Германска нова медицина - 8 тема

• 119 427
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
  • Обетованата земя
И аз да споделя какво ми се случи. При едно сериозно разболяване на дъщеря ми, ми се появиха  някакви червени петна на дясното рамо (не съм ходила на лекар, но мисля че става въпрос за разноцветен лишей, т.е. вид гъбички). Тя имаше висока Т дни наред и се надявах много да се излекува с хомеопатия, но не стана. През цялото време лежеше отпусната на дясното и рамо, няколко дни така и после видях там петната, които и до днес ту завяхват, ту пак излизат. Накрая се оказа сериозна пневмония и стигнахме до болница. Синът ми също направи пневмония 2 месецапо-късно и пак станаха червени за 1-2 дни, сигурно е от стреса който съм изживяла, докато се борим с болестите, но ми е интересно как се тълкува от ГНМ.

# 706
Преди време май се беше коментирало,че германската нова медицина се прекръстила  само на нова медицина.А някой има ли представа защо в Германия сега се разпространява пак под ново име-BioLogisches Heilwissen?
Новият гуру е голям симпатяга. Simple Smile

# 707
# 708
Преди време май се беше коментирало,че германската нова медицина се прекръстила  само на нова медицина.А някой има ли представа защо в Германия сега се разпространява пак под ново име-BioLogisches Heilwissen?

Не си доразбрала...  Laughing

# 709

Не си доразбрала...  Laughing

Верно?Я кажи ти като си  разбрала.

Да,той е.Много е готин.Ама то ще да е от йогата. Simple Smile

# 710

Не си доразбрала...  Laughing

Верно?Я кажи ти като си  разбрала.

Да,той е.Много е готин.Ама то ще да е от йогата. Simple Smile

Ето тук пише, пък а дано този път и ти разбереш... http://www.germannewmedicine.ca/documents/hamerbio.html
До колкото те познавам, пак нещо няма да ти е ясно...

# 711
стелче,верно хич не ми  е ясно Laughing.Обаче и при теб е подобно положението.Какво трябва да ми изясни тази стара информация?Че Хамер открил законите?Ми добре.Защо мислиш,че като прекръстили името  на неговото откритие отричат постиженията му?А той може да си го е регистрирал с името германска нова медицина,ама какво от това като не достига до мнозинството?
Аз питах нещо съвсем друго.
Направи си малко труд да обясниш и aко може без да се заяждаш.
Хората,които искат да се ползват от това не се интересуват от имена,а дали върши работа.Хамер не е успял да го наложи,можe други да успеят,голяма работа,че го прекръстили.Те и с новото си име пак се недолюбват в някои среди.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 11:44 от Оr

# 712
стелче,верно хич не ми  е ясно Laughing.Обаче и при теб е подобно положението.Какво трябва да ми изясни тази стара информация?Че Хамер открил законите?Ми добре.Защо мислиш,че като прекръстили името  на неговото откритие отричат постиженията му?А той може да си го е регистрирал с името германска нова медицина,ама какво от това като не достига до мнозинството?
Аз питах нещо съвсем друго.
Направи си малко труд да обясниш и aко може без да се заяждаш.
Хората,които искат да се ползват от това не се интересуват от имена,а дали върши работа.Хамер не е успял да го наложи,можe други да успеят,голяма работа,че го прекръстили.Те и с новото си име пак се недолюбват в някои среди.

Я прочети пак какво питаше преди... Какви среди, какви постижения, какъв нов гуру? Верно някой е в темата само за да се заяжда...

# 713
Няма никакъв проблем,стелт.Аз мога и да не пиша,за да може ти на спокойствие да спамиш.И определено си последният човек,който може да даде отговор на въпроса ми самостоятелно.

# 714
   Този не съм го чувала... Нито пък "новото име". В Германия д-р Ланка поддържа името "Нова медицина" и списанието по темите.

# 715
  Този не съм го чувала... Нито пък "новото име". В Германия д-р Ланка поддържа името "Нова медицина" и списанието по темите.
Въй, аз много уважавам д-р Ланка, хмм, има ли сайт/ове?

Or, на сайта пише (ако не знаеш английски го преведи с Гугъл транслейт):
"In response to the ongoing corruption of his findings and the growing number of unauthorized versions of Dr. Hamer's discoveries in different parts of the world, particularly in Canada, Dr. Hamer has legally protected his research under the new and now only official English name: "GERMAN NEW MEDICINE®" (registration date: 27/05/2004). The term ”New Medicine“ could NOT be registered.

The new name "GERMAN NEW MEDICINE®" (German: Germanische Neue Medizin®) allows health practitioners as well as those seeking information about Dr. Hamer’s discoveries to differentiate the authentic research material from the dubious versions that are sold to the public as ”(Dr. Hamer’s) New Medicine“ or under completely different names.

To ensure that you learn the accurate and most up-to-date research of Dr. Hamer, we suggest that you ask to see a "Certificate of Participation", which Dr. Hamer issued to German New Medicine® teachers and therapists who regularly participated in his training sessions until July 2006."

Да ви призная купих от библиотеката за 1 долар една стара, но много дебела книга от 80-те години, която дава връзка между емоции и заболявания. Срам ме е, че прочетох само няколко страници и тази книга продължава да стои на нощното ми шкафче, както и други книги прочетени донякъде. Embarassed Да ли мога да се доверя? Едно не трябва да забравяме, че откривателя на 5те биологични закона, т.е. научната доказаност е направена от Dr. Hamer.

# 716
Защо се срамуваш не разбрах? Всяка информация е добре дошла според мен. Човек като чете и наблюдава себе си и околните се ориентира кое и дали е правилно. На мен лично първото, което ми е попадало по въпроса беше една книга на Луиз Хей - "Излекувай живота си".

# 717
Много добре прочетох Camino , и това не променя нещата.ГНМ има оригинал,има и "ментета",които ползват основите-всеки автор го крадат,това не е от вчера.
Специалистите ГНМ явно някъде са се покрили като мишки,другите са на светло и са достъпни.Кой какво ползва и прави за мен няма значение,важен е крайният резултат.

# 718
Camino, пиши в гугъл Wissenschaft plus.

# 719

Много добре прочетох Camino, и това не променя нещата.ГНМ има оригинал,има и "ментета",които ползват основите-всеки автор го крадат,това не е от вчера.
Специалистите ГНМ явно някъде са се покрили като мишки,другите са на светло и са достъпни.Кой какво ползва и прави за мен няма значение,важен е крайният резултат.

Ето, че можеш и сама да си отговориш на въпроса.... То и не беше въпрос всъщност... 

Общи условия

Активация на акаунт