Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е тъмният цвят на дървото на мебелите в тази връзка?
Как мога да създам плетена лампа, подобна на тази в магазина, с помощта на една кука?
Кое масло бихте препоръчали за обработка на мебели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е тъмният цвят на дървото на мебелите в тази връзка?
-
Как мога да създам плетена лампа, подобна на тази в магазина, с помощта на една кука?
-
Кое масло бихте препоръчали за обработка на мебели?
-
Възможно ли е да се удължи вратата на шкафа чрез изрязване на дъска и закрепване към пантите?
-
Какво е ремолажът, използван за дърворезбите?

многоооооооооо ми хареса.
Другата част от мебелите е покрита с акрилна боя, поне така е посочено от производител, върху МДФ. Имаме идеи да се боядиса с автоемайл лак и полира с машина за автомобили. До къде трябва да се мине с шкурка - до окончателното премахване на черната боя? Мислите ли, че ще се доближи максимално до търсения ефект. А след минаване с шкурка, ако се боядиса с акрилна боя? Кой ще е по-добрия вариант? За отдаване под наем на апартамент е и идеално пасва като размер и приложение. (Знам, че може би отговор ще намеря в по-задълбочено ровичкане из темата, но като дори и не знам каква е разликата между МДФ и ПДЧ, дори не знам дали има значение, не мога да усетя какво точно търся.)
направо седнах там...
благодаря за линка.