CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №23

• 35 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
В Общинска банка Плевен не знам по какво подбират, но май често им се налага Laughing

# 586
  • София
angel4e_f , ако е софийския затвор - там е много хубаво. Била съм в канцелариите преди години - уютни, подредени, модерни за времето си. Предполагам, че и сега е така.
Малко тягостно ми беше от решетките на прозорците, но то сега навсякъде ги има.

# 587
Някой може ли да ми каже каква е заплатата по програмата "Ново начало"? На едно място чета - 300лв., на друго - според длъжността за която ще те наемат?  newsm78

Заплатата е минималният осигурителен доход за длъжността, определя се по една таблица - може да я намериш в нета. Зависи от сферата, в която ще си заета и от длъжността.
Аз работя сега по тази програма и мога да ти кажа, че си е хубава програмата и си заслужава.

Благодаря ти. Peace Аз все още се колебая, защото позицията която ми предложиха ме стресна, т.е. не позицията, а мястото - затвора. Имам 2 дни да реша. Rolling Eyes

Имам позната която искаше да работи там  Crazy завършила е социална педагогика. Точните й думи бяха: -Мммм сладка работа.
Не знам какво имаше в предвид.

Анч успех!

Вчера ми се обадиха от Британика.  Да се надявам ли на нещо сериозно?

# 588
Объркала съм темите Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 09:24 от radi86

# 589
angel4e_f , ако е софийския затвор - там е много хубаво. Била съм в канцелариите преди години - уютни, подредени, модерни за времето си. Предполагам, че и сега е така.
Малко тягостно ми беше от решетките на прозорците, но то сега навсякъде ги има.

Не е Софийският, аз съм от северозапада. Simple Smile Но се реших, ще пробвам - нищо не губя. Ако изберат мен ще спечеля, ако ли пък не здраве да е. Отивам сега да си дам документите, а вие стискайте палци! Praynig

Имам позната която искаше да работи там  Crazy завършила е социална педагогика. Точните й думи бяха: -Мммм сладка работа.
Не знам какво имаше в предвид.

Аз съм с администрация и управление и уж според БТ точно от такъв човек като мен се нуждаели пък да видим.
Ще се похваля/оплача от развоя на нещата. Peace

# 590
  • София
Анч, стискам ти палци, много силно! Аз в момента съм в същото положение - чакам обаждане от място, което ужасно много искам и направо съм се поболяла. Поне казаха, че ще се обадят и при положителен и при отрицателен изход, та се надявам, че мълчанието до момента не означава, че не са ме избрали.
Ама мина една седмица вече, мъка.

# 591
Red Velvet, то това ясно, че и кандидата попълва документи.
Но първо работодателя трябва да заяви желание да участва в програмата. Чак след това започват да му изпращат кандидати. )

Мисля,че сега не е точно така. Ние сами си пускаме обявата, а не както предния път да чакаме на БТ.

Ето го реда:

http://www.dokumentacia.com/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC … %BE%D1%82-%D0%BE/

# 592
 Ура, обадиха ми се за едн събеседване утре (да не го наричаме интервю  Laughing ) , даже още днес ме искаха там ама няма как - ангажименти!
 Чудя се какви въпроси да им задам от чисто административна гледна точка - като заплата, осигуровки, задължения, отпуска, болнични и тн.
 В моя бранш го няма дългия танц и недомлъвките - общо взето на първото виждане или става или не.
 Ако някой се сеща за нещо, моля кажете  Hug

# 593
д-р Крокодил, имаш моите поздравления. Успех ти желая! Wink
Като питаш за заплатата, нека ти кажат колко ще бъде нетната такава, че мен така веднъж ме изпързаляха.
За твоя бранш, ти си знаеш подходящите въпроси. Аз лично съм склонна много компромиси да направя, затова и не задавам много въпроси.

Анч, вярвам в успеха ти! Hug

# 594
 residense, благодаря  Simple Smile 
 Аз за специфичните въпроси по бранша си имам добри консултанти  Wink обаче за другото хич не съм запозната или подготвена.
 До сега за работа винаги съм била в приятелска/роднинска обстановка с хора, които не гледат да е прецакат и използват, а да ти помогнат максимално.
 За сега аз компромиси не искам да правя, единственото което е ,че в бранша на услугите е нормално работното време да е по-дълго и да е през събота и неделя. Като се почнат въпросите за нощна смяна обаче съм много раздвоена, не съм взела решение искам ли не искам ли.

# 595
Поне казаха, че ще се обадят и при положителен и при отрицателен изход, та се надявам, че мълчанието до момента не означава, че не са ме избрали.

Бърди, мисля че в отпускарския сезон е нормално да се позабавят. На мен ми се обаждат от 2 до 12 дни след интервюто.  Едни ги бях отписала вече и ей ги на днес се обадиха за 2ро интервю.

# 596
Не съм специалист и ме е страх да давам съвети. Дано HR - те да се включат.
Аз съм работила нощно време. Единствения плюс е, че работа почти няма, спокойно е, няма пряк ръководител, който да досажда. Но като цяло ежедневния ритъм се нарушава.
Вярвай на интуицията си!

# 597
Поне казаха, че ще се обадят и при положителен и при отрицателен изход, та се надявам, че мълчанието до момента не означава, че не са ме избрали.

Бърди, мисля че в отпускарския сезон е нормално да се позабавят. На мен ми се обаждат от 2 до 12 дни след интервюто.  Едни ги бях отписала вече и ей ги на днес се обадиха за 2ро интервю.
Съгласна съм! Особено, ако не са ти казали срок, в който ще получиш инфо. Аз си мисля, че другата седмица можеш и ти да ги потърсиш.

# 598
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug Аз минах първо интервю (локално), тест и второ интервю (с чуждите шефски тела, долетели за целта). Между тези събития интервалите бяха много кратки, но сега вече решението трябва да се взима по далечните чужбини от най-разни и разнообразни маймунки и със сигурност ще се забавят. Тукашната ХР-ка ме изпрати след второто интервю и каза, че съм се представила много добре, но да си знам, че няма да се вземе бързо решението.
Проблемът е, че прекалено много съм се навила, оттам ми идва проблема, иначе съм много търпеливо теле  Laughing

# 599
Бърди, стискам палци!

д-р Крокодил, ти с медицина ли се занимаваш? Защото аз също съм работила година и половина само НОЩНИ, но в съвсем друга насока. На мен ми се отрази много зле, аз просто така и не можах да си обърна режима и спях много малко. Добре че беше 3 пъти седмично само. Но тогава бях студентка и това ми позволяваше да ходя на лекции.

Общи условия

Активация на акаунт