МАЙ 2012 - тема 16

• 38 737
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Джиа, на теб щом ти се е смъкнало коремчето, значи вече имаш някакви индикации...при мен дори това не се случва! Даже в момента мацката яко си се забавлява като ме подритва и побутва от всички страни - имам чувството, че ми се подиграва вече!
Това с предизвикването не ми е много ясно - не се ли прилага само ако тоновете са лоши? Или ако има някаква друга причина за това? Аз като цяло обаче съм навита за предизвикване, защото май вече не издържам на напрежението...

Сончето
са ги изписали, вече са си вкъщи, но си представям колко много грижи имат около трите сладурчета! Дано всичко да е наред с тях! Ще се разпишат скоро, сигурна съм!  Peace

Криси, мила, стискай зъбки! Ще отмине и този период! Сигурно е много гадно да гледаш как се мъчи бебче и да не можеш да помогнеш -  опитай с бабините деветини - затопляне на коремчето със сешоар, или топла кърпа, или лежане на бебе върху твоето коремче...може би не помага на 100%, но не пречи да опиташ?

# 406
Беки, то моя корем си е смъкнат от доста време, тъй че явно и това не е индикатор. И при мене бебе си се бутка и натиска много, явно си се чувстват добре  Laughing

# 407
  • София - Младост 1А
...
Даже в момента мацката яко си се забавлява като ме подритва и побутва от всички страни - имам чувството, че ми се подиграва вече!
...

Ооооох и при мен е така.

Лейдис, ние останахме тука последните дебеланки. Нещо много им е хубаво на нашите бебочета в коремите ни.

Беки, кога си в понеделник на лекар? Аз съм в 14 часа в Тина Киркова.

Много се вълнувам, като чета за кърменето и коликите... и нали ме знаете каква съм... искам да пиша по всички въпроси, ама съм на тъмно в момента, че домашните вече спят. Поне сколасах да добавя всички нови бебета на първа страница.

# 408
Добро утро!

Ние поспахме тая нощ няколко часа и съм свръхдоволна Laughing Всъщност аз съм заспала към 1 ч. като се нахранихме, а таткото и малкия се носиха на ръце, ама до кога...ще разбера по-късно  Sunglasses

Криси, аз спрях АМ почти веднага като ни изписаха, дори без да знам, че трябва да се намалява постепенно, просто реших и край. Много се притесних дали давам достатъчно кърма на малкия и за това ходих да се мерим оня ден, а се оказа, че наддава даже повече от необходимото. От това, което си писала си мисля, че всичко при вас е наред, така че няма за какво да се притесняваш за бебка  Hug  А, спрях и гадния еспумизан още втората седмица без да питам педито и да ти кажа честно от инфакола малкия се чувства по-добре, е, не е идеално, но поне го няма тоя неистов рев до посиняване по няколко часа. А вчера спрях и колийфа, защото от него ми връща много храна след ядене, огладнява буквално през един час и реве много. За сега останах само на инфакол и био гая и май има някаква светлинка в тунела (макар и малко слабичка  Twisted Evil)

Дрина, Беки, Джиа , Микра, май само вие останахте мамчета (нали не пропускам някоя мама 2 в 1... newsm78)! Стискам ви палчета всичко да е наред и бебченцата да се появят когато трябва и както трябва  Hug Hug Hug

# 409
  • Sofia
Добро утро:) Айде чакаме вече последните бебчета да се появят...
Ние също сме изцяло на кърма и инфакол. Доволна съм от капките, макар че не ги давам преди всяко хранене...Бебчо почти не се оплаква, само вечер е по- неспокоен и пръцка яко:)

# 410
Jo-anna и аз съм в отбора на все още с пълните тумбаци...и моят бебо не иска да излиза...смятам,че не му харесва времето и чака да се пооправи  Laughing
Снощи прекарахме страхотна абитуриентска вечер...много хора...голям купон...и когато изпратихме абитуриентът(брат ми) в хотела аз станах зведздата на вечерта  Embarassed всеки ме дърпа да ме пита как съм не чувствам ли,че момента е дошъл...ама бебо никой не отрази...стоеше си спокойно и чак като се прибрахме започна да играе футбол в корема ми #Crazy... къде го намира още това място незнам...а аз имам чувството,че вече ще се пръсна...
Вчера си купих сандали и се оказа,че кракът ми е наддал с един номер,можеби заради оттичането...а и ръцете как ме болят особено вечер,когато спя...ще стискаме още зъбки...времето наближава...Кураж и късмет на всички,които останахме... Hug Hug Hug

# 411
  • София - Младост 1А
Добро утро момичета,

И тази нощ нищо... ама хич нищо.

lilavka2323 и аз съм 1 номер нагоре с обувките, а като се събудя и не мога да си свия пръстите на ръцете. Много ме болят ставите. Още малко и ще ни мине всичко... дано да е малко де...

