Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Рефлуксът при бебетата е често срещано състояние, което може да бъде предизвикано от различни фактори като прехранване, позициониране на бебето по време на хранене или чувствителност към определени храни. За да се справите с рефлукса, опитайте да промените позицията на бебето по време на хранене, избягвайте твърди храни и подправки в диетата си и се консултирайте със специалист при нужда.
-
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
-
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
-
Как да се справим със сънливостта на бебето след кърмене?
-
Каква е традицията с кърпата и паричките за детето?

Простете ми,не исках да звуча грубо
Дори и това, дето Бютката си написа сама и аз чак няколко часа по- късно.
Ама готски идейки, нали?
и утре
- въртене на главичката в двете посоки, търсейки гърда, сумтене, примляскване, сукателни движения, плач). Когато майката откликва на ранните признаци е чудесно, защото по този начин бебето се храни тогава, когато има нужда, чувства се разбрано и задоволено 
Слагам я винаги, когато иска, а тя не спира да иска. Изцеждам по 20-30мл от двете гърди, но приех, че това не е показател. Ако знам, че като мине месец нещата ще се регулират, ще постискам зъби още малко, но ако не, не знам докога ще издържа така
Но категорично не мога да кърмя по 4-6-8 часа без спиране