Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 734
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Моля Ви момичета за помощ baby_neutral Не се сещам от къде да купя покани за РД .Зная,че съм виждала някъде,но къде точно,не мога да се сетя на момента.Ходих в Джъмбо и Хиполенд,но няма....моля,Ви помагайте  Hug

# 271
  • Варна
Моля Ви момичета за помощ baby_neutral Не се сещам от къде да купя покани за РД .Зная,че съм виждала някъде,но къде точно,не мога да се сетя на момента.Ходих в Джъмбо и Хиполенд,но няма....моля,Ви помагайте  Hug
Вече в почти всички книжарници има - в АБВ със сигурност. Друго- магазинчетата с парти украси - Парти Джак например.

# 272
  • Deutschland/HE
покани има и в ТойТаун в Пикадили парк, а също и в магазина за играчки към Капела плей.

# 273
  • варненка от София
Покани има и на касита не Техномаркета в Гранд мол.

# 274
  • Варна
Разнообразие от покани съм виждала и в книжарницата във ФК.

# 275
  • Варна
Здравейте, имате ли скорошни отзиви за Детския център в Пфое Мол, за празнуване на 2-ри РД? На снимки ми хареса залата,оборудването.

# 276
  • Варна
Във всички книжарници.

# 277
Момичета, предложете заведение за около 30 малки деца с 30-40-50 големи деца (родители) по случай завършване на детската градина. Децата ще попеят, потанцуват, аниматор да ги занимава и почерпка да има...  Laughing нещо като детска абитуриентска.  Simple Smile

# 278
  • Варна
Момичета, предложете заведение за около 30 малки деца с 30-40-50 големи деца (родители) по случай завършване на детската градина. Децата ще попеят, потанцуват, аниматор да ги занимава и почерпка да има...  Laughing нещо като детска абитуриентска.  Simple Smile

Може да пробвате в Mr.  Jack http://www.mr-jack.bg/page.php?42.
Не съм била лично и не знам дали ще е достатъчно голямо помещението, но съм чувала добри отзиви и евентуално ще могат да съдействат с техника за тържеството и а аниматор.

# 279
Бо_ чувала съм, че такива тържества са правили в клуб "Алиби". В "Златният Лъв" караокето също ми се струва, че ще се съберат толкова хора! Там се правят детски рождени дни на деца към 4-5 годинки и ми се струва, че също би могло да е вариант  Thinking

# 280
Вариант е и "На чирешата" под Пикадили Чаталджа, до Алиби - там направих последния рожден ден на моята дъщеря - дискотека с DJ, анимация и хапване - останах много доволна.

# 281
  • Варна

Преди няколко години такова тържество организирахме в р-т Камелия.  В градината, под тента, и понеже е в края на май, беше топло и слънчево. Имам прекрасни спомени за този ден, децата бяха подготвили невероятна програма, смяхме се и плакахме... като на истински бал.

# 282
наистина няма да е лошо да се помисли за открито място, тъй като ще е май месец  Simple Smile

# 283
Бо, ние това събитие го направихме в Еко Парка Simple Smile ! Голяма игра беше, неповторима емоция и за родители, и за деца. Много мили спомени  Heart Eyes !

# 284
  • Варна

Групата на Симона пък го отбелязаха в детския кът на "Пфое мол" - родителите бяхме отвън на една голяма маса, а децата - в къта - бесняха и се забавляваха доста добре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт