Смешки от форума - 6

• 75 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Ох, Елит, благодаря ти. Уникален постинг.

# 631
  • Варна
Докато стигна до втора страница, темата "За селянията по родното черноморие" взе че изчезна, затова поствам за тези, които не са изчели първата Simple Smile

В кой век живеем, направо и аз вече не знам... Уж сме в ЕС, уж в България било бъкано с висшисти, но да ви кажа честно, действителността показва нещо съвсем различно. И за да се убедите сами, ще ви разкажа за моята лятна почивка в курорта Царево.
По принцип откакто сме семейни вече 10та година, ходим все на едно и също място, в една и съща квартира. Но тази година бабата, която държи квартирата
още през март ме сюрпризира, че "има промяна в цената" защото малкия /5/ вече се водел на допълнително легло и не можело да ни настани в лявата стая /въпреки, че и обясних, че на нас не ни пречи да спим в стаята с ъгловите, спокойно се събираме аз и едното дете на едното, мъжа ми с другото дете на второто легло,/ и трябвало да ползваме спалнята, в която има и разтегателен диван с дюшек и пружина и съответно за тази стая цената на нощувка е с 12лв от горе. За това резервирах много приятно семейно хотелче в същият курорт. В интерес на истината хотела бе най-хубавото от цялата почивка, мазето бе направено на механа, а собственичката всяка сутрин приготвяше мекички с яйца, току що снесени от кокошките от съседния двор, не като по ол- инклузивите,
дето се тъпчат със всякакви боклуци.
С първия проблем се сблъскахме на плажа, защото не ни позволиха да си забучим собственият чадър, там където са другите чадъри и цената е 10лв. На втората вечер решихме да не вечеряме на терасата в хотела /пак да похваля хотела, стаите бяха оборудвани с хладилник и ние още в Бургас минахме през Лидъла да си напазаруваме хубаво за целия престой/, нали все пак сме отишли да отпуснем душата  и отидохме в едно заведение, на пръв поглед много хубаво, което до 12 вечерта си е ресторант, а после идва диджей от Китен и става на дискотека. Поръчахме си пилешки бутчета,  в менюто пишеше, че струват 3лв (менюто  представлява ламиниран лист, на който цените многократно са коригирани с оранжави ценички, но мисля, че ясно видях, че актуалната е 3лв), аз си поръчах специалитет "Фантазия", най-скъпото нещо от менюто,  в чието описание пишеше, че е изненадата на главния готвач, а всъщност представлява квото останало по чиниите в гюведже , и отгоре едно яйце на око да не личи кво има отдолу, да не говорим, че после два дни ми беше лошо от специалитета. Уж тоалетната за гости на заведението е безплатна, но след като ни таксуваха 2 пъти по 0.50 /а за тия 0.50 дават някаква прозрачна салфетка, нищо, че за тая сума може да си купиш цяло топче тоалетна хартия/ започнах да пращам децата да пишкат зад ресторанта, много яд ме хвана! Тъкмо децата заспаха по столовете и с мъжа ми решихме да се поотпуснем и цъфна сервитьора с искане да  си платим сметката, защото като почнела дискотеката се сменял с другата смяна и т.н. Точно в този момент установихме, че всъщност бутчетата са таксувани по 3лв всяко! На мъжа ми вече му завряха лайната и тръгна да вдига скандал, но аз го озаптих.
Започна дискотеката и си мислех, че кошмарите са приключили. Диджея пусна една балада на Константин /Константин на Райна/ и по едно време един от съседната маса дойде да ме кани на танц, аз отказах, но той продължаваше да ме увещава, когато мъжа ми, който бе афектиран от предишните събития, най-учтиво го помоли да изчезва веднага, че да не го зарита. А нахалника вместо да го послуша, се направи, че не го чува и ме задърпа към дансинга. Танцувахме и най-накрая успях да се отскубна. Но мъжа ми издебна, когато онзи тръгна към тоалетната и му строши една бутилка от бира в гърба. Уж вече всичко беше приключило, повеселихме се и към 2 и нещо тръгнахме към хотела, когато се чу: "ей софянец е сйа щи ибем мамата" и какво мислите? Онзи взел, ч се съвзел и събрал всички местни бабаити и......Пребиха го, като .....
Когато отидохме до местното РПУ, за да постъпим, като истински европейски граждани, се оказа, че кварталния е вуйчо на въпросния бабаит и само дето и той не ни почна......
Споделям всичко това, защото в тази държава цяла година си принуден да отделяш от залъка си, за да си направиш удоволствие за 10 дни, а всъщност вместо удоволствие, те пребиват и те правят на балък! До кога ще търпим всичко това, до кога, питам?!
 #2gunfire #2gunfire

# 632
Що са я изтрили?! Такава хубава ролба беше.  Laughing

# 633
  • София
еее, свикрайте, бе, хора! Такива смешки съм изпуснала!

# 634
  • в пералнята
 ooooh! Аз докато се пускам още на пързалката с Пепеляшка, вижте какво станало.

# 635
  • София
Важното е, че съпруга й като един истински европеец му е счупил една бутилка от бира в гърба.  #Crazy

# 636
  • # супернатурална #
 smile3532 smile3532 Ох, леле! Съчувствам и на женицата, ама от къде се пръкна такава хубава Елена, да сее раздор между софиянци и селяни  Joy А това: "най-учтиво го помоли да изчезва веднага, че да не го зарита" ми стана любима фраза и ще я използвам при първа възможност  Peace

Тука Бубка кефи  hahaha

... Макар че силно се съмнявам да предложите откровено на детето си алтернативата да бъде гей. ...

Е как да му предложим бе кукло златна, това сексуалността да не е от меню на МакДонаклдс да си избираш?

# 637
  • София
И аз да се включа с един цитат от темата за пътувания:

"Някой може ли да ми препоръча клуб във Виена, по възможност без чалга?" Joy

Цитирам го по памет, но много се смях навремето,

# 638
Обичам за следобедна закуска специалитета "етикет" Wink:

Къде изчезна темата за селското поведение по черноморието от клюкарника, тъкмо я четях и щрак?
Затриха жалкия опит на Марадона да напомни за себе си. Peace
Селяните си стоят по селата и си гледат градинките и животинките. А простотиите, шума и мръсотията по морето и по планинските курорти основно гражданите ги правят.

# 639
То не че не е вярно, като се замисли човек.  Laughing

# 640
"Аз с голия си задник не замърсявам плажа - опитвам се да не пърдя много."
 Mr. Green

# 641
  • Там, където ме обичат

Еее, това изби рибата!

# 642
  • София

Еее, това изби рибата!

Очаквам някой да търси клуб във Виена с чалга  hahaha hahaha hahaha

# 643
  • София
Динозаврите са били само един вид.Просто сега палентолозите редят костите по различен начин.
Laughing

Ох!

# 644
Аз съм убедена, че и маймуните са само един вид. Просто ние страдаме от колективна зрителна халюцинация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт