Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 198
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Малее,групата на "ДОБРЕТАТА" много интелектуално и възвишено си пишете на лични!?! Добре поне,че преписвачката се кротна,защото скоро и аз щях да пропиша поезия!?! Mr. Green Hug Mr. Green

Grinning ако имаш предвид малчева - нея я няма  Mr. Green опс имам я с мнение, но не съм я сложила в цитатите  които получих на лични и препратих на нели123 за да се види и в други очи , а не само в моите   Laughing
относно постовете съм скрила имената умишлено не за друго , а защото тази реакция я очаквах и даже вече благодарих  bowuu
на лични се пише за това за да си кажем кой каквото иска да каже на другия в очите - без цензура , но като нелка123 е решила да оповести публично частта ,която и пратих от всеобщо мнение за нея - нямам против  bowuu

Имена не съм споменавал! Naughty Това,че ти припознаваш Малчева си е твой проблем!?! Hug Под всеобщо мнение да не би да имаш в предвид "Сульо,Пульо,Малчева и АЗ" ?!?  Mr. Green Grinning Mr. Green

Крайно време е да си признаеш "коя"си ? Бъди "мъж" и кажи,аз съм еди кой си? Защото аз знам!?

# 451
Нелка, споделям възмущението ти. Нещо повече, отвратена съм от тези няколко особи, които омърсяват нашия форум. За мен не съществуват.

Valentina newsm10

Те и без това сами си говорят.  Laughing Ама щом ги влече хейтърството, тяхна воля.

# 452
  • София
Мукадеса, то през целия филм ни занимаваха с терзанията на Мустю и интрижките на Мукадес, да не би да ни ги "тропнат" пак на финала....
Като гледах клипчетата на Мариана и Марта с картини от трите години, през които се прави и излъчва сериала, ми направи впечатление колко много, според мен,  се е променил външно Енгин/Керим. От слабо, с почти нежни черти  момче се е превърнал в млад мъж с доста улегнала външност. При Берен/Фатма не забелязвам драстична промяна, намирам я все така нежна и ефирна. Може би голяма промяна има при и Мустафа/Фърът. Не забелязвам  голяма промяна при другите герои, може би само Кадир малко повече остаря, а може би и Решат…Те май станаха много тези с промените, все пак това са три години от живота на артистите.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 21:34 от Dilemi

# 453
gphilipova

По добре сами,отколкото лицемерието,което имате към Добромир.Иначе много се плюете..Само ако знаете кой е "той"?

# 454
# 455
И да ви кажа, снощи четох мнения из нета в английския форум, руския форум  ютюб и др и недоволствотот от развоя на събитията е огомен, много са недоволни от подксазките за 75 епизод, писмото от Мустафа и тн.

Та много ми хареса един пост от английски;

Нали сценаристките, говорят за нещо неочаквано , което ще се случи- най- вероятно- публиката ще я докарат до самоубийство както са тръгнали.

Та надябвам се да се смилят над зрителите и да не ги довеждат до крайности, а да ни покажат любовта и близостта на Керим и Фатма в последните епизоди и един прекасен финал.

Финала не го мислете на интервюто в клипа от предишната тема преведено от bebo/ако бъркам се извинявам/там са на модно ревю една от сценариските казва ,че финала ще е хубав като целия филм.

Да, имаше го в интервюто. Аз го преведох, но няма значение.това  Едже каза, че финалът щял да бъде добър/хубав (цитирам поп памет) , така че дано наистина ни очаква хубав финал.  Simple Smile Simple Smile

# 456
  • Разград

Скрит текст:
ஜ♥ஜ~Не се засягай от тези които говорят зад гърба ти, защото ти винаги ще си една крачка пред тях! Не допускай някой човек да бъде всичко в живота ти, ако ти не си нищо в неговия! Бъди себе си и правилният човек ще те хареса заради това, което си! Когато си сгрешил и си виновен, извини се! Това не те прави слаб, а Благороден! Научих се да прегръщам живота, да живея със страст, да обичам и да продължавам със смелост, защото животът е за тези, които са смели! Винаги ще има хора които просто говорят лошо за нас! Но те са хора които нямат и никога няма да имат място в живота ни!~

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 21:30 от vania_e

# 457
И да ви кажа, снощи четох мнения из нета в английския форум, руския форум  ютюб и др и недоволствотот от развоя на събитията е огомен, много са недоволни от подксазките за 75 епизод, писмото от Мустафа и тн.

Та много ми хареса един пост от английски;

Нали сценаристките, говорят за нещо неочаквано , което ще се случи- най- вероятно- публиката ще я докарат до самоубийство както са тръгнали.

Та надябвам се да се смилят над зрителите и да не ги довеждат до крайности, а да ни покажат любовта и близостта на Керим и Фатма в последните епизоди и един прекасен финал.

Финала не го мислете на интервюто в клипа от предишната тема преведено от bebo/ако бъркам се извинявам/там са на модно ревю една от сценариските казва ,че финала ще е хубав като целия филм.

Да, имаше го в интервюто. Аз го преведох, но няма значение.това  Едже каза, че финалът щял да бъде добър/хубав (цитирам поп памет) , така че дано наистина ни очаква хубав финал.  Simple Smile Simple Smile
Извинявам се на теб тогава Hug

# 458
И кой е Добромир,че пусто женско любопитство вече си изрризах ноктите Outta Joint

Да не е Енгин под прикритие newsm78

Не,не е Енгин! Нашите уважаеми съфорумки демонстрират завидно самочувствие и високомрие.Ако четат внимателно всичко,а те претендират да са отдавна в темата,поне можеше да хванат кой как се изразява,и кой как пише.Но те,не..Те са голямата работа,ние всички останали сме недостойни за тук защото форума не е "наш" и сме паднали от балкона! Нямаме право на мнение..Но пък аз много се кефя,на уважнието им към Добромир..и поради тази причина няма да кажа.Той ако иска да си каже.

# 459
И кой е Добромир,че пусто женско любопитство вече си изрризах ноктите Outta Joint

Не,не е Енгин! Нашите уважаеми съфорумки демонстрират завидно самочувствие и високомрие.Ако четат внимателно всичко,а те претендират да са отдавна в темата,поне можеше да хванат кой как се изразява,и кой как пише.Но те,не..Те са голямата работа,ние всички останали сме недостойни за тук защото форума не е "наш" и сме паднали от балкона! Нямаме право на мнение..Но пък аз много се кефя,на уважнието им към Добромир..и поради тази причина няма да кажа.Той ако иска да си каже.
newsm10

# 460
gphilipova

По добре сами,отколкото лицемерието,което имате към Добромир.Иначе много се плюете..Само ако знаете кой е "той"?

Ако е Дамон,моментално си посипвам главата с пепел ooooh!

# 461
  • София
gphilipova

Ако е Дамон,моментално си посипвам главата с пепел ooooh!
В никакъв случай. Лично го познавам и гарантирам, че е страхотен мъж!

# 462
Това е интересно и ме хвърли в размисли/без страсти/!Ще чакаме да си каже.
 Нещо много е тихо тук! Защо ли?
Да не е предизвестие за буря или са се изнесли в темата за облака?

# 463
Ако някой нещо иска да ме пита,моля да го направи на "лични съобщения"!

Ако някой има нужда от помощ,винаги съм готова да погна!

# 464

Аз съм форумният Робин Худ и защитавам набедените и онеправданите със  лъка на книгите и знанието, и  стрелите на думите !!!  Grinning Hug Grinning

п.п. И уцелвам точно в десятката форумните тролове и хейтъри!!! Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт