На море в Гърция - 11

• 97 262
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Запис  Peace
Момичета можете ли да ми препоръчате някакъв хотел на 1-линия в тия "трита ръкава", дето започват все с -Ниа/Неа, но нали да не е някакъв петзвезден  Laughing Hug

# 631
Запис  Peace
Момичета можете ли да ми препоръчате някакъв хотел на 1-линия в тия "трита ръкава", дето започват все с -Ниа/Неа, но нали да не е някакъв петзвезден  Laughing Hug
Препоръчвам! На 50 км. от Солун е . Неа Флогита. Simple Smile http://www.feelgreece.com/bg/north/halkidiki/central-part/flogit … el/hotel-mavridis

# 632
Относно Нова година в Гърция - празнували сме само един път, преди 2 години. През агенция си купихме 5-дневни пакети в Океания Спа, които бяха на ол-инклузив. В това се включваше освен храната /която е на бюфет, доста богата и вкусна/, всякакъв вид алкохол на бара, мини бара в стаята, спа центъра, както и новогодишната вечеря. Така или иначе хотелът беше пълен с българи и в основния ресторант, където бяхме настанени българите в новогодишната нощ, имаше и българска група, която свиреше на живо. Е, имаше и чалга музика, но за наше щастие не беше само тя. След това имаше заря в полунощ и купон в дискотеката на хотела. Времето беше около 20+, страхотно за разходки, но в селцата на Халкидики почти нищо не работеше. Ходихме естествено до Солун, той е на около 50 км.. Там работеха всички магазини, а заведенията, дори и на 1-ви януари. Пакетите ги купихме още септември месец и ги платихме на 100%, така че и цената беше супер. 

# 633
- навън и да се обикаля - такова нещо не съм успяла да организирам до момента. За мене в Атина е невъзможно да се случи, а за други места -  newsm78 /подходящи ми се виждат Нафплио, Орахова, Ханя, някои от по-големите главни градове на островите/. Като цяло е необходима предварителна информация и организация къде точно ще се отиде и какво да се очаква.
Ина,
била съм в Ханя на НГ - ами нямаше нещо съществено "навън"... на покрития пазар имаше едни големи софри с веселящи се хора, но затвори към 10, а на площада в старата част имаше само някакви шматкащи се младежи; и заря както казах, след 12 - абе нищо, напомнящо тукашната програма на "Батенберг", например. А и заваля дъжд точно преди полунощ Simple Smile Иначе градът е страхотен през останалото време, дори и през зимата!

Знам за коя година говориш - 2009 срещу 2010, нали Simple Smile Тогава и в София на 31-и през деня беше 20 градуса, а аз се забих в Прага на егати студа, да се... #Cussing out Обаче, и в Гърция не всяка година бива такова.

# 634
  • София (Възраждане)
Топла НГ "+20" и в Гърция и и в България имаше и през 2005/2006, имам предчувствие че и тази ще е топло Whistling

# 635
А дано!

# 636
Само веднъж се бяхме навили да ходим на Нова година в Гърция, може би 2003 или 2004 г. newsm78, някъде по ръкавите беше, но така стана, че заваляха някакви зверски снегове в България и Северна Гърция, и от агенцията (добре, че ни бяха приятели) ни казаха по-добре да се откажем и така и не отидхоме.
А иначе, без въобще да съм зиморничава, най-големия студ в живота си съм брала точно в Гърция - през един февруари на храма на Посейдон на нос Сунион. Бях тръгнала с по-леки дрехи от България и като цяло времето беше добре, десетина градуса, но откъде да знам, че на този нос се срещат буквално всички ветрове, измръзнах до кости. ooooh!

# 637
  • зад парка
...А иначе, без въобще да съм зиморничава, най-големия студ в живота си съм брала точно в Гърция - през един февруари на храма на Посейдон на нос Сунион. Бях тръгнала с по-леки дрехи от България и като цяло времето беше добре, десетина градуса, но откъде да знам, че на този нос се срещат буквално всички ветрове, измръзнах до кости. ooooh!

Това ми напомня за един септември на Метеора - 7°С, а ние по къси панталони. Такъв бронхит ме тръшна после!

# 638
Ние 1-2 пъти сме карали Нова  година в чужбина ,но не в Гърция.Ами ....някак по-това  време морските курорти изглеждат много тъжно и неуютно  Thinking.Та решихме ,че вече ще ходим в курортите по предназначение-в летните-лятото,в зимните-зимата.

# 639
Здравейте ,
моля препоръчайте ми за това време на годината къде да изберем да отскочим за 5 дена
Заглеждам оферта за Сани , за Порто Карас Ситония - с 5 годишно дете сме .
Знам , че няма да може да се печем на плажа като юли месец , но поне да е достатъчно да има къде да се разходим и при евентуално лошо време да има какво да правим. Дали нещо извън хотела работи ?
Ох трябва да резервирам ,а не знам къде .Приемем и други предложения за това време на годината.

# 640
  • София
Здравейте ,
моля препоръчайте ми за това време на годината къде да изберем да отскочим за 5 дена
Заглеждам оферта за Сани , за Порто Карас Ситония - с 5 годишно дете сме .
Знам , че няма да може да се печем на плажа като юли месец , но поне да е достатъчно да има къде да се разходим и при евентуално лошо време да има какво да правим. Дали нещо извън хотела работи ?
Ох трябва да резервирам ,а не знам къде .Приемем и други предложения за това време на годината.

в тази част на Гърция хората ходят основно заради плажа и морето. това са основните атракции. не мисля, че си струва да се ходи извън сезона.

# 641
При слънчев и топъл октомври можете да направите 2-3 проформа плажа Simple Smile
Времето е удачно за разходки, ако не вали, можете да разгледате Солун, градчето Афитос, пещерата Алистрати и т.н. В курортните градчета/селца ще е паднала бомба, т.е. няма да има хора и почти нищо няма да работи. Големите хотели като тези, които си посочила, си функционират целогодишно.

Сани е по-добрият вариант от двата, но мисля, че и по-скъпия. За детето няма да има кой знае какви атракции по това време на годината. По пътя Солун-Халкидики има воден парк, но не знам дали работи толкова късно през есента.

# 642
Здравейте мами. Искам да помоля някоя от вас на която и предстои пътуване в Гърция за една услуга. Предписаха на мъжа ми лекарство против стерилитет Proviron на Schering. Питала съм в много аптеки, казаха ми, че въобще не се внася от години наред вече в България. Казаха ни, че го имало в Гърция и било евтино, към 7-8 евро излизало. Ако може някоя от вас като ходи в Гърция да вземе, бих била много благодарна. Ние сме от София.

# 643
Здравейти, момичета!

Най-накрая стана! Почивах и наскоро се върнах от Гърция!

Някъде видях, че македонците наричат ръкавите кракот, та да знаете, че приятелката ми (която ме заведе на почивка) каза, че в Украйна и Русия ги наричат "пальцы" - пръсти.
Бяхме в Ситония, хотел "Порфи бийч". Много ми харесва там.
Но, всъщност, искам да напиша, че намерих удобен и изгоден транспорт да там.
Не знам дали мога да напиша името на агенцията, но ще рискувам. В "Планет Бг" си поръчах само транспорт - 39 евро. Органицаията беще на високо равнище. Тръгнахме точно в 6 ч., а на връщане, както ми казаха по телефона, ме взеха от хотела в уговорения час.

Благодаря на Параход за съветите!

# 644
Момичета запазихме за Нова Година в Гърция.  Дано не е снежно и да изкараме една хубава и весела Нова Година. Много оглеждах и се оказа, че да празнуваш в Гърция е по-изгодно от офертите в България.

Общи условия

Активация на акаунт