Изживели сте кошмарна седмица. Дано скоро Ивко да се възстанови и да хапва с апетит
Не знам какъв съвет да дам за хапване , за водичка- пробвай от лъжичка, наистина не знам какво да посъветвам, за това ще стискам силно палчета скоро всичко да е наред

Май малко деца ходят без проблем в лекарски кабинет
Това за мен не е случайност, а може и ентусиазма ми
Бързо да го забравяте
Дано Ивко бързо се възстанови напълно
Пробвай да му дадеш вода направо от чаша,а за хапването пробвай с нещо от вашата храна...
Ние си ядем попарка за закуска, Благовест направо я обожава,сутрин подскача на стола и вика "пупа"
Ама ми се ще да му разнообразя малко менюто 
Стискам палци да се възстанови бързо.
За храненето и аз мисля, че не трябва да се притесняваш, и коремчето му сигурно е свито, ще увеличи количеството постепенно. За водата и аз съм чувала за спринцовка. Надявам се бързо да се възстанови напълно Ивайло.
И така всеки ден. И сега пак става раздразнителна, дори като бяхме на плаж с Нурии първият път Стела беше много кривичка, тя ака по веднъж на ден - сутрин, но тази беше пропуснала. Та мрънкаше много, по едно време ми замириса на нещо - тя си беше голичка и разбрах защо е така крива. Направи го още 3 пъти за деня - по съвсем малко ако и с рев, не знам защо беше така, може би защото беше по-твърдо. Та така, може би иска да ми даде сигнал, че е време за гърне, ама майка й е тъпа и упорита 
Влиза и излиза от тоя басейн, аз я държа през цялото време и накрая реши, че й харесва да стои в него и се поспря. Ама да не си помислите, че седна - о, не - стоя си така права и аз я държах. Половин час
И тъкмо преди да си тръгнем се заигра с кофичката, а Ники си заравяше едното сандалче. И така де, много забавно беше 
Хаймани с хаймани
За водата - пробвай със спринцовка или от капачката на шишето.
Аз днес сутринта изпратих ММ на разходка с децата 
Важното е,че сега Ивайло е по-добре!Не го насилвай да яде и да пие вода.Племенницата ми беше хванала този вирус с повръщането и педиатърката каза да не я наливат в никакъв случай с вода,голяма грешка било...А по принцип и за правя така,когато детето ми повръща,защото ме е страх да не се обезводни,не разбрах защо,но било много грешно
Стискам палци да нямате повече проблеми и Ивко да се оправи напълно вече!
А овесените ядки ги правя така:На 100 грама вода слагам 1 супена лъжица овесени ядки.Варя ги,докато хубаво се сгъстят и омекнат,но да не се сгъстяват прекалено много.След това ги оставям да поизстинат и към тях вече всеки път различно...Някой път прибавям кисело мляко и някакъв плод,като съвсем леко пасирам....Друг път ги смесвам с плодово пюре и така...Алина много ги харесва. 
Колкото повече растат,толкова повече рани и синки ще има по тях...Боян като проходи целия беше в червени петна,синини,ранички...Ужас просто
Алина засега няма такива неща по себе си,ама да видим до кога...
А за рожденния ден все още не сме решили какво ще й подарим.
вдъхновихте ме с тия ваще супи,дето готвите. Ей сега и аз направих на Ивайло.Купих един замразен микс -праз,лук,брюкселско зеле,морков,магданоз целина.Сложих картофче и оризче. после застроих със жълтък и кисело мляко и смятам за вечеря вместо мляко да ядем супа,а довечера вече млякото преди сън 

. На гърдата ми се обели кожата и сега ме е страх да не се възпали. Не много ама все пак нямам кожа.Ако имате някакви идеи за изгаряне моля Ви споделете.