Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 032
  • 509
  •   1
Отговори
# 45
Ама вие сериозно ли?   smile3532 А за тези, в стил не ми се живее и виждате ли колко човекът вреди на планетата, мога само да кажа да не чакат апокалипсис ами да се самоубият самоубесят, самоудавят и т.н  Mr. Green
Как би се чувствала, ако след като те прочетат, вземат та го направят?
  А мислиш ли, че ще го направят?  Mr. Green
Щом има хора, които се запасяват с продукти за след края на света, що да няма и такива, които биха се самоубили след прочитането на един пост във форум?  ooooh!
П.С.  самоОбесят е правилно  Peace

# 46
Не, не се подготвям за нищо, и не се запасявам за нищо. Ако ми е писано да се удавя няма да ме блъсне кола или астероид.

# 47
Не се подготвям, мисля да пусна жалба, за да се отложи Края за пролетта догодина, да си изгледам сериалите.  Crossing Arms

# 48
Уж не вярвам в тези работи, ама пък знае ли човек...То не е голяма загуба, ако се затрия, но на децата искам да дам възможно най-голям шанс за оцеляване. Не се знае въобще какво ще стане и дали изобщо ще стане нещо, но май ще започвам да се приготвям полека. Направих списък, а мъжката Туна и хлапетата ме спукаха от бъзик. Аз ли съм единствената откачалка? Вие ще се приготвяте ли за края на света?
Shocked И как точно да се подготвя за края на света? Освен да взема последно причастие, всяка друга подготовка би била неуместна. Мислиш ли, че краят на света ще настъпи като в холивудска апокалиптична продукция - извънземни ни нападат, изригват вулкани, небостъргачите падат, а ние се товарим в колите сред дъжд от лава и паяжина от пипала и дим да ни няма към близката гора??? После някъде някой открива, че извънземните умират, ако ги изкъпеш със земляна вода, а вулканът затихва и ние лека-полека презастрояваме разрушените си градове? Е, някой и друг мил герой е загинал в окото на апокалиптичната буря, но като цяло и това чудо е за три дни и после всичко се връща в утъпкания коловоз???
Говрим за апокалипсис след който няма да остане камък върху камък, планетата ще се изпепели... какви семена ще сееш и къде???
Божееее, какво доживяхме!!! След Холивуд и да умрем не умеем!!!  hahaha hahaha hahaha

# 49
А, ако оцелеем за другите дати ще се подготвяте ли?
- 2012: Пак свършекът на света според маите. Децата на индигото съветват да се подготвим, защото 0,5% от световното население имат шанс да се спасят;

- 2013: Рагнарок или Денят на Страшния съд. Денят на началото и края. Хиперпространственият преход в 4-тото измерение. За смъртните това ще означава смърт, а за боговете – раждане;

- 2014: Според астрофизиците, тогава Слънчевата система ще бъде достигната от облак космически прах, който ще затрие всичко по пътя си. “Скучен” край на света;

- 2015: Краят на 9576-годишният цикъл, който ще донесе гибел на цивилизацията;

- 2016: Джеймс Хансен, изследовател на промените в климата очаква масово топене на ледниците на Земята, които ще предизвикат потоп на голяма част от сушата;

- 2017: Краят на света според Теорията за йерархичните катастрофи;

- 2018: Ядрената война, предречена от Нострадамус;

- 2019: Сблъсъкът с астероида 2002 NT7;

- 2020: Исаак Нютон, базирайки се на предсказанията на Йоан Богослов, изчислил, че края на света ще настъпи точно през тази година.
 Joy
Аз съм на мнение, че ако се мре- ще се мре и туй то  Peace Да не говорим колко пъти ни друсаха земетресения, ставаха потопи, идваха извънземни и т.н. и т.н.

Само това ме впечатли в темата. Какъв е източника, стана ми любопитно?  Crazy

# 50
Само това ме впечатли в темата. Какъв е източника, стана ми любопитно?  Crazy

в-к Феномен , сигурно .

# 51
   Макар  темата да е шеговита истината е, че  доста хора се страхуват от края на света. Едно време и аз така   се страхувах от тоя край, ами да, то от край време  се говори все за него.Само, дето  тогава всички чакаха  всемирен потоп.   После разбрах някои неща и вече нямам подобни опасения.
   Лично аз се придържам към библейските пророчества, защото те са изпитани. Няма нещо, което Бог да е казал и да не е станало, а  точно в нашето поколение на много бързи обороти се изпълняват  библейски пророчества.И точно Христос  казва да не вярваме , ако  някой ни каже , видите ли в еди-кой си ден и час ще дойде края, защото  никой не знае кога ще стане това.Даже казва, че  единствено Бог Отец  знае, а самия Той, който е Сина  и е на практика другото лице на Бог/ Отец-Син-Святи Дух/ не знае, не Му е открито.Но дава белези по които хората да се ориентират долу-горе.И то не с цел да  си правят землянки, а за да  са винаги готови, с чиста съвест  и живеещи по божиите стандарти .Така , че край  ще има, но кога , никой не може да каже.Всякакви други твърдения са  лъжа  и заблуда .То на оня Twisted Evil такава му е работата, да плаши хората , а те да си губят времето да копаят землянки, вместо да обърнат внимание на състоянието на душите си.
    Но  размислите ми не са за тука, просто споделям защо аз не се боя и не се подготвям материално за някакъв си Край Wink

# 52
  • Под сянката на разлистените кактуси
Мислиш ли, че краят на света ще настъпи като в холивудска апокалиптична продукция - извънземни ни нападат, изригват вулкани, небостъргачите падат, а ние се товарим в колите сред дъжд от лава и паяжина от пипала и дим да ни няма към близката гора???
Ми да, нещо такова си представям  Embarassed Един по-труден, но по-прост живот, където оцеляването ми ще зависи от собствените ми умения и способности, а не от това кого познавам и колко пари имам. Май ако нищо не стане, ще си грабна херметизирания кибрит и отивам да живея в землянка в гората...

# 53
  • Варна
Ха! Баба беше права - никой не се е сетил да си вземе игли и конци. Ще си пробвам късмета да струпам някой лев.

# 54
Oбмислям закупуване на парцел на Луната! Обмислям и превоз до там!
Като четох темата - Вие серизоно ли мислите, че като дойде края на цивилизацията ни някой ще оцелее...Няма, бе, споко...всички ще умрем...Има само една истина - от Живота никой не се е измъкнал жив досега ooooh!...Според мен няма да умре Земята, ще умре Цивилизацията ни ... и всичко ще почне отначало...ама блажени са тия дето вярват, че ще оцелеят и ще положат началото на нова цивилизация...А, дано...ма надали.... Whistling

Теорията ми е, че Земята е една глава пълна с въшки(хора), ходят, чоплят, дразнят, вредят...ще дойде времето на газ, мас и оцет...и айде отиде коня у ряката....и рахааат.....

# 55
Аз познавам подготвени и ако недай Боже стане това трябва някак да се довлечем до там.

# 56
  • Пловдив
Аз смятам да хвана на автостоп някой космически кораб. Ще си нося хавлията.

И аз.Приготвила съм я до вратата.

# 57
И аз се подготвям активно, вече 2-3 седмици приготвям зимнина (буркани с доматено пюре, консерви тип "Перла" и "Ропотамо", печени патладжани и какви ли не други благинки). Лошото е, че някои няма да дочакат края на света  Mr. Green
И други навици, съобразени с края на света промених. От Април не ползвам презервативи, просто ми се струва излишно.
Сори, че не приемам темата на сериозно  Embarassed

# 58
Таз година май трябва да заколим прасето по-рано, че чакаме ли до Коледа - може и да не се облажим Crossing Arms

Сори, че не приемам темата на сериозно  Embarassed

Ти не, ама авторката сериозно се подготвя Rolling Eyes

# 59
И аз се подготвям активно, вече 2-3 седмици приготвям зимнина (буркани с доматено пюре, консерви тип "Перла" и "Ропотамо", печени патладжани и какви ли не други благинки).

Хубаво е да има консерви, но ще трябва и оръжие. Другите оцелели може да не са си приготвили зимнина, а и да имат все един ден ще свърши и ще тръгнат да си набавят храна и всичко останало по най-древния начин.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт