Ох, омръзна ми да слушам , че бебчо не трябвало да яде през нощта и да се оправдавам защо си храня гладното бебе .... Даже днес излъгах, че не е ял през нощта

аз в малка лъжичка ще разтварям..ебаси колийфа обаче - 30 лв. за 5-6 дни 
не са ме изследвали, иначе диабет уж нямам 
нещо се ебават с мойта минка тея доктори
оня уж ми махна и отвътре конците 

Голяма борба е и вече много се изнервям. От два дни се опитваме да се кърмим без силиконови зърна и е голяма драма. Малката не може да засуче добре, а и аз не успявам да намеря удобна поза
Утре смятам да позвъня на консултант по кърмене, защото откачам. Като доийде време за кърмене ми се стъжнява живота, със страх поемам малката. Моля ЛЛЛ да дадат съвет как да подходя
Дохранвам почти на всяко хранене, понякога усещам, че суче повече /сутрин направо се дави/, друг път той сам отказва АМ, в тези случаи не дохранвам. При теб как е, кърмиш ли или само АМ?

Много сладко крачето на Анди 

.
Има вариант да се започне със зеленчуково пюре, може с плодово, може с каша.Но това с кашата е една американска теория, те самите си я отрекоха, преди 2-3 години.С плод има теории,че после не иска солената храна. Първите зеленчуци са картоф, морков, тиквичка, тиква, пъщернак. Първите плодове не ги помня така наизуст- но помня,че крушата беше сред тях. Първата каша може да е от ориз. Чакай да ти постна нещо което съм чела преди време, но сега още не съм се ровила вероятно има и нови неща.

Аз сериозно ти предлагам. Можем да дойдем до там с колата и да ми ги оставиш в близката градинка, а ти да отидеш да те погледнат.