ВМ НВХ - част 50

• 52 268
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Ох, ох, ох, звучи супер - и за ядене, и за мазане Sunglasses Дано да има в тукашната аптека. И на мен ми предстои моренце скоро Wink

# 136
Умбричка, Честит Рожден Ден!!! Да си жива и здрава, много обичана и винаги да имаш поводи да си усмихната! Бъди все така лъчезарна  Hug И нека всичко лошо остане зад гърба ти   bouquet

Тони, все едно по поръчка ми пускаш това инфо!!  Mr. Green Точно вччера реших, че искам д аси намеря какаово масло (нали съм на вълна десерти.. ) и се рових по разни сайтове и да се чудя от къде да поръчам. Мнооого благодаря!

# 137
Пък аз стоя и си мириша на какао Simple Smile)))
Бързайте , че в аптеката дето ходих имаше само 10 кутии ...аз май взех 6- 7 кутия... Май Умбра разправяше за мазането с какаово  масло....аз си и близнах де , ама  не знам . Rolling Eyes Аз не харесвам много кокосово масло , освен върху омлета ...Виж краве масълце си хапвам и ей така .

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 19:53 от tonyduve

# 138
  • София
Честит рожден ден, Умбра. Бъди жива и здрава, по-малко кахъри и много поводи за радост и празнуване.    Gift newsm59

Момичета, тъкмо хвърлих едно око в готварската тема и попаднах на следното изкушение http://illusion123.wordpress.com/2012/07/27/%D1%8F%D0%B9%D1%87%D … 0%BD%D0%BA%D0%B8/ , което обаче е абсолютно за нашия случай.

# 139
Благодаря за рецептата, Петяя! Ще я изпробвам сигурно още следващите дни Simple Smile

# 140
Умра, честито, жива и здрава, и само тука да си седиш , при нас Wink
Аз вече трети ден закусвам варено яйце + сардина. Имах съмнения в началото за тази комбинация, ама се оказа че е хубаво и ме държи до обяд, без проблем.
Снощи хапнах 2 хапки, коричка, препечен хляб, и то по нощите, ама бях заредила машината, не съм правила хляб от 2 седмици , и снощи мъжът ми се размрънка, и като станах да я изключа около 12, така хубаво замириса, и не издържах чупнах си малко , и го комбинирах с много масло.
Днес се самонаказвам и няма да ям млечни пък!
Приятен уикенд на всички.

# 141
...
За хранене на раково болни пациенти препоръчвам следните филми (аз лично съм ги вземала от местната библиотека).

Healing Cancer From The Inside Out
Скрит текст:
The Beautiful Truth - the world's simplest cure for cancer
Скрит текст:

за тези от нас, на които времето им не стига за нищо, може ли един кратък и сбит преразказ за какво става въпрос
благодаря

добре дошла и успех с режима и здравето

Аз попрехвърлих ревютата и подразбрах че става дума за лечение на рак без химиотерапия. Което бих пробвала ако имам два живота.

# 142
  • София
Момичета, вие използвате ли тахан? Ако да, какви са вашите рецепти?

# 143
В тукашната аптека "Марешки" аптекарката беше убедена, че какаовото масло не става за ядене Shocked Казвала го с целия си опит, а изглежда на минимум 60 години Rolling Eyes И не, нямали такова нещо в аптеката. Жалко Close

# 144
Ааа и аз все за тахана подпитвам то време на време. Защо се яде това чудо, за какво помага или не помага?

# 145
  • София
Момичета, според мен какаоно масло в аптеката може само за мазане да се използва, а от хранителен магазин ако го купите, е друга работа.  Peace  http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D … -%D0%B3%D1%80.727

# 146
Петяя, точно за такова 100% натурално става въпрос, а не за крем с какаово масло, какъвто наистина имаше в аптеката. Но да се твърди, че какаовото масло изобщо не става за ядене - това ме втрещи.

# 147
  • SA
Ако става въпрос за натурално какаово масло, без други примеси, не виждам защо да не може да се консумира. Ако разбира се е някакъв крем за кожа с какаово масло, естествено , че няма да става за ядене. Ще мина и аз през аптека "Марешки" в Пловдив да проверя.

# 148
Umbra  nbirthday Честит Рожден Ден и благодаря за закуската! Да си жива и здрава!  newsm67

WASP, за да предам синтезирано съдържанието на двата филма ще трябва пак да ги гледам, за да си припомня нещата. Бях ги гледала много отдавна и понеже не ми е необходима тази информация, по-скоро от любопитство се интересувах, та и за това не си спомням детайлите. Но като цяло препоръчват минаване на изцяло био/органик хранене, с много (литри) прясно изцедени зеленчукови сокове, май без животински продукти, но наистина не си спомням повече подробности. Също прокарват идеята, че химиотерапията е убийствена за тялото и дори и да убива раковите клетки, много често убива и имунната система и рано или късно рака пак се връща или пациента умира от усложненията/страничните ефекти от химиотерапията (или от високата токсичност на тялото в следствие на химиотерапията). Филмите са пълни със статистики и факти от научни изследвания. И разбира се, филмите пропагандират клиниката на Шарлот Герсон (Gerson) в Мексико (изгонили са ги от Америка), където лекуват раково болни пациенти с органик храна, сокове, клизми с кафе - срещу "скромната" сума от $5000/седмица!!! То не че и химиотерапията е по-евтина де.

# 149
Сега видях, че The Beautiful Truth - the world's simplest cure for cancer го има и на youtube.

Някой питаше за Зоната, аз бях на тази диета малко повече от една година. Чувствах се добре, но факт е, че не успях да отслабна с нея нито грам. Мисля, че е добър начин на хранене за тези, които искат да поддържат килограми; или поне на мен така ми се отрази.

Аз всъщност ви следя от първа страничка на предната тема. Това е може би една от малкото теми в този форум, където хората са толкова добронамерени и тона е умерен и балансиран!

Аз по принцип не обичам да закусвам; трудно ми е сутрин да сложа нещо в устата. И понеже този режим не задължава непременно да се закусва, често или нищо не ям или се ограничавам само с 1 ч.л. чисто масло (много добре ми действа за  smile3550 )
По-нататък ще споделям и менютата си.

Общи условия

Активация на акаунт