Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 6

• 75 386
  • 739
  •   2
Отговори
# 570
Miami_beach, според мен рибата не ще да е била 250 гр защото бяха 3 парчета всяко с размера на кибритена кутия и половина най-много две. Другото бяха тиквички и моркови, а кашкавала беше колкото леко да покрие парчетата риба на тънка коричка.  Laughing
Както и да е аз съм планирала за вечеря да не бъде повече от 300-350 кал.

# 571
Днес ми е ден на неуспешни покупки. Видях в магазина, че на етикета пред стоката пише ‘кашкавалена извара’ и взех 3 бомбички. Обикновено купувам една кашкавалена в разфасовки по 1 кг и калориите и са около 300 на 100гр. Тази се оказа 67 кал. на 100 гр. И се получи едно огромно количество храна : 350гр. извара=234,50кал; заквасена сметана 200гр.=400кал; 700 гр. домати=126кал. И от сутринта крем сирене 175гр.=446,25кал. Общо 1206,75кал. Още имам да ям, дано се справя. Wink

# 572
  • 1st floor
ехооо, идвам да ви  Hug
Елън, душко!!!  Hug Hug Hug Как ми се разтуптя сърчицето, като те видях!!! Grinning Браво за фитнеса!!!
С Маями много летливи сте станали... Mr. Green Идвате, отлитате...

За днес съм горе-долу добре - малко превишавам норамата, но пък цял ден не съм седнала на д-то си...Надявам се да компенсирам пирожката за закуска... Mr. Green Такова нещо не бях яла с години и като го видях на една витрина, просто не се стърпях... Blush Не беше толкова хубаво, колкото в спомените ми, но като за гладен човек - ставаше... Mr. Green

# 573
  • Русе
Непокорната   love001 летлива не съм станала и в оня смисъл /килограмите де/, но се оказа че под 53 не мога да ги сваля само с броене. така, че - блъскам яко - сменям схеми на трениране, че тука инструктурите са гола вода. нооо резултати има - килцата седят даже леко качвам, но мерките са с по 1,2 ; 2см надолу от юли когато почнах да тренирам - макар с прекъсване от месец, а от януари - от броенето с по 5см от всякъде. При мен този модел действа. сега комбинирам и с едни билкови хапчета - има друга тема за тях, да видим крайния резултат. надявам се за другото лято да изглеждам супер най-после. като направя плочките на корема ще пратя снимки  Joy

и накрая - как са паласките - паднаха ли. к`ви са тези понички Laughing

# 574
  • 1st floor
Непокорната   love001 летлива не съм станала и в оня смисъл /килограмите де/, но се оказа че под 53 не мога да ги сваля само с броене. така, че - блъскам яко - сменям схеми на трениране, че тука инструктурите са гола вода. нооо резултати има - килцата седят даже леко качвам, но мерките са с по 1,2 ; 2см надолу от юли когато почнах да тренирам - макар с прекъсване от месец, а от януари - от броенето с по 5см от всякъде. При мен този модел действа. сега комбинирам и с едни билкови хапчета - има друга тема за тях, да видим крайния резултат. надявам се за другото лято да изглеждам супер най-после. като направя плочките на корема ще пратя снимки  Joy

и накрая - как са паласките - паднаха ли. к`ви са тези понички Laughing
Паласките паднаха още през август... Laughing Много ти се радвам, че си започнала да тренираш така усилено. Браво за свалените см, килограмите не ги гледай!!!  Peace

# 575
 Hug
Вчера не успях да изям всичко, но мъжът ми се намеси успешно. Само си добави още сол, защото аз не си соля храната допълнително.
Днес 400 гр. кисело мляко=284кал.; 900гр. патладжан=193кал., запечен с 220гр. кашкавал=770кал. Общо 1247 кал. ( не съм го изяла все още  Wink )

# 576
Днес 400 гр. кисело мляко=284кал.; 900гр. патладжан=193кал., запечен с 220гр. кашкавал=770кал. Общо 1247 кал. ( не съм го изяла все още  Wink )

dobroslavka - абе ти хубаво целиш общата сума калории да НЕ надвишава някаква твоя си изчислена и определена целева стойност, то така и трябва..... ама няма да е лошо да разнообразиш съдържанието за деня!  Peace Аз разбира се целя всеки ден същото, но рядко падам под 10 вида храни... като считам за различни видове - кислело мляко, прясно мляко, сирене, кашкавал, хляб, шунка, чушка, ябълка, круша..... Отделните видове бисквити - естествено - също се броят по отделно. Само накрая всичко се събира, мн. ясно  Hug

# 577
Miami, така ми е по-лесно, защото нямам физическа възможност да ги изразходвам, ако се поувлека с количеството. Така се получава голямо количество от нещо и едвам го изяждам, дори. Когато имам възможност за повече движение ще разнообразявам и храненето повече. Вие тук всички ходите, спортувате, а аз се придвижвам все още бавно, бавно. Не трябва още да се натоварвам.   bouquet

# 578
dobroslavka - Права си, че сметката на калориите трябва да е максимално точна и адекватна, ноооо... при все това менюто трябва да е разнообразно, като е съставено от сравнително "прости" видове яденета/храна, а не "сложни" манджи.... поне според мене, де!  Peace

Аз да си отчета измерванията тази сутрин, че пак е петък и пак ми е ден за мерене...... Значиии.... кантара ми показа -1.5 кг в сравнение с минала седм. и чак аз се изненадах!  Laughing Имам и -1 см в кръста също така...  bowuu

# 579
  • 1st floor
Маями, браво за минуса!!! Peace

За вчера се отчитам с два сандвича със свинско филе, вафла  Blush, за вечеря - пълнена чушка с ориз, салата. Тотал:1253 ккал. Имало е място и за още, значи... Mr. Green

# 580
  • В Балкана
Аз да кажа, че одобрявам менюто на dobroslavkaLaughing

Тя за разлика от голяма част от тук няма джънк, набавя долу-горе добро количество калории. Т.е. не пада под 1200к.. Всеки ден има зеленчук, протеин, мазно. И го докарва като монодиета, която пък дава добри резултати. Ако й се получава отслабването, значи е на прав път. Аз съм изпуснала, защо няма движение и защо й се налага да яде по-малко.

Маями, честит ти минус! Почети преполови линийката.  Laughing Може да пишеш по-често в темата.  Hug

Изпуснала съм клюката тук, докато пекох чушки.  Mr. Green

Ева не я виждам тези дни да се е отчитала.  Thinking

# 581
 Hug
Rain*,   bouquet, накратко : инцидент, две операции, легло, обездвижване, увеличаване на обиколките.
Имам намаление, определено  Grinning

# 582
Моето мнение като цяло е, че е хубаво да има разнообразие и различни храни. Но от друга страна не мога да отрека, струва ми се лесен и удобен вариантът на dobroslavka, имаш по-малко изкушения и наистина ако количеството е по-голямо няма как да се чувстваш гладен. Предполагам, че може да се спазва известно време за отслабване.

# 583
Бухтичка,   bouquet, определено ще е само за известно време, после ще увелича и калориите.

# 584
  • Русе
Маями, браво за минусчетата.

ето и моя отчет за вчера
з. 2 яйца с 20гр бекон
о. пастърма - 30гр. + 150гр сливи
в. св ребра - 200гр с гъби 30гр в масло +лута чушка 1бр
и парче пай  Laughing/ако разбере инструктора ми ще ме убие/
1500ккал

в общи линии лошо разпределение както обикновено с превес на вечерята.
спорт - фитнес - кардио - загрявка 10мин
- разтягане - йога - 10мин
- силов корем - 40мин.
- интервално кардио - 30мин.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 10:36 от elan

Общи условия

Активация на акаунт