Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигнем от Каливес Полигиру до плажа Портокали?
Как мога да обменя валута в Гърция?
Къде се намира барът в Калитея и как да стигнем до него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигнем от Каливес Полигиру до плажа Портокали?
-
Как мога да обменя валута в Гърция?
-
Къде се намира барът в Калитея и как да стигнем до него?
-
Какви са възможностите за пътуване от Стара Загора до Пловдив и след това до Гърция?
-
Какъв е хотел Stratos в Афитос, Касандра?

Ние се завърнахме преди празниците и не сме усетили задръстването. Да споделя отзиви за Акратос бийч в Урануполи, Атон. Хотелът е 3 звезди, но аз бих му дала 4. Много чисто. Направен е на отделни къщички с по 6-7 апартамента или 10-12 стаи. Има и основна част с рецепция. Чистеха всеки ден + Смяна на кърпи всеки ден. На нас, тъй като нямаха свободни стаи, ни дадоха апартамент в най-красивата част на комплекса и съм много доволна от факта. Много любезен персонал /повечето са българи/, ол инклузива беше добре на закуска и вечеря, на обяд не ставаше, но гладни не сме останали. Плажът беше с насипан пясък, но водата много чиста с мек пясък. Хотелът не е точно в градчето, а на 2км от него. В градчето има много ресторантчета и магазинчета. Прилича малко на Китен. На 6ти септември се изсипаха 4 автобуса с българи и отделно дойдоха още със собствен транспорт и настана ужас
За съжаление ме е срам, защото колкото и да говоря и да плюя и аз съм българка и влизам в тази категория хора. А иначе преди да дойдат, имаше само 2 семейства освен нашето българи и беше много ама много по-различно. Басейнът е много хубав и голям, има детска секция. Анимацията е на немски, но моята щерка се забавляваше искрено. Ами това е в общи линии. Доволни сме. Не беше върха, защото съм сигурна, че има много по-хубави места в Гърция, но дори и това място ме накара никога повече да не отида на море в България. Досега само се чудех на призиви от този тип, но сега разбрах 

... Портокали от снимката по-горе е и без това е опасан само с камъни. Там така или инак няма място за чадъри.
Много ми се иска Уранополи....