Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръчителните насоки за консумация на ядки по време на диета?
-
Какви са препоръките за хранене по време на режим ВМ-НВХ 49?

Не знам дали щеше да има голям интерес и да свърши бързо, но чудесно, че си случила да го купиш.
Цената му ме усъмни, затова, да не ти стане нещо, ако го опитваш
пожелавам ти късмет, здраве, благоденствие и сбъднати мечти. Наздраве!
Ами, естествено, че храненето ми е докарало проблеми... Явно не само храненето, има си и гени за тази работа, но храненето е средството до голяма степен да се контролират проявите на гените. И толкова ме е яд, че когато съм била дете, тези неща не са се знаели
На цялото ми семейство е можело да му бъдат спестени доста неприятни преживявания, ако информацията, с която аз разполагам сега, е била налична, когато съм била бебе например... А има промени, които са необратими. И не спирам да се питам как е можел да се развие животът на някои от близките ми, ако навреме са реагирали правилно
Например някои можеха още да са сред живите
Утре пак ще съм на работа до късно , така, че ще ви пиша и чета в неделя..Желая ви един много релаксиращ уйикенд !
- това така яко дига инсулина, а оттам се стимулира и растежа на раковите клетки

,но ще кажа числото,когато стане по-прилично