Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е рефлуксът и как да се справим с него?
Как правилно да почистваме очите на бебето и какви са признаците на инфекция?
Как да се справя с повръщането при бебета и кога трябва да се консултирам с педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е рефлуксът и как да се справим с него?
Рефлуксът при бебетата е връщането на храна от стомаха към устата. За справяне с него, педиатрите препоръчват повдигане на главата по време на хранене и след това, по-чести, по-малки хранения, както и използване на възглавнички за бебето. Също така е важно да се избягват вибрации и силни движения след хранене.
-
Как правилно да почистваме очите на бебето и какви са признаците на инфекция?
-
Как да се справя с повръщането при бебета и кога трябва да се консултирам с педиатър?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане и как да се справим с безпокойството?
-
Какви са начините за предизвикване на контракции и какви са техните ефекти?

И аз в началото бях така със зърната, но за 5-6 дни се нормализираха нещата, явно в началото не е захапвал добре. Тогава мажех с Лансинох, но вече с нищо не мажа и зърната са ми добре. Дано и при теб бързо да се оправят 
Добре, че всичко е минало и сте добре с бебе! Дано наистина това да се забравя после...
има някакъв напредък.Доста напрегнат ден беше...всички около мен са се побъркали и побъркват и мен...всеки звъни,пита родила ли съм не съм ли...даже имам роднини,които си мислели,че нещо лошо се е случило щом не звъним...честно трудно вече изтърпявам всички...на всичкото отгоре е започнало някакво съревнование м/у майка ми и свекърва ми,което ме влудява...естествено понеже мъжа ми все още ходи на работа по цял ден и предпочитам да ходя с майка си на прегледи сега по болниците,ама свекито се разсърди и говори на мъжа ми някви неща,че един вид не съм ги уважавала и съм ги пренебрегвала,което до такава степен е изнервило мъжа ми,че той вместо да ми е упора сега и той да ме успокоява,той само ми се сърди и ме напряга допълнително.На всичкото отгоре иска да ме вкарат в болницата за да е по спокоен той,а не да съм била по цял ден сама...Изобщо лудница пълна,до одеве съм успокоявала и него и майка му,а и моята майка и тя се притеснява че от там много ме действат...и никаква угодия на никой