Германска нова медицина - 8 тема

• 119 327
  • 884
  •   1
Отговори
# 60
Таблица и всичко останало съм взел от сайта.Източника съм го посочил тук в постовете където съм писал  на няколко  места ,но не съм се сетил да го вградя в самите файлове.При първи удобен случай ще прекомпилирам всичко отново.
Под източник имах предвид точно това, което си допълнил - че текстовете са взети от еди-кой си сайт. Това е и условието в изявлението за авторско право. Благодаря!

Здравейте, Christian и Nenaaoa! Толкова време ви се възхищавах и радвах на себераздаването ви - откакто ви открих тук.
Трудът ви е неоценим и рано или късно хората ще научат за ГНМ, а вие ще сте една от основните причини за това.
Това, което ме смущава напоследък, е напрежението към Димо777.  Според мен той е направил нещо хубаво и много полезно, като е събрал всичко на едно място подформата на книга. Човекът не си приписва ничий труд и не отрича ничии заслуги. Напротив, това е признание на заслугите ви. Просто се е опитал да го направи удобно и достъпно offline.
Вероятно нямам право да ви "давам акъл" или да ви призовавам, но не е ли по-добре да усъвършенстваме неговото изделие, вместо да го посрещаме нащрек - поне така изглежда отстрани.
Здравей и на теб! От използваното минало време разбирам, че вече не ни харесваш... Hug Да, трудът ни е неоценим и най-вече безплатен. Не всеки може да отдели две години от живота си за нещо, за което не е получил и 1 стотинка.
Нямам нищо против Димо. Не съм писала, че си приписва нещо, нито че отрича в случая моя труд. Това от една страна. От друга, никъде не съм му давала акъл! Той искаше мнение и аз бях длъжна да го дам. Именно му помагам да усъвършенства това, което е направил. Аз съм перфекционистка и искам, когато нещо се прави, то да е възможно най-добре.

Всъщност, реших за пръв път да ви пиша, защото имах проблем, с който не можах да се справя сама. Писах ви в Съб., 16 Юни 2012, 07:13 »
mari:) ми написа на лични, че вие или Nenaatoa ще ми помогнете. За съжаление никой не ми отговори, но аз упорито очаквах и проверявах, и така видях написаното от Димо. След което всичко се завъртя около книгата и си позволих да взема отношение.
Надявам се, че наистина е вярно това, че по един постинг можете да познаете човека и намеренията му. Вече не се надявам да получа вашата помощ. Но ще продължа да чета написаното от вас. Кой знае, може някак да получа отговор на въпросите си, без да ви дразня с присъствие. Няма да крия, че съм огорчена - все пак в крайна сметка ставаше въпрос за дъщеря ми и аз вярвах в хората, които по-добре от мен познават ГНМ.
Прочела съм постинга ти, но лично аз отговарям само, когато имам какво да кажа. Когато не знам отговора не пиша нищо. Не е правилно да се пише, че ние ЩЕ помогнем - бихме могли. Аз поне знам само това, което съм превела.
Не разбирам защо пишеш в множествено число в този постинг?!? Аз не съм писала това, в което ме включваш.

И бих искала за последно да уточня нещо: аз не съм специалист по ГНМ. Знам само това, което съм превела. Ще го знаете и вие ако го прочетете. Тъй като съм чела всеки текст поне по 4-5 пъти, докато съм ги редактирала, съм запомнила повече неща от вас, които сте ги чели по 1 или най-много 2 пъти.
Когато мога да дам задоволителен отговор, го давам. Когато не съм сигурна, предпочитам да си замълча, въпреки че някои го приемат като пренебрежение.  В крайна сметка съм се трудила и заради всички вас, затова съм предоставила всичко безплатно.

Щастлива съм, че все повече хора научават за ГНМ и започват да я разбират. Именно днес ми се обадиха от Франция да ми кажат, че една българка в Италия (атомен физик), до която са стигнали моите преводи, е посрещнала спокойно диагнозата си Рак на дебелото черво.

# 61
Димо, последен съвет или по-скоро молба - заключи документите, за да не могат да се пипат от други. Така ще се запази автентичността на текстовете иначе не се знае кой какво може да промени и да го изпрати така на друг.

# 62
Nenaatoa, благодаря за откритостта. Всъщност миналото време е недоразумение, за  което лично ти се извинявам.
Продължавам да се възхищавам на посветеността ви. Отдавна ми стана ясно, че превеждаш безплатно и че това е къртовски труд. Даже писах на мейла на сайта - имах въпроси. Не здравословни, а любознателни. Подписах се с истинското си име и оставих мейл.  Исках да предложа помощта си. Не се получи. Няма проблем.
Когато чета написаното от теб, то изглежда много компетентно, затова несъзнателно съм очаквала решение на проблема си от теб. Също и от Кристиян.
Не искам да ви ангажирам повече със себе си.
Достатъчно е това, което сте направили за всички. Отново благодаря.
Впрочем, "Даването на акъл" беше автоирония, насочена към мен самата, не към теб.
Явно съм дразнещ елемент. Ще стана невидима отново.
Но ГНМ стига до много хора вече и в това е смисъла. И то е благодарение на вас. Адмирации!

# 63
  • София
Относно заключването на файловете, не виждам особен смисъл,тъй като лично аз знам поне 10 програми,които ще ги отключат за секунда.Аз самият не ползвам Word,a Atlantis Word Processor, който няма абсолютно никакви проблеми с отключването на подобни файлове.Предлагам да ги оставим така, или ако ти имаш желание да ги нагласиш както поискаш,според твоя перфекционизъм и пак да ги качиш.Разбира се можем и да ги премахнем от форума.Така или иначе ги бях стъкмил тези неща за лично ползване и впоследствие ме озари алтруистичната идея да споделя книгата с повече хора.Което и от трите решения да вземеш,няма да се обидя.Положила си кански труд и си свършила страхотна работа.Без преводите ти вероятно никога нямаше да чуя за Германска Нова Медицина.Напълно си в правото да процедираш както прецениш.

# 64
Здравейте  Hug
От няколко дни чета за ГНМ и съм силно впечатлена от тази медицина. Надявам се много скоро Хамер и труда му да бъде признат или поне повече лекари с будно съзнание да започнат да я следват Peace След като започнах да чета, започнах и повече да се вглеждам в децата. Например вчера и двамата се събуди със секрети. Помислих си че имат конюктивит в начална фаза, защото не бяха много секретите и се замислих както им се е случило и на двамата. Предишната вечер на гости ни дойдоха свекърите. Големия ми син много обича баба си и обича да й ходи на гости. Естествено веднага започна да ме пазари да отиде да спи в тях, но на другия ден беше на градина и аз му казах, че не може. Той се тръшка, говорих с него, и се разбрахме, че няма да може тази вечер да отиде. След това те си тръгнаха, тъй вече беше весел и им махаше, докато се изгубиха от погледа им. Вечерта му обещах, че след гадината в петък ще го заведем и ще изкара почивните дни у баба си. Сега си мисля, че е преживял конфликт свързан със това, че те са тръгнали и той ги е загубил от поглед, а след това е разбрал, че все пак ще отиде и разрешил конфликта си с факта, че ще ги види на следващия ден. Веднага получи секрети. Същата вечер мъжът се прибра по- късно от работа и след около половин час пак се наложи да излезе при което малкия плака за него и гони колата докато не зави. Точно преди да си легне, мъжът ми се прибра и той остана много щастлив. Тук по- същия начин си обяснявам, че след като е видял отново преди да си легне се е успокоил и оттук на другия ден и той имаше секрет.
Не зная дали мисля правилно и дали е така, защото може и конфликт на раздяла да се приеме, че се е случил, но пък няма следи от това и затова си го обснявам, с факта , че губят от поглед любими хора. newsm78
Друго, което ме тревожи е че ако разбера даден конфликт, не зная дали бих се справил с разрешаването му и дали бих избрала верния път. Но има още много за четене
Съжалявам за дългия си пост и благодаря на всички, които са положили усилия в преводите на статиите   bouquet

# 65
...
Ако те интересува менингитьт от гледна точка на ГНМ,той е тежьк конфликт на ендодермата в решена фаза...

Какъв точно е конфликтът, Кристиян?

