Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 799
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
В Рая предлагат пици от Годзила. Последно бяхме там на РД на 2г. дете на 7.10. и останхме доволни.  Peace
Ние запазихме за баткото при Влъхвите за 22.12. После ще споделям впечатления.
От картинга се отказа сам, щял да ходи уикендите с татко си.

# 196
  • Варна
Забелязвам, че от миналата година картинга е на мода сред учениците от 11-14г. Simple Smile

# 197
  • Варна
Забелязвам, че от миналата година картинга е на мода сред учениците от 11-14г. Simple Smile
За картинга в Гранд Мол ли става въпрос?

# 198
  • Варна
Явно е актуален картинга на тази възраст. Петьо кара с голямо удоволствие - лятото във Виница, зимата в Гранда.
Ще се радвам ако някой сподели впечатления и условия за РД там, че аз така и не проверих след като се спряхме на Влъхвите.

# 199
  • Варна
Да. Гледам вече няколко деца там са си правили РД, а и моя беше го споменал, но и при нас се размина.
Не съм ходила да проверявам, но ми е ясно горе-долу какво ще е. Ще им платиш на гостите да обикалят пистата и оттам  я на Макдоналдс, я на КФС Simple Smile, щото те са си картинг писта не са нито сладкарница, нито пицария, та да става мястото и за почерпка.

# 200
  • Варна
Да. Гледам вече няколко деца там са си правили РД, а и моя беше го споменал, но и при нас се размина.
Не съм ходила да проверявам, но ми е ясно горе-долу какво ще е. Ще им платиш на гостите да обикалят пистата и оттам  я на Макдоналдс, я на КФС Simple Smile, щото те са си картинг писта не са нито сладкарница, нито пицария, та да става мястото и за почерпка.
Да, точно такава беше и при нас идеята - картинг и после Годзила. Плащаш на всички деца минути/обиколки и после всички дружно на почерпка. За тази година отпадна, може догодина ако още го влече.

# 201
  • Варна
Изясни ми се картинката Grinning, че се чудех как правят РД там при всичкия този шум, прах и миризми на изгорели газове.

# 202
  • Варна
То и аз мислих нещо подобно - почерпка в Макдоналдс (примерно) и после игра на боулинг, но къде остава важния момент с тортата? Къде ще я поднасяте и ядете?  newsm78

# 203
  • Варна
кажете моля адреса на Del paso /бившата Анжелика/

# 204
  • Варна
То и аз мислих нещо подобно - почерпка в Макдоналдс (примерно) и после игра на боулинг, но къде остава важния момент с тортата? Къде ще я поднасяте и ядете?  newsm78
в боулинга на Явор има пици, там сме празнували. Тази година бяхме в боулинга на Двете кули там също поднасяха пици.

# 205
  • Варна
Ние сме празнували в боулинга на МОЛ Варна, там също имаше почерпка и си внесохме торта.

# 206
  • Варна
Не ме разбрахте, както и да е  Grinning

И ние тази година празнувахме в боулинга в Мол Варна

# 207
Януари ставаме на 8 години и се интересуваме от подходящо заведение за детски рожден ден  за деца на тази възраст.За сега сме се насочили към Гранд мол(детето там иска),датата ни е в събота и ме притеснява,че има много народ,външни хора.Става дума за детския кът,който е на последния етаж до киното.Някакви отзиви?

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 11:01 от Natai_Nat

# 208
Януари ставаме на 8 години и се интересуваме от подходящо заведение за детски рожден ден  за деца на тази възраст.За сега сме се насочили към Гранд мол(детето там иска),датата ни е в събота и ме притеснява,че има много народ,външни хора.Става дума за детския кът,който е на последния етаж до киното.Някакви отзиви?
Здравей, за ГрандМол инфо нямам, но рождения ден на дъщеря ми направихме в дискотека и мина много добре(стана на 7г.). Беше в "На чирешата" под Пикадили Чаталджа.

# 209
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Незнам дали е кометирано,но снощи,като ходихме в Тримата мускетари,който е с/у затвора видях,че са направили детски кът.Малък и уютен.Струва ми се подходящ за по-малки деца под 3г.,но естественно на вратата пишеше,че е за деца от 3-7. лв е входа,но не забелязах да пише за времетраене.Много скоро ще се възползвам за дъщеря ми нищо,че е малка.Длъжна съм да опитам.Има аниматор.

Общи условия

Активация на акаунт