МАЙ 2012 - тема 16

• 38 729
  • 746
  •   1
Отговори
# 600

.............и тук  Ч Е С Т И Т О[/b] бебка  Никол  на  Б е к и Б  ---- здрави, весели щастливи  newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm30 newsm30

# 601
Честито на Беки Б бебенце Никол и на мама doxy бебе Никола
 newsm68 newsm44 newsm30

# 602
Честита принцеса Беки и честит син doxy,бъдете много щастливи  Hug

Двете сладки бебенца се родиха в един ден и са адашчета,много сладко  Simple Smile

# 603
Ние ходихме на доктор,че дребна повръща цяла сутрин и и излиза през носа.Педи каза след всяко повръщане да промиваме нослето с физиологичен разтвор,и капки колиф,имала много газове и заради това можело да повръща толкова.Също преди хранене да седи 5 мин по корем помагало за коликите,обаче не знам как ще стане,като я обърнем по корем и реве до скъсване.

# 604
Честито на Беки и Докси, да са ви живи и здрави дечицата и да ви носят много радости  bouquet

# 605
  • София
Да споделя и аз за протокола - Стела се роди на 28.05 с тегло 2620 , 46 см.
Беше с тройно усукана пъпна връв около вратлето и това донякъде обяснявало ниското и тегло.
Днес ни изписаха и двете сме добре. Лошото е че междувременно едната ми дъщеря лепнала ангина. Затова мъжа тръгна спешно с двете каки да ги води при баба им. И трите много плакахме , но дано е за добро и другата седмица да сме си всички заедно Praynig 
Стискам палци на всички които са още 2в1! Колко останахте ?

# 606
джуджанка , Drina, jo_anna , благодаря за инфото!   bouquet    bouquet    bouquet  
За нослето - слагам физиологичен разтвор - педито каза 1 малка ампула в двете ноздри, не по-малко, за да може да отпуши или капки тетрисал.

Беки, честито!   bouquet Да ти е жива и здрава прекрасната Никол!  Hug  Hug   bouquet   bouquet

doxy , поздрави и на теб! Да ти и жив и здрав Никола!   smile3525

Jia_m, разбира се, че не е чак толкова важен месеца! Оставаш си при нас и ще чакаме щастливи новини !   Hug   Hug

# 607
Честито на Беки и Докси, да са Ви живи и здрави малките съкровища! Много да Ви радват! Целувки  Hug

# 608
Не съм писала няколко дни и доста бебчета съм изпуснала... Да са ви много здрави, много щастливи и да имат приказно детство!!!

Ние сме добре. Днес за първи ден бях съвсем сама - без мъжа ми и без майка ми. Справям се, даже ми е спокойно, че не се съобразявам с никого, но не мога да отрека, че да дойде някой да напазарува и сготви си е помощ Simple Smile

Бебето ту плаче повече, ту по малко, но като ви чета, мисля че е умерено ревличивка. Не е от рекордьорите нито по спане, нито по мрънкане. През нощта определено прекарва част от времето на нашето легло.
И да споделя, че много се успива в шезлонга. Дори без вибрации. Няколко дни го имаме, дано не е временно, но за сега съм доволна. Не е като с магическа пръчка, но наистина върши работа.

# 609
ЛЛЛ:
Cveteto,много благодаря за информацията.Суче доста активно и има 8 - 9 хранения за денонощие,като при  всяка смяна на памперса има ако,наддава добре по 400грама на седмица,не дава вид да се нуждае от допълнително.За това се чудех има ли смисъл да се цедя след като не чувствам напрежение.
Здравей Irenkaaa,
 Изглежда се справяте чудесно с кърменето, поздравления! След като бебето суче 8-9 пъти и наддава добре, изцеждането на гърдите е по-скоро ненужно във вашия случай. Желая ти още много  позитивни кърмачески дни! Ако изникнат нови въпроси ще се радваме да бъдем полезни!  Hug

# 610
  • София
Честито на Докси и Беки! Пожелавам ви безброй прекрасни моменти с бебовците!
Криси, физиологичния разтвор не върши особено добра работа. Спрейовете с морска вода са в пъти по- ефективни. Стеримар има специално за бебета от 0 до 6 месеца. Единствената разлика с физ.разтвор е, че изстрелва водата под налягане. Аз също слагах физ. разтвор, но с него само повърхностно се почиства носа.

# 611
Момичета здравейте!
Първо честито на всички мами гушнали своите съкровища!!!  bouquet
 Ох леле днес някой ми е сменил детето Sad от сутринта е един рев вкъщи спал е едвам 2 часа като бяхме на разходка за целия ден. А вчера беше най-послушното бебе на света. Давам му за колики капки Саб Симплекс и вчера си казах ех тия капки са златни,но днес незнам какво да мисля newsm78.
И на Филип му е запушен носа и киха постоянно и мама все се притеснява че сме го разболели. Пръскам и аз с физиологичен разтвор и чакам да кихне и обирам с клечка за уши секрета.

# 612
Хора, новини от Лилавка? Скоро не е писала....

Аз поне мога да кажа, че ми падна тапата! Дано поне това да значи нещо и бебе скоро да се появи...искам да го гушкам вече Sad

# 613
Честито на мама Беки и мама Докси!Да са им живи и здрави слънчицата и много да ги радват!  Hug Hug Hug

# 614
Jia_m на мен като ми падна тапата и на следващия ден родих.Успех!Дано утре да е денят! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт