. Вече сме малко по-добре
. Вчера давах няколко пъти водичка със спринцовка, както и един рехидратиращ разтвор, който взех от болницата. Събра му се около 170-180мл вода и около 500мл мляко. Давам и един пробиотик, който е подходящ и при диария.
имаме проблем във входа и понеже домоуправителката е на море аз ще се занимавам със едни приятни неща 

месечинка на Аличка!Следващия път ще черпим за годинка 

Те нали са хартиени и шумят и тя им се кокори, та дядо и я научи да ги къса и сега като докопа вестник голяма занимавка пада, мачкане, късане, хвърляне на пода
Също така мног обоича да си общува с "другото бебе" в огледалото. Тупа по него, приказва му, напоследък гледам са в много добри отношения, боц му дава

Наистина времето лети 

През деня пих много кола и от 1:30 до 4:30 не можах да приспя Кристиян. Като ококори едни очи милото ми детенце и беше като хипнотизирано. 
.
. Ама и тя ще се оправи.
.
. За компресите Лили като беше болна и Панадоли, Нурофени тен подобни като не исваляха темпаратурата и само с компреси я свалях.
. къде ги намираш тези торти направо ми изтичат очите 
Събира сили да се катери. Не знам как но вчера се изправи на затворената врата към терасата, на която няма на какво да се хване...
Само с ръчички по стъклото и хоп прав, но не сигурен и веднага търси мама.
Направо настръхнах като те четях! Радвам се, че сте по-добре и дано съвсем скоро се похвалиш, че сте се възстановили напълно.
Но пантенол спрей не се пръска върху открита рана, така че щом вече се е обелила кожата внимавай какво слагаш.
Мерси за почерпката.
Кали чете вестник, ама Даниел го яде.
Докога ще слага всичко в устата си не знам.

Да расте все така будно и красиво дете
Как лети само времето... Като си спомня как всички трънехме като тръгна да раждаш толкова рано...Алинка добре ни изненада
Браво на Лили,колко РД само,голям купон 
Ама ние нали си търсим сеир
Та ще си седим вкъщи днеска
После пак ще се включа
Има малка вероятност да започне стоежа на една фабрика до Варна, ама да видим, може и да се осуети решението ни
Добре , че се пооправят нещата при теб. Аз щях да посъветвам същото - Дефламол

Кашлицата намаля - кашля само по няколко пъти на ден
Сополите обаче много го мъчат
Слагам капки вече 3ти ден,ама като гледам няма голям ефект... И солена вода доста често пръскам...Опитвам и с аспиратора,ама нещо не ми се получава
Той и така настина според мен - потен и лъхнат от прозореца... Ама пък не съм забелязала да мирише
Дай Боже молитвите на всичките ни дечица да се сбъдват!
голям кошмар сте изживели. Надявам се скоро притесненията ти да останат в миналото. За теглото хич, ама хич не го мисли. И Коколин април месец беше свалил 220 гр, но на следващия месец ги навакса. А ти окончателно ли го отби Ивко? Прощавай, ако въпросът ми е неуместен или ако не ти се споделя по темата. Но ако е било заради самото ти боледуване можеш да релактираш и да си продължите и занапред. Понася ли му настоящото АМ, което му даваш? Стискам палци всичко да е наред при вас!