Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Момичета, споделете впечатления от 8дневната на ФБ. Струва ли си да се купи?
Ами аз да се самоцитирам Rolling Eyes
8 седмична е и е 5 долара. Аз си я купих изглежда ми много добре, но не съм я почнала още... въщност за 5 долара колко може да се разочароваш?!  Peace

# 541
Ini`, аз Инсанити съм го завършила преди една седмица, но Асайлъм още не съм почнала, събирам сили... психически и физически.  Laughing Иначе ти предлагам да замениш млякото и сиренето за ядки, леща, боб. Сиренето аз лично го избягвам, принципно е калорично и мазничко, пък и в тези, които продават по магазините наистина не се знае какво има. Много вкусен източник на протеини е и фъстъченото масло, обаче трябва естествено да се яде в мярка иначе се получава точно обратното на това, което целим тука...
Съжалявам за глупавия въпрос, но някой запознат би ли ми обяснил какво е ФБ и какво предлага/т за 8 седмици? Звучи доста примамливо и явно повечето от вас са доволни...

# 542
  • Лутаща се
Съжалявам за глупавия въпрос, но някой запознат би ли ми обяснил какво е ФБ и какво предлага/т за 8 седмици? Звучи доста примамливо и явно повечето от вас са доволни...
ФБ е ето този сайт. Предлагат 8 седмична програма с тренировки за всеки ден. До колкото знам е за напреднали.

# 543
Отчет за днес:
http://www.youtube.com/watch?v=4U5kXK82H9I&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw&feature=autoplay& … Rw&playnext=1
10 мин. корем на Боб
 и това за ръце:
http://www.youtube.com/watch?v=oUychjqfO8I&feature=relmfu
Мисля от понеделник пак да включа Хиит тренировките.

# 544
Такааа.Привет и от мен.
Я споделете по колко дни седмично почивате? Че аз не помня от кога  не съм пропускала тренировка и май мааалко прекалих. Едва не припаднах на днешната. Не помня кой я предложи,но едва мърдам в момента. Правих ето това:http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Bodyweight-Cardi … Thigh-Workout/c7/. Освен това ме тресе яко ПМС,съчетано с напрежение в работата и направо умирам за сладко. Как овладявате пристъпите на глад и тъпчене с боклуци по време на ПМС? Много голям проблем ми е.

# 545
Здравейте момичета:) редовно чета, а тренирам с вас от три месеца! От 10 дни съм на стриктен ревим - ВМНВД и Вече се радвам на постигнатите резултати:) Като тегло не съм свалила много ( 2кг.), но в бедрата имам - 4 см., в колената - 2.5см. В резулат на комбинация от Боб Харпър, Били Бланкс, Мари Уинзор, ФБ, и други...Но без хранителен режим почти нищо не става;Трудно ми е да кажа, че се кефя на вида си, но все повече се харесвам. Благодаря Ви за мотивацията!!!Аз продължавам.

# 546
Днес за първи път тренировка на Руми, е не ми влезе и това си е. Та после малко хиит с ФБ
Инсанити пробвах веднъж и щях да умра, но мисля пак да го пробвам- има ли го някъде в youtube, че вече си задръстих лаптопа с програми

При мен диетата на Байкова и слим ин 6 доведе до минус 8 кг. Сега обаче имам още толкова и мисля да започна 90 дневната диета. Тренировки всеки ден. Аз съм фен на тренировки за цяло тяло, затова и тези във ФБ ми идват малко " на парче". Тази Джилиан не съм я пробвала, но ме притеснява това, което много момичета споделят, че се наедрява в бедрата.

Препоръчайте нещо от сорта на Slim in 6, но по-натоварващо, че то вече ми е доста слабичко

Пробвах Slim series, но много гира много чудо, аз в гърба вече съм като биче и се отказах

# 547
 От доста време ви следя и много ви се радвам. Цяло богатство е синтезираната информация на първа страничка с различни тренировки. Реших и аз да се представя и да споделя резултати (а не само да воайорствам)  Crazy
 Още преди да забременея имах 10-12 килца за сваляне  Embarassed а после направо му отпуснах края - с мисълта - а, бе, после ще му мисля.... Истината е, че е много трудно да излезеш от затворения кръг - слаба физическа форма , липса на енергия и глад за бързи въглехидрати.
 Родих второто и се завърнах вкъщи 81кг живо тегло  Animal Pig  
 Като стана малката на 3 месеца реших да вкарам някакъв ред. Започнах 90 дневната диета. След като се образовах малко на тема спорт и хранене, разбирам, че е абсурдна за спортуващия човек.
 Все пак ме отърва от 10 кг.
 Задвижих степера вкъщи. 15-20 мин през ден и коремни преси - 261uu Общо взето нищо.
 Ама както казва Румяна Илиева апетитът за тренировки идва с тях. Открих първо нея, после вас.  txtloves
 Купих си крос тренажор. Сега малко ме е яд, че много място ми заема, а се оказа, че нямам нужда от уреди, за да правя Инсанити например.
 Тренирам качествено от около 2-3 месеца. В момента съм на 4-та седмица Инсанити. Малко взе да ми омръзва. Чудя се дали да не разнообразя с Боб, обаче съм се заинатила да го изкарам цялото. Най-малкото видимо започнах да се променям значително още на 3-тия ден от Инсанити. Бедрата се стопиха направо.
 Следвам хранителния режим към Инсанити.
 Резултат - 20кг свалени за 5 месеца. Сега съм 61 кг (1.65см). Още 3-4кг и ще е супер. Не бързам обаче. Опитват се да се покажат мускулите на корема  Laughing
 Никога не съм изглеждала толкова добре. Била съм много слаба, но с широк ханш, тесни рамене... Кой да знае тогава, че това се регулира със спорт...  Rolling Eyes
 Сега не мога да си представя ден без тренировка. (Щом оставям беба да пореве, докато приключа...за да й обърна внимание Embarassed ).

(Кърмя си без проблеми. Родих за втори път със секцио. )

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 23:52 от Venilove

# 548
Venilove, откъде мога да сваля хранителния режим към Инсанити. Явно ще се пробвам с тази програмка наново. На мен точно нещо, което стопява бедрата ми трябва,че те винаги са ми били проблем

# 549
Малвина, радвам се, че ти харесва "въжената" тренировка.

ТедиВ, ако имаш предвид 8-седмичната програма на Блендъра, аз правя тази, която е за горене на мазнини. Днес ми е ден 13. Заслужава си $5-те отвсякъде.

Вени, добре дошла! Супер е, че ставаме все повече.

Нонето, браво!

Преди малко направих тренировката на стол, препоръчана за деня. Блях! Гати си лиготията. Ако не си ползвах гиричките, съвсем щях да съм разочарована. Въпреки това ще остана на нея, защото нещо ми се обажда едното коляно. Май съм прекалила вчера: три пълни тренировки (2 кардио, 1 силова) и една миля ходене с кучето...

# 550
Айде и аз да отчета един вечерен Джо Дилън на бягащата пътечка. Не устисках 30 мин обаче че са ми по-тежки гирите, а утре имам силова сутринта...

# 551
  • here, there, everywhere
Мерси момичета. Ще си я купя. Въпросът не е за 5 долара, а дали е хубава„
Започнах да тренирам с Джилиян, днес ще пробвам Джаки. Верно сте страхотна мотивация.
Нямам много възможност да пиша, но винаги ви държа под око.
Като започна 8дневната ще споделя какво мисля.

# 552
  • Лутаща се
Venilove, мотивирана от твоята похвала за стопените бедра аз пуснах да си тегля  Инсанити. Но файла е големичък и снощи не успя да се изтегли. Та като се прибера довечера ще го активирам да довърши. Може обаче да започна програмата чак след санаториума, че там няма да имам компютър, за да следя тренировките.
Те са разделени на 60 за 60 дни ли?  newsm78

# 553
Аз си изтеглих Инсанити от руския торент. http://rutracker.org/forum/index.php . Само се регистрираш в сайта и вътре има всички възможни треньори и програми споменати тук.
Като си изтеглиш Insanity Deluxe има папка с документи, в която има 60 дневния план за трениране (6 дни в седмицата се тренира). Има и Insanity Elite Nutrition - около 20-30 вида ястия, лесни за приготвяне, балансирани и всяко съдържа 300 ккал. Има формула да си изчислите колко ккал ви трябват на ден, според целта.
 Преди да погледна хранителния режим хапвах около 1500 ккал (което е малко, предвид, че кърмя и само от това хабя по 400-500 ккал на ден). И нямаше мърдане в кантара първите 2 седмици. Пробвах да се "тъпча" според препоръчаното от Шон - 2500 ако искам да задържам и 1900 да отслабвам. (Хранене по 5 пъти на ден задължително). Направо се озорвам, че си е бая ядене и порции от примерните дадени. Обаче веднага смъкнах още 2кг. Явно не съм хапвала достатъчно и тялото ми е било в "спестовен" режим.  Crazy
 Сигурно ще си взема протеин на прах, че наистина виждам зор да се тъпча толкова. А както казва Шон - метаболизма наистина ми е on fire . На всеки 2 часа огладнявам.  Shocked
 Много съм доволна. Никаква смяна на програмата!!! Гледам се тази сутрин - изчистила съм напълно мазното около кръста и корема.
 Аз се бях заредила с търпение и очаквах резултати след година. Не съм мислила, че за 2-3 месеца тренировки и правилно хранене от слон с мнооогоо целулит, огромен задник, корем и т.н. ще се превърна във фотомодел.  Blush 

# 554
Кой искаше да започва Asylum днес? Aз си го изтеглих, за да видя какво представлява. Не съм довършила Инсанити втория месец, но след проблемите с колената и се отказах да го правя изобщо, а много ми се тренира с Шон  Cry
Asylum е още по-претъпкан с подскоци от Инсанити. Вас не ви ли болят коленете от толкова подскоци, бе хора?  Laughing
Сега гледам, че в силовата, за корем и разтягане няма подскачане, мога тях да правя, ама другите... просто не смея Simple Smile Sad

Общи условия

Активация на акаунт