ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 423
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Може би става въпрос за тази таблица.
http://www.bg-zonata.com/storage/docs/ZoneBlocks-15052012-3.htm

# 601
_belladonna_ , svetla_72 равилно ти е посочила за коя таблица става дума, но не може да се посочи директен линк към нея. Отиваш в блога , в дясно има прозорец "Линкове" и отваряш таблица на блоковете. Това е най- изчерпателната информация събрана благодарение на Emigrantka  Hug

poliville, аз палачинка с овесени трици в МВ не съм правила, но имам вариант за закуска с трици в МВ , която може да се направи и солена и сладка.

BellaBass, може да си хапнеш пилешка супа , стига да си измерила всички продукти, преди да ги сложиш в тенджерата и да знаеш на колко порции точно да делиш. Със сигурност ще си в Зоната, ако си направиш само една порция от 3 Б. Но аз винаги си приготвям повече порции. Ето моя вариант за супа топчета, където съм описала и как да се преобразува в пилешка супа.

# 602
Момичета днес нямах възможност да ям сл. закуска бях по магистралите.
И сега се чудя 4 Блока ли да изям или 2 Блока както ми е вечерята.

# 603
Дани , огромни благодарности , то аз май пообърках нещата , но не съм се отказала , още съм на етап - проба -грешка Simple Smilebouquet

# 604
 svetla_72, по-правилно е само 2 , но ако си много гладна няма да е грешно и да са повече. Но иначе не е необходимо да се тъпчеш, ако не си гладна.

# 605
Благодаря dani1712
Не бях гладна но ги направих 4 Блока. Нали пише, че за деня трябва да имаме определения брой блокове, в 22.00ч ще направя една френска закуска и ще съм си направила 9-те Блока.
Днес може и да не съм в центъра на Зоната но все пак съм в нея.

# 606
  • Варна
Благодаря момичета. Hug Видях я тази таблица но тъй като ми изглеждаше позната въобще не догледах че е обновена. Незнам защо си мислех че за друг тип таблица говорите Simple Smile Трябва да я разгледам обстойно, много промени има вътре. Добре че го има този форум да си *сверяваме часовниците*.

# 607
Привет Simple Smile
От днеска ще гледам по-стриктно да си следя блоковете. През деня имам голям успех със спазването ,но вечер му отпускам края все и то става безсмислено. Така че - имам си тефтер,където си пиша важни неща  и реших,че ще ми е по-лесно,като честно си пиша всичко което хапвам,докато пак се върна в някакъв ритъм.
Вчера дадох сумати пари за чиа ,но дано си заслужава . И аз знам,че като мазнини се смята.Много хубави неща пише за нея - мен най-много ме стимулира това,че дава енергия. Simple Smile
Хубав ден от мен   bouquet

# 608
Момичета искам съвет, много ми е трудно с тази късна закуска. Всички ли я правите?
Не може ли вечерята + късната закуска да са заедно?

# 609
Аз за късната закуска мисля,че ако вечерята ти е по-късно ,няма нужда да правиш и късна закуска.Направи си блоковете според твоя режим . Ти в колко вечеряш ? Ако си вечеряла 1-2 часа преди лягане,сигурно може и без късна.

# 610
Вечерям между 19-20ч. Към 23ч си лягам.И доста насилствено ям тази късна закуска към 22ч

# 611
  • София
svetla_72 късната закуска е много важна, постарай се да не я пропускаш. Ако си лягаш в 23:00ч, то пробвай да хапваш късна в 22:45. Аз обикновено хапвам за късна 1блок кис. мляко на айран и ядки, което не е чак толкова непосилно.
А по въпроса за пропуснатото ядене - самият Бари Сиърс казва, че ако си пропуснал ядене, значи си го пропуснал и не трябва да добавяш тези блокове към следващото ядене.

# 612
Аз имах период, когато вечерях около 18 часа и тогава си правех късната закуска. Но след това имах период, когато вечерях към 20-21 ч и не съм правила късна закуска. Но тогава пък ставах сутрин около 5 и правех междинна закуска между сутрешната закуска и обяда, че се събираха доста часове без храна, а и огладнявах. Само 2 часа след вечерята ми се струва насилствено да се храниш щом не си гладна. Просто този блок го измести към някое хранене, където изпитваш повече глад.
Иначе д-р Сиърс казва, че тази късна закуска е много важна.
Ако желаеш пробвай за 2 седмици с нея и 2 седмици без нея и прицени сама как се чувстваш и кога имаш по-голям ефект от режима.

# 613
Здравейте,

От известно време чета темата и много съм се запалила по режима  Peace

Изчислих си протеиновите блокове - 11 - понеже имам да свалям, а това си е доста храна.. бих искала да попитам, дали е нужно:

* когато имаш да сваляш килограми да намалиш дневния прием, например на 9
* да правя 2-3 дни само на айран ( видях, че едно от момичетата имаше успехи, с лунната и айран)
* да броя калориите допълнително

Питам, понеже 3 седмици се опитвам да се храня правилно, но резултата е 2 кг. а аз имам да свалям доста  Rolling Eyes Не че търся бързи резултати, но за 3 седмици ми се вижда много малко, аз така 2 год не мога да ги сваля пустите кг.  #Cussing out

Благодаря ви предварително за отговорите

Пожелавам на всички ви успех, момичета!   bouquet

# 614
  • Chicago/Varna
КераЦудка  Това, че искаш да отслабнеш, не означава, че трябва да ядеш по малко. Ако ти се полагат 11 блока, значи 11 трябва да ядеш. Тук в Зоната трябва да се яде, за да се слабее Simple Smile
За Айряна-няма никакъв проблем, след като е балансиран, можеш да пиеш спокойно полагащото ти се количество  Peace
Калориите не ти трябва да ги броиш, нито да ги мислиш. Следвай си зоновите блокове, и забрави думата "калории"
Резултата ти за 3 седмици да си  - 2 кг. е супер. Вървиш точно с правилната скорост. Нормалната загуба не тегло на седмица е от 400 до 600гр. Няма друг начин и друга скорост да се свалят нежеланите  правилни мазнини Simple Smile

Но ако много искаш бързи резултати, можеш да скокнеш при дюкянките, и тогава със сигурност ще свалиш бързо килограми, но и здравето ти ще се разклати със сигурност, като почнеш от чупенето на ноктите, от падането на косата и стигнеш до проблеми с бъбреците. Това са бързите резултати,които всички момичета искат, и лекичко ми притреперва  от фрази като "кажете ми бърз начин да отслабна".. После намират начин, и после пък питат 'Кажете ми как да си поправя здравето" Кел файда като си отслабнала и си по хубава, а от вътре си развалина. и когато  от вътре си развалина, и от вън изглеждаш така, дори и да си слаба ....

Общи условия

Активация на акаунт