Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се тълкува фибромиалгията от гледна точка на ГНМ?
Как мога да защитя авторските права върху съдържанието, което съм събрал в книга?
Каква програма да инсталирам за четене на книги през Windows?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се тълкува фибромиалгията от гледна точка на ГНМ?
Фибромиалгията може да се тълкува от гледна точка на Германския нов медицински модел (ГНМ) като решен конфликт. Според д-р Хамер тази болест е свързана с конфликт на самочувствието, който води до хроничен неврологичен проблем. Симптомите, които описват, са част от биологичния отговор на тялото след разрешаването на конфликта. В случая състоянието вече се подобрява, което е в съответствие с фазата на решен конфликт.
-
Как мога да защитя авторските права върху съдържанието, което съм събрал в книга?
За да защитите авторските права върху съдържанието, което сте събрали в книга, е важно да спазвате указанията за авторското право и ясно и недвусмислено да посочвате собствеността на всеки текст. Освен това можете да заключите документи с парола, за да предотвратите редактирането им от други потребители.
-
Каква програма да инсталирам за четене на книги през Windows?
-
Няма ли начин да се конвертира „книгата“ в PDF или друг графичен формат?
-
Как мога да разреша различни проблеми при четене на електронни книги?
Да, трудът ни е неоценим и най-вече безплатен. Не всеки може да отдели две години от живота си за нещо, за което не е получил и 1 стотинка.
След като започнах да чета, започнах и повече да се вглеждам в децата. Например вчера и двамата се събуди със секрети. Помислих си че имат конюктивит в начална фаза, защото не бяха много секретите и се замислих както им се е случило и на двамата. Предишната вечер на гости ни дойдоха свекърите. Големия ми син много обича баба си и обича да й ходи на гости. Естествено веднага започна да ме пазари да отиде да спи в тях, но на другия ден беше на градина и аз му казах, че не може. Той се тръшка, говорих с него, и се разбрахме, че няма да може тази вечер да отиде. След това те си тръгнаха, тъй вече беше весел и им махаше, докато се изгубиха от погледа им. Вечерта му обещах, че след гадината в петък ще го заведем и ще изкара почивните дни у баба си. Сега си мисля, че е преживял конфликт свързан със това, че те са тръгнали и той ги е загубил от поглед, а след това е разбрал, че все пак ще отиде и разрешил конфликта си с факта, че ще ги види на следващия ден. Веднага получи секрети. Същата вечер мъжът се прибра по- късно от работа и след около половин час пак се наложи да излезе при което малкия плака за него и гони колата докато не зави. Точно преди да си легне, мъжът ми се прибра и той остана много щастлив. Тук по- същия начин си обяснявам, че след като е видял отново преди да си легне се е успокоил и оттук на другия ден и той имаше секрет.