"Класови" различия

• 12 980
  • 177
  •   1
Отговори
# 30
Да, така е – но дай пример за какви материални различия говорим?
При положение, че бюджета е общ в крайна сметка...та?

# 31
Може.
Ако си знаят местата.
При лични взаимоотношения точно това е проблема. Не може да поддържаш връзка с другия, ако си си на мястото. Той също.

# 32
Да, така е – но дай пример за какви материални различия говорим?
При положение, че бюджета е общ в крайна сметка...та?

Ако другия е съгласен бюджета да е общ, а и наследството. Дори и да е така винаги се знае кой внася повече и колкото и да говорим в повечето случай "той поръчва и музиката". Парите освен всичко друго са и власт и самочувствие.

# 33
Напротив.
Ако жената няма професия, от бедно семейство е, но са заедно - тя няма претенции особени към него, защото нали той я гледа и храни. Познавам такива семейства. Мъжът от своя страна знае, че е водещия и си позволява почти каквото си иска.

Снеже - точно за тия неща говоря, че бутат каруцата. А назад се казваше как те лесно се преодолявали...

# 34
  • Варна
Тези, които смятат, че всичко е възможно, нека честно си се представят във връзка/брак/просто секс с жител на Столипиново, например? Rolling Eyes

# 35
  • Kопенхаген
Нисша класа има и сред българите, а има цигани по богати и от българи.

# 36
Сигурно може..ама аз не вярвам да е дълготрайно.. Thinking

# 37
  • Kопенхаген
Едни ще бъдат класово различни само тогава когато са:

Наследници на аристократичен род.
Крупни бизнесмени.
Богати наследници по една или друга причина.
Или най общо казано хора със завидни финансови възможности

За висша класа при хората на изкуството може да се говори с резерв поради факта, че повечето от тях си отиват в бедност

# 38
  • Сопот, Пловдив
Има не малко бракове между роми и българи, но дали ромите са били като тези в Стилипиново - не знам. Ако под жители на Столипиново се визират нечистоплътни и неграмотни хора с афинитет към престъпленията - за себе си не си го представям, но познавам и интелигентни, работещи, добре облечени роми в нашия град, които не считам за по-нисша класа от моята.

# 39
Има не малко бракове между роми и българи, но дали ромите са били като тези в Стилипиново - не знам. Ако под жители на Столипиново се визират нечистоплътни и неграмотни хора с афинитет към престъпленията - за себе си не си го представям, но познавам и интелигентни, работещи, добре облечени роми в нашия град, които не считам за по-нисша класа от моята.

Има, как да няма, но са изключения. Съжалявам, но тоя манталитет - трудно ще го загърбят скоро...

# 40
  • Сопот, Пловдив
За съжаление при по-голямата част - да, но хубавото е, че все пак при някои се наблюдава желание за развитие.

# 41
За съжаление при по-голямата част - да, но хубавото е, че все пак при някои се наблюдава желание за развитие.

Нека се развиват. Но трудно ще се приемат браковете българка с висше - циганин от махалата, пък нека е най-лъскавия...

# 42
  • Kопенхаген
Тук вече не се говори за Класови различия, а за Расови...

# 43
  • Galaxy 13197853088
Брата на ония пелтек не отстъпи ли трона заради една дама с класово различие.

# 44
Завой към расовите различия, не ми се ще да се прави. То и "класови" не напразно е сложено в кавички.
Аз познавам само две семейства със сериозни различия по между си- лекар и автомонтьор, и лекар и шофьор. Жените са по-образованите. Понякога, само понякога се чувстват неудобно от съпрузите си, но е рядкост. За мен са нелепи като съчетание. За мен обаче. Те, вероятно са щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт