Мода ли е да сме без грим?

• 24 510
  • 529
  •   1
Отговори
# 105
Зелен дух, търсиш си причина да не се гримираш ли? ОК, ако не ти харесва и се чувстваш по-добре така. Дамите които си слагат грим всеки ден няма да ти навредят.

# 106

Не мисля, че ако човек изглежда по-добре без грим е до неумение да се гримира.
Аз го мисля. До сега не съм виждала жена без никакъв грим да изглежда по добре отколкото с леко подчертаване на предимствата и прикриване на недостатъците евентуално.Защото той добрият грим е за това, не просто рисуване върху лицето. Ще се радвам на снимка за обратното.

Аз също изглеждам по добре с грим отколкото без, което не значи че се гримирам нонстоп.

# 107
  • София
Цитат
Ако изглеждате по-добре без грим, отколкото със, вероятно не умеете да се гримирате.
Да си без грим на места, където е нобходимо да си с такъв.
Така добре ли е?
Не мисля, че ако човек изглежда по-добре без грим е до неумение да се гримира. Когато много обичах да се гримирам, реших, че е добре да взема някой урок кое е подходящо за мен и отидох при една гримьорка с добро име, накрая си тръгнах разочарована, защото след един час консултации, експерименти и дадени за тогава немалко пари, жената каза, че за мен е най-подходящо да изглеждам естествено, да ходя без грим или с много лек такъв, като даде инструкции, на мен ми се стори изключително минималистичен. Не смятам, че жената не умее да гримира. Тя също не беше гримирана. И също така съм забелязала много професионални гримьорки, които ходят без грим, едва ли е до неумение.
Не вярвам, че изобщо е технически невъзможно да подобриш външния си вид чрез грим. На един му "седи" повечко, друг изглежда перфектно с оскъден.

Иначе, да, случвало ми се е префален професионален гримьор, да ми сложи 5 годинки отгоре  и да ме накара да се стресна.
Фактът, че професионални гримьорки ходят без грим, означава ли, че изглеждат по-зле с такъв?

Ех, какъв разбор. Две съвсем недвусмислени изречения написах... Rolling Eyes

# 108
Без грим изглеждам като измита чиния и болна...
ето нагледно
и с грим

# 109
  • София
Е аз казах, че брюнетките са изключение, де  Laughing
Мне, нямам това предвид Laughing Просто моите впечатления са други - не само за брюнетки.
Чиста кожа, сресана коса и най-вече излъчване хващат око почти без грешка.

Peace !

Не само гримът е важен , ако една жена има чиста кожа на лицето(без пъпки примерно), има чар и хубава фигура, стилно и подходящо  облечена е,  също ще привлече много погледи и възклицания и скрита завист Simple Smile. Не съм от тях, особено след второто дете Simple Smile , но познавам такива жени и искрено им се радвам .  

# 110
  • До хладилника, който обичам
Mirama, ще се засегнеш може би, но не видях голяма разлика Simple Smile приеми го като плюс на негримирания ти вид.

А мен ме е страх да се покажа без грим вече  Mr. Green

# 111
Давайте снимки, давайте, обещаваме да не ви казваме, че сте като измити чинии  Party

# 112
  • София
Да не споменаваме задължителния минимум грим по време на раждане.  Mr. Green  

Joy

И аз по някаква причина си мисля, че умея да се гримирам, а и ми доставя огромно удоволствие, но категорично не виждам основателна причина да го правя всеки ден  Rolling Eyes
А, че съм като измита чиния не отричам, но компенсирам с готин задник  Joy

# 113
  • София
Е, ти си много тъмна, не е честно! Laughing

Ама моля ви се, нищо от казаното не означава, че сте грозни без грим, а че с грим сте още, още по-прелестни. 4470

# 114
Зелен дух, търсиш си причина да не се гримираш ли? ОК, ако не ти харесва и се чувстваш по-добре така. Дамите които си слагат грим всеки ден няма да ти навредят.
Примерът го дадох по повод коментарът, че неслагането на грим е поради неумение или мързел. Иначе за себе си се чувствам еднакво и с грим и без. Разбира се, че не ми вредят дамите, които слагат грим всеки ден. И аз преди слагах всеки ден, сега слагам според ситуацията. За всеки е въпрос на себеусещане, а при някои поставянето на грим е желателно. Но ми прави много по-приятно впечатление в ежедневието хубава жена без грим или с много лек такъв в сравнение с гримирана. Както се разбра, има хора, на които обратното им прави лошо впечатление.

# 115
Цитат
Ако изглеждате по-добре без грим, отколкото със, вероятно не умеете да се гримирате.
Да си без грим на места, където е нобходимо да си с такъв.
Така добре ли е?
Не мисля, че ако човек изглежда по-добре без грим е до неумение да се гримира. Когато много обичах да се гримирам, реших, че е добре да взема някой урок кое е подходящо за мен и отидох при една гримьорка с добро име, накрая си тръгнах разочарована, защото след един час консултации, експерименти и дадени за тогава немалко пари, жената каза, че за мен е най-подходящо да изглеждам естествено, да ходя без грим или с много лек такъв, като даде инструкции, на мен ми се стори изключително минималистичен. Не смятам, че жената не умее да гримира. Тя също не беше гримирана. И също така съм забелязала много професионални гримьорки, които ходят без грим, едва ли е до неумение.
Не вярвам, че изобщо е технически невъзможно да подобриш външния си вид чрез грим. На един му "седи" повечко, друг изглежда перфектно с оскъден.

Иначе, да, случвало ми се е префален професионален гримьор, да ми сложи 5 годинки отгоре  и да ме накара да се стресна.
Фактът, че професионални гримьорки ходят без грим, означава ли, че изглеждат по-зле с такъв?

Ех, какъв разбор. Две съвсем недвусмислени изречения написах... Rolling Eyes
Не означава, че изглеждат по-добре без, но тезата, с която не съм съгласна е, че ако не се гримираш, то е от неумение.

# 116
  • До хладилника, който обичам
Елица, да де, ама въпросът е - защо пък да е непременно лентяйство, неумение и как още там, ако човек просто се харесва и без грим Laughing А е факт, че има много жени, които са хубави и без грим (това не значи, че няма да са хубави - или по-хубави - с грим, да не се засегнете сега). Гримът не е задължителен, особено ако човек изглежда добре и без него - всеки ден виждам хубави жени без грим и още повече такива, които щяха да са по-хубави с по-малко грим Simple Smile

Но ми прави много по-приятно впечатление в ежедневието хубава жена без грим или с много лек такъв в сравнение с гримирана.
Peace именно.

# 117
Без грим изглеждам като измита чиния и болна...
ето нагледно
и с грим
На мен ми изглеждаш еднакво добре. Само косата ти на втората снимка ми харесва повече.

# 118
  • София
А, спрете да ме цитирате тогава, така оставам с усещането, че спорите с мен. Моята теза... да не я цитирам отново. Laughing

# 119

Общи условия

Активация на акаунт