Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 566
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Среднощен привет  Hug
Тяна тук, но нямала интернет  Laughing Преди малко ме обзаведоха с една флашка и бързам да се обадя.
Всичко е прекрасно, само килцата почнаха да се катерят  Grinning То не бе ядене, не бе чудо.Тренировки никакви.Днес се опитах да покопая малко  Laughing в тая жега що пот се изля.Утре заминавам към Приморско ще се правя, че плувам  Joy
Дано имам интернет и вече няма да ви изпускам, че не мога да изчета после.Браво на вас   bouquet

# 196
  • Stavanger,Norway/ Varna
Как сте народе. Аз съм малко н а грасус, ама ей на за вас си мисля  Crazy

Бях на прощална вечеря с колегите в един тайландски ресторант. Толкова мразя тайландска и китайска храна, яе това ми помогна и да си спазя режима. Подложих с малко пилешко, скариди и телешко- само месото, ориз не понасям. Но си пийнах и малко повече винце.
Получих ваучер на солидна сума (егати щедрия шеф) за един от местните златарски магазини и сега ще си купя на принцесите обички, че и на мен, а може и за половинката да остане и той да намаже.

Постер- мерси  Grinning

Утре незнам дали ще стана и ще съм в състояние да си направя тренировка преди работа, но силова след работа ще направя. Благодаря ви за насоките.
Лека вечер   bouquet

ПС- наияна глава забравям какво исках да пиша. Та, Тяна, аз едва чакам да се прибера в България и две седмици ще ям смао домати, сирене, диня и печени пиперки. а, да и ракия ще пия  Laughing

# 197
Добро утро дами (и господа, евентуално  Laughing)
Днес ми е кардио ден, за това се отчитам със сутрешно кардио. Някакво много странно го докарах тази сутрин. Направих първо 10 мин HIIT на велоаргометъра, после изведнъж тааакааа ми доскуча..мразя го този велоаргометър  newsm39 по-скучно кардио не може да съществува  Laughing ..та затова "скочих" от колелото на земята, върху едно дебееело одеяло, в коридора, и започнах интервално да "тичам" на място. Така към 7-8 минути, с интервали 20 - работен, 10-почивка.

Бобченке
, така ме разсмя поста ти, рано-рано  Joy

Мацки, държа да ви се похваля, че вече е 99% сигурно - завършвам учебната година само с 2 петици, всичко останало - шестици  newsm44 newsm68 !! Цяла учебна година почти не съм излизала, но ето го и резултата  Heart Eyes Много се радвам  Party

# 198
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ейй Кат, браво, имало значи все още съвестни и способни деца. Все така целеустремена да си и за напред  Hug

Аз спах едно 4 часа само, ама съм свежарка. Пропуснах обаче тренировката, нещо кръста пак ми се обажда, да видим. Правя си в момента масажа с вендузите и бягам на работа после  Tired

# 199
Добро утро и от мен,отчитам се с 40 мин Синди,по-късно ще го мислим.
Лек & успешен ден на всички Hug

# 200
 Hug Добро утро!
Днес 20 мин интервални подскоци, 50/10 интервал.

bob4enka, успех на новото работно място!
Kath, браво!
tqna, пиши когато имаш време.

# 201
Добро утро и от мен   bouquet
Преди малко завърших късата тиха аеробика на Руми, скачам в банята и отивам на работа Grinning
Приятен ден на всички! Hug
Кат, браво!  Party

# 202
Привет и от мен.
Аз си продължавам с Шалийн и разделното хранене. В тези жеги не ми се яде много и съм доволна от показанията на кантара и сантиметъра.
Бобченка-от поста ти си личи ,че си замаяла малко главата. Mr. Green Що объркани букви  hahaha
Важното е ,че си си изкарала добре. Успех на новата работа и да си изберете най-хубавите подаръци с дъщеричката ти. Hug  bouquet

# 203
Утре заминавам към Приморско ще се правя, че плувам  Joy
hahaha hahaha hahaha

Айде пробвай и без да се правиш - да поплуваш по-истински!  Sunglasses

# 204
  • В Балкана
Кат браво на теб!   bouquet
Тяна и упражнения във водата.  Peace  Grinning

20 минути с Джилиън и 15 минути упражнения за дупе, след малко ще си направя още няколко за вътрешна част на краката, че ми е много отпуснато.

Можеш ли да кажеш какви упражнения правиш за там? Или да сложиш линк?

Аз днес - каланетика - 57 час, 20 мин. трицепс и 10 мин. упражнения ( 3 x суинг, преси, дупе)

# 205
Здравейте, момичета!
Откривам темата благодарение на tqna!   bouquet
Записвам се да ви следя и чета. Когато имам време ще споделя и моя опит!
Приятен и усмихнат ден!  Grinning

# 206
Добър ден и от мен! Simple Smile
Тяна,добре дошла на наша земя HugИ аз от неделя заминавам на Созопол и тъй като не върви да скачам на главите на останалите почиващи в хотела, мисля и аз да се правя на русалка в морето JoyТа може да пишат по вестниците-"Русалки се появиха по бреговете на Приморско и Созопол" Joy Joy
Кат, поздравления !Ти и Инчето винаги сте били пример за мен , че все още има умни и упорити млади хора!Само така! Hug
Бобченка, голям си образ! HugИ на теб пожелавам успех на новата работа!
Аз ще тренирам довечера и тогава ще дам отчет!
Черпя ви виртуално-синът ми става на 12г днес Simple Smile

Хубав ден на всички! Hug

# 207
Добро утро.

Тоник Мат /30мин/ лицеви,кофички,упр от фитнесблендер за корем-10мин и 15 мин кардио.

# 208
Здравейте мацки
днес съм на Боб изцяло - Glute Challenge и 1 час йога Simple Smile

# 209
Малвина ,да ти е жив и здрав синът   bouquet   bouquet   bouquet
Мнооого да те радва и много да те слуша   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт