СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 469
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Извините ме пропуснала съм едната страница да прочета.Вие вече сте се разбрали за всичко дето писах  Blush Blush Blush Grinning Grinning Grinning

# 511

Еl Sol ... ти си моя милост  Mr. Green... въпрки жегите и аз предпочитам лятото да съм бременна  Heart Eyes Маташ рокличката, чехличките и готово  Crazy

Сигурно е от зодията F.a.t.e. Доколкото разбрах от поста ти за петък 13-ти и ти си Скорпион   bouquet

Тоооочно така  newsm03

Inna_78 аз мисля, че и сега е така.  Peace но нека и другите споделят  Heart Eyes

cassiopeia и на мен ми се е случвало ....  Mr. Green дори през деня като съм си вкъщи пак ми се потят  гащите  Blush  Laughing

# 512
cassiopeia_vn hahaha hahaha hahaha hahaha извинявай, но много ме разсмя, защото ми напомни за мен самата, вече свикнах и аз съм все с мокри гащи, особено частта под корема Joy Joy
Но въпреки всичко и аз като Еl Sol предпочитам бременност през лятото. Аз тази зима едвам оцелях от този студ, а представям си ако бях с голям корем. Трябваше мъжо да ме облича и съблича сутрин и вечер, аз и сага не мога да си стигна краката, а ако трябваше да обувам чорапи hahaha hahaha hahaha

# 513
  • Stara Zagora, Bulgaria
Момичета, сега бях на преглед, ще правя изследването за гестационен диабет, вървим 3 седмици напред, малко даже било късно за това изследване, но досега никой не ми е казвал да си правя, дано всичко е ок, много се надявам Praynig. Някой беше правил да сподели, ако има време как е било.

# 514
Августа, видях линковете ти за дисплазията - хубаво е, че подсещаш за това - в БГ по здравна каса след раждането се полага ехографски пеглед при ортопед и наистина отидохме в рамките на първия месец - той каза, че е ОК детето и че нямало никаква нужда от повторно ходене при ортопед преди 4-годишна възраст - така че не го забравяйте този преглед  Peace
Anhela, бременна може да си си карала и до 9 месец ако искаш ски, но с бебе ще видиш, че ще ти е далеч по-трудно и сложно - то не е пакет, увит в пелени, който можеш да подхвърляш когато и на когото искаш, а е човешко същество с нужди през кратки интервали от време - например от кърмене. Нещо повече - ти също, ако кърмиш, си имаш своите нужди, а именно - през максимум няколко часа някой да ти изсуква млякото от гърдите, иначе става лошо, много лошо  Confused И това е само едно от нещата... Обаче пък можеш да вземеш майка ти на пистата в чайната - оставяш я там с бебето, правиш няколко спускания, отиваш в чайната, кърмиш, пак правиш няколко спускания и така  Laughing
Мама Зайка, стискам палци - каквото и да се налага, да се държи бебчо максимално дълго в коремчето и да е здравичък и да се храни добре  Praynig
Каси, аз си ходя отпред ниско долу мокра постоянно в тия жеги - чак и полата ми отпред се навлажнява - не и личи, но я усещам и започва да се мачка, много неприятно, но такъв ни е сезонът  Hug
Маймунката, услех с изследването, не се притеснявай предварително, често са си просто по-големи бебоците  Hug
Инна, за педиатъра и сега е както си го спомняш  Hug Аз точно вчера водих Камен да го мери неговата педиатърка и тя като ме видя - леле, колко си станала голяма, разправям и - мдам, расте новият ти клиент  hahaha
Аз да ви се похваля - другата седмица ще имам само 2 работни дена и приключвам, после отпуска и майчинство, много ми е кеф, ще си почина и на море ще отидем и изобщо - пей сърце. Утре пък ще водиме дребното в планината на разходка и да берем диви ягодки  Party

Хубав уикенд на всички  Hug

# 515
Мами,ето ме от шейново Hug прегледаха ни,доста чувствителна матка,лекос скъсена шийка,силни контракции,това са показателите,бебо е добре,върви една седмица напред Peace сега ми записаха тоновете и да видим какви хапове ще ми дадат Hug
надявам се скоро всичко да е наред и да не идвам повече до 9-тия месец Praynig и най-вече тати да си е при нас Praynig Praynig Praynig
навън е страшна жега,а снощи така хубаво валяяя Crazy
ще остана поне 3 дни Thinking пазете се и дано всичко е наред Hug Hug Hug

# 516
Ел_сол, ако трябва да ходя през две седмици вече и аз ще съм за 30.07, защото мъжо има работа тогава  в София и ще използвам да ме закара. Като ми мине прегледа на 17-ти, ще ти кажа какво съм се разбрала с Коновалова  Hug И аз като теб и имам огромно доверие. Термините ни са през 5 дни, да не се засечем и ние в една стая  Heart Eyes Вие говорихте ли нещо, дали няма да излиза отпуска точно септември  newsm78
Ариел, аз също мисля да раждам в Щерев. За тоновете не мога да ти кажа, защото сега ще са ми първите записи, но наистина може да се обадиш на регистратурата да питаш, много са любезни и ще ти отговорят  Hug
Зори, мерси за инфото за Техномаркет-а  Hug
Фейт, мерси мила - и аз нямам търпение да започна тепърва със списъците и покупките  Party

# 517

Аз да ви се похваля - другата седмица ще имам само 2 работни дена и приключвам, после отпуска и майчинство, много ми е кеф, ще си почина и на море ще отидем и изобщо - пей сърце.

Ееее супер ... малко по малко всички вече излизате в отпуска  Hug

Франчи ... Мама Зайка и тя е в Шейново, така че си имаш дружка  Hug
Пазете се  Hug

# 518
  • София
Ел_сол, ако трябва да ходя през две седмици вече и аз ще съм за 30.07, защото мъжо има работа тогава  в София и ще използвам да ме закара. Като ми мине прегледа на 17-ти, ще ти кажа какво съм се разбрала с Коновалова  Hug И аз като теб и имам огромно доверие. Термините ни са през 5 дни, да не се засечем и ние в една стая  Heart Eyes Вие говорихте ли нещо, дали няма да излиза отпуска точно септември  newsm78
Ариел, аз също мисля да раждам в Щерев. За тоновете не мога да ти кажа, защото сега ще са ми първите записи, но наистина може да се обадиш на регистратурата да питаш, много са любезни и ще ти отговорят  Hug
Зори, мерси за инфото за Техномаркет-а  Hug
Фейт, мерси мила - и аз нямам търпение да започна тепърва със списъците и покупките  Party

Нищо не сме говорили за самото раждане. На мен самата още ми се струва толкова далече...То не е, ама... Дори тя да е отпуск, аз пак ще раждам там, защото истината е, че имам доверие на самата клиника, а моят мъж също много държи на познатото. Живи и здрави, всичко ще е ОК.

# 519
Момичета, сега бях на преглед, ще правя изследването за гестационен диабет, вървим 3 седмици напред, малко даже било късно за това изследване, но досега никой не ми е казвал да си правя, дано всичко е ок, много се надявам Praynig. Някой беше правил да сподели, ако има време как е било.

maimunkata1,
за ГД,отиваш рано сутринта на гладно.Предварително си купуваш от аптеката глюкоза 75 гр.мисля,че беше пакетчето.
Взимат ти кръв-засичаш часа..Разтваряш глюкозата във вода и я изпиваш.Не е кой знае колко гадно,като сироп:)))Точно след 1 ч.пак отиваш да даваш кръв и след 1 ч.пак.Т.е 3 пъти през 1 час.
Обикновено се прави между 24 и 28г. седм,но щом са ти казали и че сега може,не го мисли.
Резултатите са готови на следващия ден.Аз си го правих в лаборатория Рамус,с направление от гинеколога.Ако случайно има съмнение за ГД ще те подложат на диета.Но като видяха направлението ми,жените от лабораторията много се смяха и казаха,че напоследък е "мода" този ГД да се изследва. А бебоците просто са ни големи:) Joy

# 520
Момичета, на някоя от вас да е изписван Дексаметазон или друг вид кортикостроиди?

# 521
  • Stara Zagora, Bulgaria
future-maman,много мерси, пакетчето вече го взех, ще си прекрам страхотен съботен ден в лабораторията Laughing, ама да сме ок Praynig, стискайте палци. Бебка и тя, аз й казвам на галено малката ми , а тя не е много малка явно Wink, а мислех че нормално ще се ражда, почвам малко да се плаша Rolling Eyes

# 522
Здравейте!
Честит матрачета на септемврийските тумбачета  Laughing Laughing
Зайче , стискам палци мила , поне да се задържите 2 в 1 до средата на август  Hug

За запис на тонове - при нас не правят , но аз съм спокойна , тъй като док всеки път ги пуска на ехографа да ги чуем + доплер(док.е мой човек)
Франческа Hug и ти се пази

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 15:28 от rossy-pm

# 523

Така вчера се озовах в Пренатал. И аз да намажа от онези 60%, с които Флауърс ни зариби  Laughing Купих толкова много и толкова готини нещааа. Умрях от кеф  Wink

Моля да ми дадеш пример с цените че моя мъж не е от тези дето имат търпение да не си хабя патроните да ходя до The Mall  bouquet Hug
  Виж на моите снимки, но трябва да ги увеличиш май има цени, на снимките където са по две неща, цената е за двете Wink

Berbera За чаршафите, аз видях още в сайта и поръчах едни на ТАС и едни от тези и да ти кажа, тези изглеждат по-хубави и по-меки от ТАС-а така, че не се кахъри, единствено размера мен ме притесни не бях го погледнала и ако вземем кошара 140, тия 150см ще са леко къси, на ТАС са 180.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 15:36 от Анонимен

# 524

Общи условия

Активация на акаунт