Спомена за онази рокля и края й беше много неприятен. Не е искала нищо да й напомня за миналото.
Поне аз така си мисля.
Мисля си,че наистина можеше да се доближава до стария модел. Струва ми се,че спомена за старата рокля не би трябвало да бъде лош-онази рокля беше такава крачка в отношенията им, толкова символика вложи Керим в нея,че много ме заболя,когато я скъса. А той я скъса,само защото я беше докосвал Ердоан/това би трябвало да е маловажно,като стойност за самата рокля/.
Ще ви кажа,какво основно не ми хареса в новата рокля-тя изглежда като закупена от някой сватбен център,изобщо не прилича на сътворена от ръцете на Фатмагюл,не мислите ли?
Така усещам аз нещата  Hug!

Има и кадърни жени! От всичко отбират! Laughing

# 170
  • София
Не зная как сте вие, но аз от сутринта въртя вчерашната серия и чета форума, много силни анализи, много весели закачки, въобще всички постинги преливат от емоции...и както каза едно момиче  преди час-два: Тук си ни е добре!

# 171
  • Стара Загора

Хайде да ви поздравя с тоя клип-първо си поплаквам ,а от 5.00-тата минутка  почвам луд смях!Моля кажете,че не съм само аз така baby_neutral!Дани е права,сякаш с наближаването на финала започва да ме обзема и мен носталгия.....а днес съм в едно мн.объркващо настроение ooooh!!
Злати
Скрит текст:
разбира се,че съм го гледала Енгин по боксерки  в Облака на клипчета обаче.Целият филм ще бъде след финала на КВФ,просто  не мога да понеса повече емоция...а ако знаеш,че съм си наумила да гледам и "Гордата Аси" и то от един твой коментар се запалих и си пуснах откъси и така ме грабнаха музиката и героите хем от откъси само и клипове...нямам думи просто,а също и "Езел"съм си обещала. Ноо ще си ги оставя за лятото един след друг!

# 172

Меджхул казва: Engin Ekyurek Hayran sayfasi не разбра ли какво каза Меджхул? Мустафа умира в 74 еп., казва Меджхул. Докато се опитва да избяга, ще бъде ранен и ще почине. Ето свърши, оттървахме се. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi, превод: Engin Akyurek Bulgarian Fans)

# 173

Фантазия,

Скрит текст:
Фюри да не идва от Фатмагюл и Керим newsm78

Слвенка,

Скрит текст:
Казва се Фиурано-Леоне (Fiurano-Leone) - от furious (яростен) - беше много див като малък
a Леоне, защото го учим за лъв. Има и фамилия естествено, но ще си я спестя за сега. Той е на 3 год.
Ако сега беше бебе и трябваше да го кръщавам щеше просто да се казва Керим. Мисля, че разбираш   защо.

# 174
  • В Града на Липите
Подсказка:
Чудесно, оцелял е от бонбона, от удара в главата и всичко останало, което му мислим, но все пак ще умре.
За мен тази новина е хубава. Наистина ми е жал за него, време е да го отърват от мъките му.

# 175
Подсказка:

Dа си призная честно не ми се иска Мустафа да умира / приготвяйте доматите  Mr. Green /. Много повече би ми харесало да живее с угризенията си и да бъде принуден да остави Ф и К. Убивайки го сценаристките ни показват един вид, че К и Ф са безсилни да победят Мустафа с неговите изблици. Не знам дали разбирате какво имам предвид, но ако Мустафа остане жив и успее да асимилира какво се случва ще получи най-голямото си наказание.

# 176
  • Пловдив
Еееее, Хрисче, че ти ще трепиш Мусти, а не Фърат, нали  Joy Joy Аз Мусти отдавна го прежалих, за него само кораба-майка може да си поплаче  Wink

Боровинче

Скрит текст:
започнеш ли Аси едва ли ще мислиш за друг сериал скоро  Peace Поне тъй мисля аз, защото те усещам много сходна с мен като възприятия, а мен ме помете като цунами и още не ме пуска  Peace

# 177
По отношение на роклята съм на друго мнение.Тази рокля може да бъде закупена от булчински магазин,но може да бъде и ушита от Фатмагюл.Тя видя модела в списание,не го е измислила сама,макар че в процеса на шиене,човек може да промени някои детайли.Аз не съм шивачка,но ако имам модела,мога също да ушия роклята.Най-трудната част в нея е диколтето.Виж с цветенцата ще се затрудня,но ако ми покаже някой как стават и с това ще се справя.
Разбира се вкусовете ни са различни,но по мое мнение роклята от промото не е по-хубава.Да не говорим,че става дума за шаблонно изрязан плат,който възпроизвежда илюзията за дантела.В действителност също се нарича дантела,но няма нищо общо с истинската дантела.

# 178
Подсказка:

Dа си призная честно не ми се иска Мустафа да умира / приготвяйте доматите  Mr. Green /. Много повече би ми харесало да живее с угризенията си и да бъде принуден да остави Ф и К. Убивайки го сценаристките ни показват един вид, че К и Ф са безсилни да победят Мустафа с неговите изблици. Не знам дали разбирате какво имам предвид, но ако Мустафа остане жив и успее да асимилира какво се случва ще получи най-голямото си наказание.

Разбираме те, но не ти съчувстваме.  ' земи тия домати. Страстите Керимови могат да бъдат насочени другаде, а не в чупене на маси и столове след,като чуе името Мустафа.

# 179
  • Стара Загора
Фантазия    bouquetбраво за края на трейлъра или на Мф-хареса ми.Направо си представих как нисичките му съквартиранти му издрънчават главата в пода и то няколко пъти Laughing Laughing Laughing!
   Но както виждам от новото слухче май няма да е от удар в главата,а ще го застрелят.
Черна Котка Бял Котарак ,аз мисля,че Мф няма как да асимилира вече нищо.Държи си на неговата,живее си в една мечта и не иска да приеме истината.А може да тръгне да бяга,когато прочете за сватбата във вестниците и разбере,че наемникът не си е свършил работата.Обаче полицаите са предупредени вече да го държат под око след случката с телефона и ще го заловят или застрелят!
  Злати Hug   love001!
  Марта,много интересна идея това със скайпа-ще жужим като пчелички!

Общи условия

Активация на акаунт