ВМ НВХ - част 50

• 51 871
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • here, there, everywhere
Благодаря ви момичета. Нека погледна.
Хммм иска регистрация. Безплатно ли е

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 20:32 от TedyV

# 676
Днес на пазара попаднах на патешки яйца (от щастливи патки). Никога досега не бях срещала  Crazy
Та утре омлета ще ми е па-па-па... Твърди се, че били по-вкусни, пък ще видим. Драмата само е, че при тях риска от наличие на салмонела е по-голям, та ще трябва много яка термична обработка.
Направих сусамките на W. A. S. P., ама не съм ги опитала още. И те за утре ще останат.
Намислила съм сега да забъркам това:
Coconut Gelatin Dessert
Ако се получи, ще го боцна в рецептите.
Теди, добре дошла!
Тук нямаме точни правила, всеки нагажда режима към собственото си тяло. Важното е мазнините да са много и само добри, въглехидратите - сведени до минимум. Другото се намества. Успех!  Peace

# 677
След ,като напоследък бях толкова сериозна с режима../въгл, имам предвид/, днес изпаднах в една ситуация, дето нямаше как да откажа  / на детето ми  и то пред много хора.../ , и хапнах  въглехидрати, ама от най-измислените..  На празник в даскалото... имаше хапване..и Пикла единствена се сети за родтелката си,  мен сиреч...и ми донесе  един хамбургер, салата от макарони с майонеза и плодове в една чинийка..Другите родители гледаха как децата им си папкат, но никой не се сеща да им предложи каквото и да е...и  така останаха удивени , че дори не се стърпяха и и казаха:  " Ама това е за тебе, ти трябва да си хапнеш, днес цял ден си била на тренировка.."   Crazy
  Ей, това отношението деца-родители много криво го разбират някои....  Аз обаче си го взех и благодарих на детето си... ами хапнах  си, не, че бях гладна, ама ме доядя  на онази, дето дъщеря и не се сети една вода да и донесе, а дава акъл ...Утре пак режимна, то какво да го отчитам дали съм била режимна, като то всеки ден трябва да си е режимен и дан не ни прави впечатление....
Шоки, мерси за съвета , ще го видя в Ай Хърб кокосовото масло...тук има най-различни , трябва да ги разгледам обаче,защото има и доста на ниска цена, но  не знам каква е разликата между тези по 8-9$ и другите по 20$ буркана... Като хапвам по мазничко и ми е едно спокойно...

# 678
Пинки, аз се водя по съотношението цена/количество на първо място, а на второ гледам и маслото да е по възможност по-натурално (екстра върджин/студено пресовано). Понеже тук кокосовото масло е безбожно скъпо и освен това трудно се намира, а това, което съм намирала, на всичкото отгоре е обезмирисено (явно за да става за готвене), предпочетох веднъж да поръчам екстра върджин и да видя какво, аджеба, представлява. Хареса ми, няма спор Embarassed И като си направих сметките, общо взето цената излиза сходна, както ако купя същото количество тук, но качеството е по-добро... Сега гледам, че е на по-изгодна цена маслото на Source Naturals и дори се замислям пак да си поръчам Embarassed А още по-изгодна (като цена за грам) излиза голямата Нутива от 1,6 литра - тя ще бъде идеална за готвене...

Не знам, при вас със сигурност има по-голям избор и вероятно дори няма нужда да поръчваш, а можещ да си избереш просто в магазина Embarassed

# 679
Cioccolata, Bobeto, благодаря.
Моят план е постепенно да въвеждам мазнините. Предният път като опитах веднага започнах с тях, вдигнах килограми и се изплаших и спрях. Смятам също така постепенно да намаля млечните, но не и напълно да ги спирам. Много ги обичам, мога само на тях да карам, но си мисля, че ще са ми препъникамък.
Излишно е да казвам, че въглехидратите ми липсват. Ама няма пълно щастие. Както казваше един мой шеф "За да направиш омлет първо трябва да счупиш яйцата" Mr. Green

# 680
Успех Теди
И аз качих в началото
После анализът показа, че млечните и протеините са ми били много
Щом ги вкарах в граници и си върнах нормалните кг
Но аз все пак дойдох тук след 18 месеца Дюкан, което нямаше как да не окаже влияние, поне при мен

Вчера, докато копирах част от рецептите ми в режимната тема разбрах колко много рецепти съм забравила
Напоследък с тази заетост губя идейност какво да готвя и се усещам как се въртя около няколко ястия само

Нещо трябва да се направи по въпроса май

Вчера сложих пастърма да се суши в хладилника, св. Филе стоя накиснато в солен разтвор седмица
Надявам се след седмица да е готово

Вие как сте със солта?
 Аз установих, че ако ям по-безсолно и изяждам повече
Т.е солта по някакъв начин спомага за чувството за ситост
И пак моето солено е безсолно за моите мъже

Приятен уикенд от мен
 Hug

# 681
Много ми хареса рецептата за вафлите-питам се дали мога да сложа слънчогледови и тиквени семена newsm78-преди правех едни такива блокчета с мед обаче...Аз солено не обичам,не съм забелязала да ми влияе на апетита.
Чоколата беше споменала за един магазин-"Вино и сирене за приятели"-да кажа,че маслото им е много хубаво-режат от една голяма буца-около10 лева е килограма.Прясното мляко е нехомогенизирано-като стои в бутилката прави каймак отгоре.

# 682
WASP  bouquet
И аз си мисля, че последните дни попрекалих с протеините, но то беше за да не чувствам глад. Страх ме е да се кача на кантара Embarassed
Понеже от много време държа темичката под око та някой беше споменал за кокосови стъгротини, но на доста голями парчета. Купих ги тук от един турски магазин. Е няма такава вкуснотия. Предполагам лесно ще прекаля с калориите с тях и трябва да се спирам.

# 683
Не можах да допълня предишния ми пост. Не откривам Америка, но статията ми хареса.
http://www.recipemagician.com/produkti/kokosova-maznina-maslo/

# 684
  • София
Здравейте,

Вчера вечерта не можах да устоя на 2 праскови, които после само ми остъргаха стомаха и хапнах 1 сладолед  Embarassed За сметка на това сутринта като станах с мъж ми отидохме на една 3,5 ч. разходка в планината. Понабрах си малко къпини и веднага ги забърках, със сметана, кисело мляко, малко кокосови стърготини и желатин, а сложих и четвърт ябълка. Сега си имам закуска за няколко дни напред. Мисля да си забъркам Опалянките и дробчета с масло.

Момичета може ли да пуснете линк към маслото, което купувате от IHERB.

Това е линк, който от време на време поглеждам и много ме вдъхновява https://www.facebook.com/getyourfitnessinspiration?ref=stream . От септември ще възстановя фитнеса, че малко го позабравих, а само народните танци не са ми достатъчни.
Какво мислите за Тае-бо-то?

Хубави почивни ден

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 15:07 от Петяя

# 685
Петяя, преди време купих и още си имам и си дояждам това кососово масло: http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-15-fl-oz-445-ml/5280

А тази сутрин не се стърпях и поръчах това (сега то излиза по-изгодно): http://www.iherb.com/Source-Naturals-Extra-Virgin-Coconut-Oil-16-fl-oz/5560 Embarassed

# 686
  • София
Благодаря Cioccolata   bouquet

Ако има желаущи за тае -бо в района на Мола на Стамболийски, нека каже, може да ходим заедно

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 23:24 от Петяя

# 687
  • Sofia
Момичета, страхотни сте!
За срещата не съм гласувала, защото след 15  септември не знам каква ще ми бъде програмата, но ще се съобразя с вашите желания.
 Cioccolata , съседки сме, може и да се познаваме от квартала Hug

# 688
W.A.S.P и аз обичам соленко и наистина сякаш мозъкът ми не отчита напълно безсолната храна и не дава сигнал ,че съм сита.Ползвам морска сол ако е вярно, че е по-полезна.
TedyV аз си смятам калориите с една програмка и така ми е по-лесно, но пък при мен освен въглени ми е бил висок и общия прием на калории.Сега пък са ми малко белтъчините и все ги донаваксвам, само с мазно не става hahaha
Bobeto освен и домашни колбаси да почнем да правим, друг начин не виждам.Скоро четох рецепта за някакво контра филе -осолено, подправено и ... доста дълго ми изглеждаше, но ще я пробвам някой ден.И без това малкия ще почне да си иска саламчета по-нататък, че поне да е домашен, макар и несполучлив hahaha

# 689
Margi, възможно е  Wink Аз живея до мол "Сердика".

За солта в храната - аз не обичам много солено и последните години май доста съм я намалила... Не ми харесва и съвсем безсолно, но когато на мен ми е добре или дори ми е солено, на много други хора им е безсолно, чудна работа Rolling Eyes Обаче със сигурност съм установила, че когато хапна нещо прекалено солено (за моя вкус), като например неизкиснато сирене или необезсолени маслини, веднага задържам вода и ми трябват няколко дни да я изхвърля Embarassed Не съм забелязала солта да ми повишава ситостта, но ме дразни това задържане на вода.

Докладвам за биволското кисело мляко на "Добрев": много е хубаво Embarassed Честно казано, аз не намирам разлика спрямо биволското на "Бор Чвор", и двете ми харесват, а на БЧ ми харесва и овчето Embarassed

Отивам да правя Жак Пепеновото брауни Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт