Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е тъмният цвят на дървото на мебелите в тази връзка?
Как мога да създам плетена лампа, подобна на тази в магазина, с помощта на една кука?
Кое масло бихте препоръчали за обработка на мебели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е тъмният цвят на дървото на мебелите в тази връзка?
-
Как мога да създам плетена лампа, подобна на тази в магазина, с помощта на една кука?
-
Кое масло бихте препоръчали за обработка на мебели?
-
Възможно ли е да се удължи вратата на шкафа чрез изрязване на дъска и закрепване към пантите?
-
Какво е ремолажът, използван за дърворезбите?

Благодаря, ама от всичко изредено разполагам само с С200 и двете си ръце! На помощ е абсурд да разчитам, и без това всеки ден ми се заканват, че като изляза, връщайки се може и да не си открия табуретката. В къщи се предпочита по-модернистичен интериор, а не искам да навлизам в подробности как от мъжът ми бяха изхвърляни цели корпуси от правени по поръчка модули с естествен дъбов фурнир, че още ми се къса сърцето.
Уф!
!)
после да изшкуриш и боядисаш на четки, да стане като състарена и да не личи петното от запълваното...всъщност така или иначе отгоре ще има саксии
И най-много по тази причина ми се иска да оправя масата
Дръжки - какви мислите,че ще отиват ?