# 66
Здравейте  Hug
Друго, което ме тревожи е че ако разбера даден конфликт, не зная дали бих се справил с разрешаването му и дали бих избрала верния път. Но има още много за четене
Съжалявам за дългия си пост и благодаря на всички, които са положили усилия в преводите на статиите   bouquet
Конюктивитис е точно този конфликт на "изгубване от поглед" в решена фаза.
Ти няма как да се справиш с чужд конфликт.
Ако знаеш децата какво преживяват ще знаеш да различиш активната от лечебната фаза и няма да изпадаш в паника или пьк да даваш на децата често ненужни лекарства.
Всеки организьм има закодирана програма за лечение.
В лечебните фази можем да помогнем с облекчение.

...
Ако те интересува менингитьт от гледна точка на ГНМ,той е тежьк конфликт на ендодермата в решена фаза...

Какъв точно е конфликтът, Кристиян?
Всякакьв може да е.Това са най тежките конфликти (на ендодермата) за оцеляване.
Може да се преживее страх от смьртта,страх от глад и тн...с наличието на тези бактерии,които в лечебната фаза вече минават всякакви бариери.
Церебралните симптоми са много обьркващи и могат да бьдат предизвикани дори от силна светлина или продьлжително гледане на компютьр или ТВ.Не е само вируси или бактерии и гьби,паразити.
"Вирусните" менингитиди минават в повечето случаи с лека симптоматика и без никакви последствия.При бактериалния менингитис има наличие на различни бактерии-най вече коки.
Дали усложненията идват при самата терапия и пунктирането на грьбнака или са наистина компликации от самите бактерии,няма такова изследване. Peace

# 67
  • София
Ето ги двата файла.Първият линк е с doc файла,а втория с pdf.И в трите варианта, (заедно с книгата) ,освен че съм събрал българският сайт за Германска Нова Медицина с всички снимки,таблици,интервюта и статии, съм прибавил въпросите и отговорите давани от Christian и останалите,които са поместени като линк в началото на темите.Отново благодарности на nenaatoa за преводите,както и на всички изготвили сайта.

https://www.dropbox.com/s/0nlqvs20hccacfi/GNM.doc

https://www.dropbox.com/s/tvhn6re96hgyng3/GNM.pdf

Това са последните редакции по файловете.Надявам се да съм угодил на всички.Заключил съм файловете за да не могат да се редактират по желание на Nenaatoa и също така съм премахнал частта с въпроси и отговори по желание на Christian.Те могат да се намерят отделно като линк в началото на първите 3-4 теми от поредицата за ГНМ.Ако някой има желание,може да добави всичко в шапката и на тази тема.

# 68
  • София
Димо, сложи парола на протекцията на .DOC файла! Иначе той почти сам се отключва...

# 69
  • София
Ти самият каза "почти".Ако някой иска да пипа по файла,както и по-горе съм писал,няма да има никакви проблеми да го направи със специализираните за това програми.Нека все пак да оставим това на съвестта на  хората.

# 70
Ако знаеш децата какво преживяват ще знаеш да различиш активната от лечебната фаза и няма да изпадаш в паника или пьк да даваш на децата често ненужни лекарства.
Хмм, преди много години след две временни раздели прекарах тежък конюктивит. Имаше дни, в които едва виждах. Наистина ли е било възможно да ми мине без капки, без лечение??? А да ли е заразен, както казват лекарите? Аз на всичко отгоре и бях почнала работа в изключително клюкарска среда и беше адски неудобно... Тази ГНМ не спира да ме удивлява!

# 71
Хмм, преди много години след две временни раздели прекарах тежък конюктивит. Имаше дни, в които едва виждах. Наистина ли е било възможно да ми мине без капки, без лечение??? А да ли е заразен, както казват лекарите? Аз на всичко отгоре и бях почнала работа в изключително клюкарска среда и беше адски неудобно... Тази ГНМ не спира да ме удивлява!
Да,минава.Конюктивитьт е лечебната фаза.

# 72
Какво да правя с тези ПЪПКИИИИИИИИИИИИИ? Навсякъде са и постоянно излизат нови. Зная за конфликта, но какво от това? Не знам как да се възползвам от това знание. Трябва да ми кажете какво да правя  Praynig

# 73
За какви пъпки става въпрос?
Ако толкова много те дразнят, обърни се към кожен лекар. Не е престъпление да се облекчиш по някакъв начин.

# 74
Да,минава.Конюктивитьт е лечебната фаза.
А да ли е заразен, както казват лекарите?

Общи условия

Активация на акаунт