Хубав ден на всички!

# 412
  • София
Момичета, днес Лени Кравитц има РД! Пожелавам поне на една от 2 в 1 да роди днес талантливо дете, което да се прочуе! Чакам добрата новина :*

Днес Камен става на 1 месец ! Пуснал е бузи и се е научил да се кърми усмихнат. Ще пиша подробности за мерки и теглилки след консултацията  Simple Smile

# 413
Добро утро!
И ние поспахме ... бебка заспа два пъти при нас на спалнята и леекинко я преместихме... живота е хубав...
jo_anna , най-голямото ми притеснение е дали кърмата й стига... От снощи заспива дълбоко още на първата.  newsm78
Дрина, Беки, Джиа, Микра, Лилавка - малко остана  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed   fingerscrossed   fingerscrossed   fingerscrossed   fingerscrossed

# 414
И аз да се запиша в отбора на все още чакащите мами Grinning

# 415
  • България, Шумен
Милите ми бременелки! Да не повярваш, ни аз понякога мисе иска да съм бременна пак, но като се сетя за последните безсънни нощи прекарани в тоалетната и повръщанията се радвам, че се роди 20 дни по-рано!! Да не говорим, че като го видя тоя ми хубавец Теомир и грейвам! Милите ми дано скоро да родите и да си гушкате бебчетата!!!
Криси честита ти радост, мила!!! Гушкайте се повечко и прави масажче, на малката Иринка!!!

Честито и на всички, които вече си гушкат бебоците!!!

Пале и моите крака бяха така, причината беше много нисък хемоглобин, изписаха ми желязо, много почивка, силна храна - мл. продукти, месо, много течности.

Ние вчера си направихме чаено парти под наслов МиТео. на тати Мити и Теомир. Нали тати стана на 31, а Тео на 1 месец. Направихме пита, торта и поканихме приятели. Тео беше много послушен и вече се радва на новите придобивки. Имаме супер шезлонг!!!

# 416
Мамчета ,които сте още 2 в 1,пожелавам ви   едно леко и безпроблемно раждане,и скоро да гушкате своите бебчета.

# 417
Здравейте мамчета,

На всички които още чакат, пожелавам много бързо и леко раждане  Hug

Аз да докладвам за първата нощ вкъщи. Измих Косето и го нахраних в 10.00ч. той спа непробудно до 03.00ч, нахраних го, и спа до 09.00ч. Той още не си е подредил режима, но ще се нагодим. Дано да е кротичък, като батко си.
Пожелавам на всички леко и спокойно майчинство, и не забравяйте,че по-важно от спокойствието на детето няма, за това не обръщайте внимание на дреболии и не се ядосвайте.  Hug

Хайде да се оправям, защото скоро дебчо ще се събуди  Simple Smile

# 418
Ужасни са коликите,много ми е жал за бебка.От Инфакол-а при нас  се засилиха повече,давам само еспумизан,вече не знам до колко облекчават болките,а ужким момичетата прекарвали коликите по-лесно,на мен изобщо не ми се струва така.
С всеки изминал ден седи будна все по-дълго,пропуска спане между храненията.

Момичета успех ,скорошно и безпроблемно раждане,още малко остана:)

# 419
Здравейте Simple Smile

И при мене нищо. Само дето май съм настинала - боли ме гърло, боли при преглъщане и ми се е подула едната сливица. Милото сега ще ме лекува с чайче. Simple Smile

Майка ми досега ми опява някви неща по телефона, имам чувството, че тя се е изнервила повече от мен и милото взети заедно! Се едно тя го мъкне бебчо.  Laughing

Беки?

Общи условия

Активация на акаунт