Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте момичета,  виждам всички впечатлени от шоуто.   Аз също.  Такива са сладури, да ти е кеф да ги гледаш и слушаш, пък  макар и да не ги разбираш.
 Може и аз да го погледам отново, щото не гледах цялото.

Ванина, по повод статуята на Прометей се сетих и аз нещо. Миналата година дъщеря ми беше в командировка в Скопие,  имало огромна  статуя на Александър  Македонски.   Когато някой попитал местните  защо е толкова голяма , те се майтапели, че е направена  такава , за да се вижда от Гърция.

Гледам снимката на Ибо и Гюлтен.  И тя е много сладка. И героинята.  Колко бързо се обяви за любима на Ибо, вживя се в ролята, приготви му супа, посреща го от болницата,  пази го и се грижи за него като истинска любима.   Чак той се изненада.

# 526
Гюлтен добре се обяви за любима на Ибо, но на  майка му не стана драго че му готви някой друг. Joy Joy Joy На мама супата е най-хубава,  Joy Joy Joyкакво да прави жената до сега все тя се е грижила за сина си. Тук ще има интересен ,,сблъсък,, силна любяща майка и любимата, която бързо влезна в ролята си Joy Joy Joy А Ибо душичката на двете трябва да угажда Joy Joy Joy

# 527
Ох, момичета, тихо мирно и кротко си гледам волейбола,  с едно око хвърлям поглед в темата и изведнъж така ме разсмяхте с потника Ирфан с джакузито и ланеца - първата ми асициация беше с Митю Пищова и неговите "джакузита-макузита", дето ги пълни с шампанско и влиза в тях с девойки под 48 кг. и не по-възрастни от 18 г.  Joy Joy Joy Та веднага си го ппедставих наш Потник полегнал със Сибел в джакузито, а около него се пени шампанското и от устата му излизат балончета  Joy Joy Joy

# 528
Ох, момичета, тихо мирно и кротко си гледам волейбола,  с едно око хвърлям поглед в темата и изведнъж така ме разсмяхте с потника Ирфан с джакузито и ланеца - първата ми асициация беше с Митю Пищова и неговите "джакузита-макузита", дето ги пълни с шампанско и влиза в тях с девойки под 48 кг. и не по-възрастни от 18 г.  Joy Joy Joy Та веднага си го ппедставих наш Потник полегнал със Сибел в джакузито, а около него се пени шампанското и от устата му излизат балончета  Joy Joy Joy

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Е-е-е-е, нямам думи - срина ме с това сравнение - право в десятката! Peace Peace Peace

# 529
  Алекс, това ми беше и на мен първата асоциация, като прочетох за Потника.  Joy Joy Joy Що ли? hahaha hahaha hahaha Значи не съм била единствена, което е добър знак, добре съм! Joy Joy Joy Те и двамата все с пищови, е Ирфан има да го гони на килограми, но в джакузито ще го докарат все на една и съща визия. Joy Joy Joy Не знам Ирфан как е с бройката, дали може да се конкурира? hahaha hahaha hahaha

# 530
 Joy Joy Joy Joy Joy JoyВерно е г-н Потник само джакузи -макузи ще му ходи  Joy Joy Joy Joy.До него от едната страна Сибел,а от другата Хасан.Единия ще е за красота ,а другия ще прави масажи на гоолемия мафиот.
А за мама ,Ибо и Гюлтен и аз си мисля ,че ще има сблъсък между жените.И двете го искат и двете са собственически настроени към сладурчо ,а той само ще провесва жално мустак и ще гледа да е буфер между двете.

# 531
# 532

Чооооок секси  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 533
  Ени, ама чооооок и все по-предизвикателен става Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 534
  • Пловдив
Здравейте, приказливки!

На мен тези дни не ми се говори. Благодаря на всички ви за милите думи.  Hug  Hug

Някой каза "потник".

# 535
Eldo,  Hug

Публиката на шоуто  насладила се от живото присъствие на момчетата

# 536
# 537

Някой каза "потник".

Елдо Hug Hug Hug много майсторски направени !
Липсваше  ,къз!Усетих го, много осезателно!

# 538
Елдо страхотни гифчета   bouquet

# 539
  • Пловдив
Ели, Дими, Ени,   Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт